- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PainKiller13 #111401 üzenetére
Hát azért legalább a HDR tartalmakat meg tudná jeleníteni színhelyesen, ha még nincs is meg hozzá a "WOW" faktor". It pl. azt írják, hogy csak HLG-t tud. A hivatalos oldalon meg a spec-ekben ez van: HDR (High Dynamic Range) HLG / HDR Classification HDR. Akkor itt rosszul írják a HDR osztályozást, mert ha az HDR, akkor bizony a HDR-t is tudnia kellene.
Mivel VA így nem 180 fokos a betekintési szög, inkább 160 fok körül, viszont a feketéje jobb.-> Igen ezeket tudom, A H6400-as Samsung-om is VA, de gondoltam azért VA panel és VA panel között is lehetnek eltérések. ?
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PainKiller13 #111399 üzenetére
Itt pl. olvasni olyan panaszt, hogy gyenge a betekintési szöge. ? Meg a specifikációk alapján nem világos, hogy most a rendes HDR-t is tudja, vagy csak a HLG-t...???
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello, tudom "belépőszint", de a 40A4BG mennyire vállalható 90K-ért? Egy LG 32LQ63006LA-t mondanék vissza helyette. A képminőség az elsődleges szempont.Köszi!
Szerk: sorry, nem ide akartam. Törölhető.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Ennek a Darko-nak a "kalibráló" videói mennyire jók? Lehet "menni utánna"?
-
SunMount3r
nagyúr
Az összefoglalóban szereplő "Manuális beállításhoz segítség [itt]" Link már nem él. Ehhze tud valaki új linket?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A "HDR 10 Pro" megjelölés mégis mit akarna konkrétan jelölni az LG TV-knél? A neten azt olvasom, hogy gyak. "semmit", vagyis ez csak a "sima" HDR 10 megjelölése. De lehet valaki itt jobban tudja... ???
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A másik Topic-ban az LG 32LH530V-t ajánlották ebben az árban és a 32"-osok között. Olvasom a leírásában, hogy 900 PMI-s (valami képminőségi index), azt olvastam, hogy a valójában a max Hz képességet számolják át erre újonnan. Valaki tudja ez mit jelent a PMI igazából és hogyan kell átszámolni?
És esetleg tudna valaki hasonló árban legalább ennyire ajánlható 32"-os LG-t, aminek van Jack (fejhallgató) kimenete is?! (Mert ennek ugye nincsen).
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest