- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doma88
tag
Akinek van Nano793 TV-je az tudna írni róla egy pár sort? Nagyon megtetszett a TV és mivel nincs még sehol teszt róla, így néztem pár review-t a nagyobb testvéreiről és mindegyiknek az a hibája, hogy eszméletlen módon jelen van a blooming, sötét részeknél egy egyszerű subtitle is "vakítóan" virít.
Előre is köszi!
-
Doma88
tag
Az LG Nano793 milyen néven fut külföldön? Szeretnék pár review-t nézni, de a Google csak magyar oldalakat hoz fel ha "Nano793"-ra keresek rá. Próbáltam az LG oldalán kinézet illetve ár alapján kitalálni, hogy mi lehet a neve. Úgy gondoltam, hogy a NANO81 lesz az, de megnézve a külföldi véleményeket mindenki rosszat ír róla illetve azt írják, hogy EDGE LED-es.
Sötét szobában lenne használva és azért vacilálok, hogy megvegyem mert az IPS panel miatt "állítólag" nem sötét szobába való.
-
Doma88
tag
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy ez nem a "Milyen TV-t vegyek?" topik de melyik TV lenne a jobb választás? Az LG Nano 793 vagy egy Samsung Q60T? Vagy esetleg valami más ebben az árkategóriában? Fontos, hogy 43-as méretben gondolkodom, annál nagyobb nem férne el.
-
Doma88
tag
A NANO793 és 793NE között van különbség? Vodafonnál lehet kapni NANO793-at, leírásban azt írják, hogy IPS-es paneles, viszont ezt a fórumot olvasva azt írják hogy VA paneles.
-
Doma88
tag
A 730V TV esetében mennyire jelentkezik a DSE/banding?
Nagyon sok helyen jókat írnak róla, a teszt eredmények is 8-9 között alakulnak viszont pár helyen ( itt a fórumon is ) olvastam, hogy a sarkoknál látszik a felhősödés illetve homogén háttérnél erősen látszanak a szürke foltok. Akinek van ilyen TV-je írhatna, hogy mennyire valós ez a probléma. Nekik előre is köszönöm!
-
Doma88
tag
Sziasztok!
Az LB670-nek az input lagjáról tudna valaki tájékoztatni? Hiába kerestem a neten, semmit nem találok róla. Fontos lenne tudni, mert nagyrészt játékra lenne használva. Akinek van ilyen TV + konzol kombója az írhatna róla, hogy érdemes-e megvenni vagy játékra "alkamatlan" a nagy lag miatt.
-
Doma88
tag
válasz
nufenen111 #28639 üzenetére
Ilyen olcsón hol adják? Eddigi oldalakon ahol néztem a legolcsóbb is 20k-val drágább volt mint amilyen árakat írtál.
-
Doma88
tag
válasz
tturai17 #28451 üzenetére
Pontosan mennyi volt ez a jóval olcsóbb ár?
Más: nézegettem összehasonlításokat az LG oldalán de annyira nagy különbségek szerintem nincsenek a TV-k között. Legutóbb az LA660-at és az LA860-at hasonlítottam össze és az MCI-n, a dinamikus színjavításon és a beépített kamerán kívül nincs több eget rengető különbség. Viszont ha mégis akkor pontosan mi az amiért ekkora az árkülönbség a két TV között?
-
Doma88
tag
Nagyon sok helyen, köztük itt is olvastam a fórumon az LM6***/LA6*** széria input lagjáról és a vélemények megosztóak. Volt ahol 100ms lagról beszéltek de volt olyan is ahol 30ms körüliről. Mivel én is egy LM szériás TV-t szeretnék vásárolni és mivel nagyrészt PS3-mal lenne használva ezért fontos lenne tudni, hogy mi is a valóság. Tényleg ilyen nagy a lag vagy teljesen "normális" 30ms körüli?
-
Doma88
tag
Ha veszek egy LG 47LM620S-t és BR filmeket esetleg 3D-BR filmeket akarok rajta nézni akkor egy PS3 elég ehhez a feladathoz?
-
Doma88
tag
Nekem teljesen új ez a téma. Annyit tudok az egészről amit a neten olvasgattam róla de ugyebár azok az információk meg nem mindig megbízhatóak. Több helyen olvastam, hogy egyes TV-knél 3D esetén csíkozódás lép fel illetve olyan hiba, hogy a TV pár másodpercre randomba átvált 3D-ről 2D-re vagy 3D-re. Ilyenekre gondoltam.
-
Doma88
tag
-
Doma88
tag
A 47LM620T-ről mi a vélemény? Jobb mint az idei LA620-as széria? Kép/3D minőségét értem ezalatt nem pedig, hogy pl.: Smart TV funkciók jobbak vagy gyorsabb netezés, mert nagyrészt úgyis PS3-zni fogok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest