- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baandii
senior tag
válasz
Kecuhun #82042 üzenetére
köszi!
közben én is kutakodtam, itt van egy egész részletes beállítás UH8507-hez de szerintem a UH7707-hez is jó lehet
-
törölt tag
válasz
Kecuhun #81594 üzenetére
Jól sikerült, szép képe van a tévédnek.
p87 Tudtommal nem jellemző a pixelhibás tv az LG-nél. Lehet egyébként online rendelésnél is bolti átvétellel kérni. Olyat is láttam már, hogy az eladók segítettek a boltban online rendelni, mert úgy kedvezőbb ára volt. Viszont, ha te hozod el, nem árt megfontolni a biztosítást rá azonnal, biztos ami biztos alapon. -
válasz
Kecuhun #81597 üzenetére
+1.
Nekünk 7707 van ami a 3D-vel tud kevesebbet. A beállítások nagyon nagy teret adnak... Meg kell találni a jót.
Most kipróbáltam a beállításaid. Nekem tetszik.A függőleges fényoszlop az egér mentén az nekem is feltűnt, de úgy voltam vele, hogy film közben úgysem az egérrel korzózok a képernyőn és akkor meg amúgy sincs. De ettől függetlenül a beállításokon keresztül megoldható a probléma valóban.
-
p87
senior tag
válasz
Kecuhun #81597 üzenetére
Én még mindig gondolkodok, hogy vegyek-e ilyen TV-t, pedig lehet kellene, mert 2017-ben nem nagyon jön 3D-s TV ha jól tudom, így ez lenne az utolsó lehetőség szinte.
Nekem kb. 3 éves Samsung aktív szemüveges 3D TV-m van, azt mondod tényleg jobb a térhatás?
Képminőségben látni a különbséget az aktív-passzív 3D között?
Mennyi idő alatt kapcsol be a TV? Azt elfelejtettem megnézni áruházban.Meg az a baj, hogy médiából már csak házhozszállítással lehet beszerezni és félek a pixelhiba miatt.
Mennyire gyakori, hogy pixelhibás vagy bármilyen más panelhibás legyen a TV? -
zs.olti
csendes tag
válasz
Kecuhun #81594 üzenetére
Köszi a beállítási tippeket, így már sokkal jobb. Így szinte már nem is látom ezeket a világosabb oszlopokat, és azok nem követik a mutató mozgását.
Egyébként így 2 esti használat után nagyon tetszik a TV, sajnálnám visszavinni. Tetszik az okostévé rendszere, és a gyorsasága is rendben van.
Ami még kicsit csalódást keltett, az az, hogy a full HD adás képe a régi full HD tévémen szebb, mint itt az UHD-n. Persze ott egy pixelre pont' egy képpont jut, de gyengébbre azért nem gondoltam. A normál SD adásról inkább szót sem ejtek, az nyilvánvaló, hogy nagy felbontáson még kevésbé élvezhető.Neked volt bármiféle negatív észrevételed, tapasztalatod a készülékkel kapcsolatban?
-
SVLaller
senior tag
válasz
Kecuhun #81593 üzenetére
Igen ez a local dimming az edge led világítással elég rossz kombináció. Tuti az enyém is azért sávosodik néha mert a difuzor így van kialakítva hogy a local dimming miatt vízszintesen ne menjen nagyon a fény. Héthőn elvileg kijönnek megnézni de le merem fogadni hogy az lesz a válasz hogy ez a technológia sajátossága. Azért a beállításaidat elküldhetnéd hátha jobbat találtál mint én.
-
törölt tag
válasz
Kecuhun #81099 üzenetére
Nem tudhatom, talán a rövid demó videókra gondolt, de kérdezd inkább tőle.
amadeus11 Felrakod a gépedre a progit, betallózod a megosztott filmeket, vagy a mappákat, és a tévéről indítod. De a wifis lejátszásnak vannak korlátai. Serviio topik? Vagy a Téma összefoglalóból az ismertető: Hálózati lejátszás DLNA-n keresztül, vagy van ott egy videó is. Vagy még a Youtube-os webos 3.0-ás videókban is lehet róla valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest