- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Gyima #108812 üzenetére
Szia!
Nekem van egy médialejátszó, ahogy említették előttem is, androidos , de én CoreElec-et tettem rá Kodival, arra fogom feltelepíteni az hbogo addont. Elméletileg ugyanúgy működik. Van itt is topicja a Kodinak is meg az amlogic boroknak is, ha így rakeresel megtalálod, én most telóról nem nagyon tudok linkelni.OPiiPO 108811: nem láttam a válaszod..
-
válasz
Gyima #108812 üzenetére
Pont pár hozzászólással korábban írtam le erről a gondolataimat.
Olcsó: Android TV-s box,de erre lehet apk-ból kell az appot felrakni.Vagy Androidos médialejátszó,ezekben teljes play áruház van. (Az Android TV oprendszer nem ugyanaz mint a sima Android ami sok kínai tv-s boxon fut!)
Hátránya lehet,hogy gyártótól és készüléktől függően lehetnek gyengeségei az OS-nek.Drágábban: Apple TV.Sokáig kap majd frissítést,stabilitásban ugyanazt hozza mint a szifonok,plusz lehet okosotthon központként használni ha valaki Home Kit kompatibilis okosotthon cuccokat vásárolna.
Hátránya az ára,plusz nincs lehetőség “okosan” beszerzett virágboltos appok telepítésére mint droidon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest