- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Kipróbáltam az Xplay-t, ezzel a felirat valóban rendben volt viszont az UHD filmeket nem viszi, illetve akadozik, töltöget. Sajnos a tévés appot futtatva ez is meg a Plex is akad, ha a tévé lejátszójával indítom el a Plex Server megosztását, akkor ok, viszont így nincs a szép felület (plakát, háttérkép, infók), legalább is nekem nem sikerül előcsalni. Nem értem ugyan az az anyag a plex vagy xplay tévés klienssel miért akad, a webos playerével meg ugyan az jó.
-
ftamas0201
senior tag
Lehet hogy ki van kapcsolva a hálózat felderítés a Ti gépeiteken. Egy interneten kell legyenek a cuccok és akkor megy. Bár azt nem tudom a wifi megfelel-e vagy kábeles összeköttetés kell. Nekem kábelen lóg minden így megvan a választás. Bár én DLNA serviiot használok évek óta.
Googlizzátok ki hol lehet bekapcsolni a hálózat felderítést. -
dave0825
őstag
Nekem .mkv-t küldi úgy tv-re, hogy jobb gomb a fájlon, Átvitel eszközre, kiválasztom a tv-t, és már megy is a film, várni sem kell. Filmen megnéztem a további opciók között a fájl tulajdonságait tv-n, Dolby Audio, 2160p és HDR is ott van, szóval így mennie kell. Youtube-ról leszedett fájl .webm kiterjesztésű, azt nem lehet így "Átvitel eszközre" menüponttal küldeni, mert a Windows Media Player nem ismeri föl (legalábbis szerintem ezért nincs ott ez a menü azon a fájlon jobb egérgombot nyomva). Így max a feliratokkal lehet gond, mert nem kezeli őket, külön felirat fájlt nem lehet behúzni a film mellé.
Szóval még külső lejátszó alkalmazás sem kell. UJ7507 a tv típusa. 60/8Mbps-os kb. a netem, Inviteles ZTE ZXHN-H168N típusú a router, és kábelról megy a gép is, és a tv is. -
scream24
senior tag
Szerintem kár lenne ekkora fájlt kódolgatni, akkor sem lesz jobb. Véleményem szerint valami kevés lesz, egy ekkora film átjátszázáshoz. De biztosan nem a tv. Annyit mindenképpen megtehetsz, hogy a tv-n lefuttatsz egy internet sebesség tesztet! Kiindulásnak jó lehet.
Akkor egyértelmű, hogy valami nincs jól beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest