- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dajcshouse
újonc
válasz
Blue@X #66903 üzenetére
hello, én is kb.: 2014-15ben vettem ezt a tv-t LG 49UF778V, de mai napon tönkrement, minden porton usb, hdmi, koax, neten kersztül szines hangyás a kép, de a menü, maga a szoftver app-ok tökéletesen bejön, netflixen is tudok választani filmet de mára kis elözetes már szines hangyás, ugyan ez a youtube. T-con (display modul lehet rossz lg szakember mondta) valakinek valami hibajavitás, csere nélkül?
ha van neki ne tartsa magába
-
mcll
senior tag
válasz
Blue@X #102958 üzenetére
Igen így van, azaz majdnem. Ha TV-hez (bármelyikhez) akarsz HDD-t használni, amire fel is akarsz venni, akkor azt csak úgy lehet hogy maga a TV formázza meg. Semmilyen más formátumot nem fog elfogadni, csak akkor ha lejátszani akarsz róla filmeket, de fel nem tudsz rá venni. Ehhez a TV-nek kell formáznia. Ez azért van, mert a TV-k egy speciális formázást használnak, pontosabban egyfajta titkosítás kerül rá, így amit a TV-vel veszel fel, azt semmilyen PC-be, vagy más eszközbe dugva nem fogod látni, ismeretlen partíciót látnak más eszközök. Ez normális, a filmek jogviszonyai miatt van erre szükség.
-
Blue@X
senior tag
válasz
Blue@X #102957 üzenetére
Sikerült megoldani, bár trükkös volt. Csak MBR-t kezel a TV, GPT-vél esélytelen, így 2TB marad a 3TB-ol. De ilyen esetben sem látja a TV, csak annyit írt hogy válassza le és csatlakoztassa újra az USB eszközt. Ezt lehet ismételni a végtelenségig. Ami megoldást hozott az az hogy hagytam a TV-t hogy meg formázza a lemezt. Így szinte semmi változtatást nem csinált rajta, de végre látja...
-
rocket
nagyúr
válasz
Blue@X #66918 üzenetére
Nem az szamit mikor hoztak ok vissza, hanem, hogy mikor vittek el, es az a 3. napon volt.
Az is vicc, hogy a szakvelemenyt, a gyarto ceg sajat szervize mondja ki, ok meg ugye azt mondanak amit akarnak, mint a te esetedben, hogy utolag azt mondtak eloszor "meltanyossagi alapon csereltek", masodikra meg "a technologia velejaroja".
A tortenet vegen meg az LG jart a legjobban, mert vettel legy dragabb modellt.
#66923: Egyre tobb helyen, es egyre tobb termekkel van ez, lassan konyorogni kell, hogy uj araban, valoban bontatlan, uj termeket kapjon az ember.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Blue@X #66903 üzenetére
Hát ez nagyon gáz, az első szériás lcd monitorok produkáltak ilyen bevilágítást, de már akkor is hibának számított
3 napos visszavásárlás pedig nem létezik, soha nem is létezett. Mindent weben kell berendelni és akkor minimum 14 napos vásárlástól való elállási jogod van amit nem kell megindokolnod sem.
-
Gtaati
őstag
válasz
Blue@X #66903 üzenetére
Helló!
Sajnálattal olvastam a nehézségeket amiken átmentél mire lett egy hibátlan tv-d,elég bosszantó és kellemetlen
Én minden rossz szándék nélkül kérdezem, h mikor kicsomagoltátok illetve a helyére tettétek nem feszült véletlen meg a keret? Sajnos saját tapasztalat, hogy nagyon jól néz ki a keret nélküli tv és a nagyon vékony kialakítás, de cserében nagyon gyönge és megfeszülhet a panel. Az enyém (UB850) olyan érzékeny h nem mindegy hogy a kifejezetten tv portörlésre alkalmas kendővel hogyan törlöm le a kijelzőt a portól.....Nekem egyszer le kellet a tv-t a helyéről vennem mert mögötte kábeleket kellet rendeznem, de nem volt segítségem, így egyedül vettem le és hát feszült a káva-keret és teljes sötétségben itt-ott foltok voltak láthatóak. És ezt több órába telt mire orvosolni tudtam, hogy homogén legyen kijelző mint amikor megvettem.....
-
-
rocket
nagyúr
válasz
Blue@X #66903 üzenetére
Nagy sumakerek a gyartok szervizei is, nyomjak ezt a "technologia sajatossaga" dumat, hogy lerazzak az embereket, mert nem kepesek normalis termekeket csinalni 230k-ert.
Raadasul meg a jogszabalyt se ismerik, szombaton vettetek, akkor a szerda a 3. nap.(hetvege es a vasarlas napja nem szamit bele a 3 napba).Ez a hiba fenykepen is durva, es gondolom ujra vevot keres a boltban
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest