Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986

őstag

válasz kodeko #62291 üzenetére

Nekem 42LF652V van, minden rendben vele, gyönyörű képe van, abszolút nem bántam meg. IPS paneles, úgyhogy nem 100% fekete, de nagyon közel áll hozzá. Állítólag az UE40H6400 képe is szép, nálam is opció volt, de a 42" már kellett arra a távolságra, ahonnan én nézem (sőt, erre fullHD-nál 47-49 lenne ideális), úgyhogy nálam ez döntött végül. Ami a Samsung-nál érdemben más, az az, hogy kapsz hozzá második távirányítót (+), illetve aktív 3D (+/-, egyéni), valamint elvileg nagyobb az input lag (ha játszol akkor -).
    Ha az LG-t választod, akkor megjegyzendő, hogy a cikkszámban (dobozon megtalálható) az egyik karakter elvileg azt jelöli, hogy a tv-be szerelt panel IPS, vagy VA. Az Aqua-ban ez alapján VA paneles van (vagyis volt, mikor én kerestem). A MediaMarkt-ban kaptam IPS-t. (A VA nem feltétlen hátrányt jelentő tényező, ha kicsit visszakeresel a típusszámra, beszélgettek erről többen).

Új hozzászólás Aktív témák