- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cok3
csendes tag
válasz
mzsolty #32766 üzenetére
Hat eloszor nem a samukat kerdezted, en csak leirtam a dolgokat, azt hittem, hogy teljesen vakon vagy
A Samsungokrol egyaltalan nem tudok nyilatkozni es LG forumban nem biztos, hogy valaszt kapsz, de a gugli a baratod! Ird be, hogy x vs. y review vagy teszt, aztan uccu neki, vagy amit Lacko irt, szemelyesen kiprobalod. De ritka, hogy egymas melle vannak kiteve, mashogy meg nem nagyon fogod latni a kulonbseget, mar ami a belsot illeti.
-
Cok3
csendes tag
válasz
mzsolty #32759 üzenetére
690 egy 2013-as modell, nagyobb a kijelzoje, van benne helyi sotetites, nagyobb teljesitmenyuek a hangszoroi, beepitett melysugarzoval, beepitett wifivel, kapsz hozza magic remote-ot, dual-play szemuveget es valamivel a fogyasztasa is alacsonyabb. Plusz meg egy-ket kepjavito a javara.
Hozzateszem, nem tapasztalatbol mondom, ezt mind az LG hivatalos oldalarol bongesztem ki, csak Neked, csak most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest