Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
Még annyival kiegészíteném a bajomat, hogy a kép módok között váltogatva is változik a két csik pozíciója. Sport módban pl teljesen eltűnik, cinema módban meg felkúszik felülre. Csináltam minden beállítás alaphelyzetbe, ugyanaz csak máshol vannak a csíkok. Mostmár biztos vagyok benne hogy az új firmware kakált el valamit.
-
Srob
tag
Hát igen,az nvidia nem éppen a filmezésre van kihegyezve.Hiányzik pl a 420 10-bites megjelenítés ami pont ehhez a legjobb.De azért van megoldás!A 100-as háttérfény,kontraszt rendben van.(én nem is bírnám máshogy
nézni)A vibrance a színeknek ad pluszt,a többivel nem érdemes szórakozni.Később leírom,mit hogyan mert a
feleségem már morog. -
Srob
tag
Amelyik kimeneten 4k-t használsz ott bizony be kell kapcsolni a jobb kép és az input lag miatt.Más felbontáson úgysem fog működni rendesen.(nem lesz hang vagy kép)Az nvidia panelen ne 444 8-bitet hanem 420 vagy 422 10-bitet válassz a hdr miatt.Az asztal színbeállításnál a digital vibrance 50-ről mehet feljebb ahogy jónak látod.
-
westcoastog
veterán
Ilyen az én szerencsém, pár millió tévéből kifogtam pont két rossz darabot.
Szerintem fölösleges állítani a háttérfényt, játéknál sötétebb részeken próbálgattam, elképesztő mennyi részlet veszett el a sötétben ha mondjuk 1 értékkel lejjebb vettem a fényerőt, már nem emlékszem mennyire volt állítvan, de azt hiszem a háttérfény és fényerőm is 75-80 között voltak. Ott hozta számomra a megfelelő fényerőt, és nem tűntek el a sötétben a dolgok.
Beégni örökre nem fog valószínűleg, csak ott marad rövid ideig ami ott marad.
Tegyél ki egy youtube videót teljes képre, hagyd ott pár percig és nézd meg bal felül ott marad e a cím ha elindítod a videót, hagyhatsz facebook-ot böngészőben megnyitva aztán beteszel egy sötétebb képet például.
De kint hagyhatod a webos menüt is, jobb fölső sarok 3 karikája is szeretett ott maradni nálam..
-
lada22
csendes tag
Kerestem pár teszt videot:
https://www.youtube.com/watch?v=zRGUkxrwdeU
https://www.youtube.com/watch?v=12ZqE54jCqk
https://www.youtube.com/watch?v=bDzcnxglmIEAkkor lehet észrevenni a problémát, ha szemmel követed a mozgó textúrákat.
Otthon megpróbálok csinálni egy videot, ahol látszik a probléma a TV-men. A hiba lejelentéshez úgyis fog kelleni. :/
-
atis1224
tag
-
nyikszi
őstag
Nem, mivel egy emberről van szó. Nézd meg az Amazon vagy bármelyik nagyobb mennyiséget eladó oldalak véleményeit. Nem fogsz olyat találni, ahol nem adtak volna 1*-ot valamelyikre. És hidd el, az is csak a jéghegy csúcsa. Biztos vannak még akik 1*-ot adtak, de biztos, hogy jóval többen vannak akik megelégedéssel használják a készüléket (nemcsak TV).
Westkoastog lehet ő az az 1%, akinek a 99% fekete nem fekete
De lehet te is pont belefutsz abba a hibába.
-
nyikszi
őstag
Igen, van 14 napod. Egyébként gondolj bele, kik járnak ide? Egy biztos, nem 2 TV-t adott el az LG. Van akinek már bántja a szemét a 99%-os sötétszürke, van akinek a 80%-os is fekete. Felhősödéssel is ugyanez. A beégés már más tészta, de akinek problémája van, az jön ide vagy hívja a szerelőt, de másik 50 vagy ki tudja hány ember, meg élvezi gondtalanul ugyanazt a TV-t.
-
westcoastog
veterán
43UJ635-öt használok, játék módra állítva, igaz semmi kompetitív, csak witcher xbox gamepaddal, játék módban érzetre teljesen jó az input lag, többi képmódhoz képest zongorázható a különbség, már már olyan mint a sima pc-s monitorom.
Beégés van, az első tv-met ezért is cseréltettem, most a második darab is beég ha ott hagyok fehér szöveget, vagy youtubeot, fészbukot, viszont nagyon rövid idő után eltűnik. Engem zavar de együtt lehet élni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest