- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Kotix007 #93572 üzenetére
Nekem Egy TV-n sem sikerült. Bármilyen rövid volt a "hosszabító", nem látta, vagy nem ismerte fel a meghajtót. Csak a saját kábel(j)ével volt hajlandó működni. Lehet, hogy egy rövidebb, 20cm-es darabbal menne, de sem a fél méteres, sem a méteres kábel nem volt nyerő.
Nem is. Az enyém 35cm, és azzal sem ment.
-
kkp900
senior tag
válasz
Kotix007 #93022 üzenetére
Szerintem ezek ilyenek!Amúgy az 5éves LA690S emen is hansonló volt.A bevilágítás miatt ilyen.De most az új SK8100 on amikor az HBO GO közepén megy a töltési köröcske akkor a középső kettő harmad felső szélétől az alsóig világosabb lesz sokkal !Egy egész sávban.De mondjuk azt még elnézném mert ugye az nem maga a film.De mikor a rohadt felirat megy és sötét a film na ott szar igazán mert akkor az alsó felét világítja jobban be a fekete részbe pld a felirat miatt nagy területen mivel ez amúgy egy 55”-os!Amúgy amit ajánlottak Cinema mod nekem nincs is!!!Csak Színház van ez akkor az lenne?Most pld az Eredeti módban szebb a képe.
-
-
válasz
Kotix007 #93012 üzenetére
a felhősödés nem garanciális hiba. Valszeg a pixel se bár ez utóbbiban nem vagyok biztos. Elején amikor megvettük a tv-t engem is hónapokig zavart, fórumoztam fényképeztem, idegesített. Aztán egyszer csak lexartam mivel csak teljes "fekete" képen van. Igaz ez egy majd 5-6 éves modell. A mostani ips lg tv-n nem vettem észre olyan felhősödést, de már nem is érdekelne
-
amadeus11
senior tag
válasz
Kotix007 #93008 üzenetére
Ha zavar és 14 napon belül vagy, élj az elállás jogával és küldd vissza! Nehéz olyan példányt kifogni, ahol egyáltalán nincs felhősödés. Ha csak csatornaváltásnál látszik, tartalomnál nem, ne foglalkozz vele! Ha úgy döntesz nem tartod meg a tévét, ne hívogass se szervizt se LG-t az elállásra hivatkozz, a többi út járhatatlan!
Más: Szerviz menüből be lehet kapcsolni a helyi sötétítést, ha igen ez okozhat-e valami anomáliát a készülék működésében?
-
Dwatti
addikt
válasz
Kotix007 #92956 üzenetére
Szia ! Nekem 50 UK 6950 -VA panel
próbáld ki így : Igaz én többször módosítottam picit
Kép üzemmód: Eredeti Felhasználó >A speciális beállítások
-Dinamikus kontraszt : alacsony vagy ki
-Dinamikus szín: alacsony vagy Ki
-Színskála Bővített
-Szuperfelbontás: alacsony vagy ki
-Gamma: Magasság 1
A további beállításokban
-Zajcsökkentés: ki -vagy alacsony
-MPEG Zajcsökkentés: Ki
-Valósághű mozi: be
-fekete szint alacsony
-Szemkimélő: Ki
-TruMotion: élénk vagy ki
* aláhúzottak az általam használtak a másik csak ajánlottak - de úgyis látod melyik jobb neked
Ha ezekkel megvagy akkor a továbbiakat saját ízlésednek megfelelően állítsd be :nekem:
-Háttérfény energia takarékos mód autó vagy auto ki és akkor 70
-Kontraszt 95 (vagy 100)
-Fényerő 50
-Élesség 25
-Színmélység 55
-Árnyalat 0
-Színhőmérsékletet 0 vagy w1 -
junior19
senior tag
válasz
Kotix007 #91232 üzenetére
Hali!
A topic 89207 és a 89230-as hozzászólásban az 50UK6300-ról írtam, ez gyakorlatilag az egész 6000-es sorozatot lefedi, mert talpban, a káva anyagában és a magic remote hozzá adásában különböznek.
A 6950-es picit nagyobb fényerővel rendelkezik, ez hdr-nél jól jöhet, sdr-nél nem érdekes.
Én 3,5 m távolságból nézem, ilyen távolságból olyan 3m lehet a nézési szélesség, egy kanapé két szélén sem élvezhetetlen a látvány. Ha közelebb és ettől szélesebb helyen is van ülő pozíció, ott már a fényerő csökken.
Menüje ugyanaz mindkettőnek, én csak kipróbáltam a Youtube-t, de nem használom. Nem kell sokat várni a betöltésre. Ez a menüben barangolva is így van, gyors, kívéve ha hdr-ben állítgatod, ott zabálja az erőforrást a videó. De azt is csak egyszer be kell állítani, s nincs vele gond.
Médialejátszója szerintem a legjobb, (Samsung-nincs dts, Sony-android, fájlkezelése számomra borzalmas, Panasonic- vicc)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest