- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Ne légy pipa!!
Az Utazás a föld középpontja felé egy kalap.......,valami rosszul konvertált foscsomó!!
Sajna a világháló másik felén sincs jobb változat!!A Léghajlító az a kategória amit soha nem fogok megnézni.
Ha a gyerekeknek kell élmény:
- Sammy nagy kalandja
- Alfa és omega
- GRU
- Volt
- Megaagy
- Szörnyek az űrlények ellen
- stbEzektől a gyerkőcök szája tátva marad, meg a tiéd is!! Tudom , 40 éves fejjel én is ezeket nézem. Sajna vagy mese van, vagy horror 3D-ben.
-
rossitibi
tag
Ts muxer nevű progival csinálom! Szinte csak 3D-vel próbáltam!Töltsd le (google)! Add-ra katt,kikeresed az mkv-t,change level-nél kipipálod a kockát,az 5.1-et átállítod 4.1-re,start muxing! 10-15 perc (gondolom gépfüggő) és kész is! Majdnem 1 gigával több lesz de vinni fogja a tv! Néha tallózás után kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll,ez olyankor szokott előfordulni (nálam) ha hibás a film! Pl: találkoztam nem is egy olyannal (3D)ami képváltásoknál nagyon zavaró volt,mintha a 2 kép egymás után kis késéssel váltott volna a következőre! Na ezeket nem bírja!
-
GEO001
aktív tag
Elhiszem hogy bosszantó. Sajnos ismerjük a TV beépített m.playerét, kompromisszumokkal lehet vele élni (profile high level 5.1 enkódolással, DTS - 5.1 ac3 kovertálás), de van akinek ez macerás és inkább vesz egy megbízható külső lejátszót.
Nem tiszta számomra a DUNE -val való bajlódásod sem.Én is 2.0 -s USB -t teszek a DUNE-ra a kb.480Mbps sebesség elegendő ezen médiák támogatásához, nem ott lesz a hiba.
Próbáld meg itt megkérdezni, segítőkészek a srácok, talán "IMAGE" fórumos kapásból vág rá neked választ. -
GEO001
aktív tag
Szia!
Nekem egy HD DUNE Prime 3 van, de az szó nélkül visz mindent, legalábbis eddigiekben nem volt gondom egy filmmel sem. Nem a belső BD playerre gondolok, hanem egy bölcsőbe helyezett HDD -t használok hozzá.
Esetleg nézd meg mediainfoval a kódolást és bit streamet a problémás videonál, és próbálj meg vmi más filmet is, de elvileg nem szabadna a sigma videoprocinak gondot okoznia semmiféle enkódolás, tömörítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest