- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szkury #78966 üzenetére
Érdemes lenne, ha még lehetne kapni 2013-as tv, most a 32LH6047 van ami a legjobb 32"-os idén.
nejad Van itt is egy beállítás hozzá, de ott más lesz. Ugyanott próbáltad, vagy egy másik szobában, mert esetleg akkor vezeték, vagy csatlakozó hiba is lehetne éppen.
shifty85 Mert nem ismerik, és félrebeszélnek, vagy csak valamilyen egyéni indíttatásból, vagy csak egyszerűen trollok.Itt is húzhatná mindenki azt a márkát, pl. a gyenge oldalsó betekintés miatt, vagy az LG-nél rosszabb mozgásmegjelenítése, a túlszaturált színek, a gyenge összeszerelési minőség miatt, de nem tesszük. (pl. a prémiumnak számító 400-500k-ba kerülő KS7-es és 8-as szériás tévéjük hátlapja ragasztott, és elengedi a ragasztás
. Sok a cserés, kijelző és pixelhibás példány, csak olvasd tovább őket)Tartósságra is jobbak az LG-k szerintem, ezt egy szervizes mondta nemrég. Meg azt is meg kell nézni, hogy ki írja ezeket, mert sztem kb. ugyanaz az 1-2 személy mindig.
De nem foglalkozunk velük, ezeket is csak azért írtam, mert kérdeztél. -
gulyasa
őstag
válasz
szkury #26358 üzenetére
Ha pedig nem ragaszkodsz az LG márkához és bátor vagy az ebay-hez, akkor a következő kulcsszavakra keress rá:
"circular", "polarized", "passive", "3D glasses"
A találatok száma (szinte) végtelen), az árak átszámítva a 350Ft-os gagyitól a 20ezerFt-os Aviator-kinézetű, egyben teljes értékű UV-szűrős napszemüvegig... -
gulyasa
őstag
válasz
szkury #26358 üzenetére
Nem a legújabb típus - a nyomok szerint -, én is csak valami orosz oldalon találtam rá. Az LG oldalakon ismeretlen.
Elvileg passzív 3D technológia, szóval egyszerűen szerezhetsz hozzá szemüveget úgy is, hogy elmész egy pláza moziba valamelyik 3D filmre és megtartod a szemüveget.
Vagy vennél (és esetleg ragaszkodnál az LG márkához):
LG AG-F200 (2db-os, a 2011-es TV-khez adták)
LG AG-F215 (az előbbi 5db-os más-más színű "party pack"-ja, szintén a 2011-es TV-khez adták)
LG AG-F310 (1db-os)
LG FPG-210N (1db-os)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest