- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jézusom #52468 üzenetére
Azért írta ki, mert van hozzá frissebb fw., amit a tévé talált, de létezik annál újabb is. Beírtam nemrég a frissítés módját ide: 52428, meg kicsit később a kikapcsolás módját, ahol megnézheted averziót.
Zsmester89 Meg kell fizetni, meg/és foglalkozni is kell vele igen, de sajnos nincs rá egyeseknek 10-20 mp-ük erre dologra. -
törölt tag
Szerintem meg hagyd abba a nyavalygást. Aki heti egy-két filmet néz annak való a tévék belső lejátszója, a rendszeresen filmezőknek mindenképpen külső lejátszó használata javasolt. Ezt mindenki tudja. TV vétel előtt mennyit fórumoztál, mit tudsz a témáról? Szerinted miért vannak a médialejátszók? Nézz be ebbe a topicba [link] , és kérdezd meg, hogy ki javasolja rendszeres használatra a tévék lejátszóját.
-
törölt tag
válasz
robi222 #52396 üzenetére
Itt egy frissítés LB630-LB870-ig 04.41.32, de az általános vélemény az, ha nincs rá okod akkor ne frissítsd, bár nincs vele semmi gond. Többen is használjuk már ezt a verziót. Így működik: pendrive-on csinálj egy LG_DTV mappát, majd ebbe másold bele a letöltött .epk fájlt. Tv-re rádugod és frissíti magát.
Ez meg egy jó alap a kép beállításhoz, amit saját ízlés szerint még érdemes finomítani, ha ilyen is érdekel: LG LB700V Reviewer's Recommended Best Settings -
törölt tag
válasz
Morris #52363 üzenetére
Nem vettem személyesnek, de amikor használtad az LG-t akkor ott van feketén-fehéren a véleményed, be is másoltam, csak hogy tisztán lásson mindenki. Csak a korrektséget szeretem. Ha előzőleg dicsértünk valamit, azért ilyen pálfordulás nem elegáns. Ismerem a Sony topicot, tudom hogy vélekednek más márkákról. Most már közéjük tartozol. Semmi gond nincs ezzel. Nem éltem meg sértésnek, ne próbáld belemagyarázni.
Nincs 650-esem, és én a 671V-vel teljesen elégedett vagyok, nagyon jó kép és hangminősége van. Jól felszerelt, és még a 3D-je is szuper, ellentétben az 50-55"-os w8-as tévék 3D-s képességeivel. Ettől függetlenül jó tévék azok is, és szép képe van a tiédnek is nem vitatom. Nem írtad le amikor kérdeztem, hogy a mostani mennyi idő alat boot-ol be, válik menüképessé,stb. De most már nem érdekes. hagyjuk is. Te se vedd személyesnek, hogy leírtam a véleményemet. Zárhatjuk témát? Köszi. -
törölt tag
válasz
Morris #52329 üzenetére
Tévézés, filmnézés közben mi a lassú? Nincs 10-20 mp-ünk elindítani egy filmet, nem értem azért a problémát. Érdekes, itt még nem volt problémád a tévével, kicsit túlzásnak találom ezt a változást, ahogy most vélekedsz.
Bemásolom az írásod, hogy tudd miről beszélek."42"-es plazmáról váltottam. Eredetileg egy 50"-es plazma volt a cél, de a növekvő kereslet miatt egyre magasabbak a használt készülékek árai. Így ez a verzió kiesett.
Mivel a hálóban is van egy LG LED monitor/tv (aminek a képe nagyon szép), úgy döntöttem, hogy legyen LED.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy melyik készüléket válasszam. Tervben volt a Sony is, de mivel egy sarok állványra szánt készüléket kerestem, így ebben a kategóriában csak max 47"-est tudtam választani. (108cm széles). Márpedig a méret sokat jelent. A korábbi 42"-es plazmához képest ha nem is sokkal, de jóval nagyobb.
- Szolgáltatóm: Digi kábel TV
Az első dolog ami szembeötlött számomra, hogy sokkal szebb képet nyújt mint egy plazma. (Lehet köpködni, meg csodálkozni, de komolyan, rájöttem, hogy nekem nem jön be a plazmák füstös, sötét képe). A készülék világos szobában is el tudja látni feladatát. A HD csatornák képei egyszerűen csodálatosak. Öröm nézni a pl a NatGeo/Wild HD-t. A színek élénkek, a kép tűéles!
A kijelzőn statikus tartalomnál (teljes képernyős fekete és teljes képernyős zöld) észrevehető egy minimális felhősödés, de a normál használat során ez csak egy emlék marad. Mondjuk az szerintem nem normális, aki jobbára ilyeneket néz!
Futball meccseknél talán észrevenni ebből egy kicsit, de csak akkor ha az ember keresi. Engem abszolut nem zavar, nem is keresem. Egyszerűen csak élvezem a műsort.
A menü lassú. Eleinte nagyon zavart, de aztán rájöttem, hogy állandóan nem nyitom meg. Így ki tudom várni olykor azt a pár másodpercet.
Boot idő, szintén néhány másodperc. Okostévé, ez van.
Smart részét nem próbáltuk, de nem is foglalkozunk vele.
A 3D nagyon frankó! Nekem kimondottan tetszik. Egy hátránya van, a kijelző mérete ebben az esetben kisebbnek tűnik.
Hang: Teljes mértékben elfogadható. Semmi problémám nincs vele. Gyári beállításon használom.
Kép: Tökéletes! Szintén a gyári beállítás a nyerő.
A MM-ban vettem, drágábban mint a web-shopokban, de a helyi gariztatás miatt nekem ez mindenképpen megérte. 5 év garancia van a tévére. (ajándék volt plusz 3 év)
Természetesen pixelhiba mentes, gyári csomagolású, bontatlan terméket vásároltam."Az hogy meghibásodott pont a tiéd, a te szempontodból az elég szerencsétlen dolog, de hát ez van. Nincs mit tenni. Több szerencsét a mostanihoz!
-
törölt tag
válasz
thebencus90 #52259 üzenetére
A tévéd nem talál újabb frissítést? Akkor nézd meg itt: [link]
Látnok Ha az eco ki van kapcsolva, akkor az Energiatakarékos üzemmódot is(Kép menü), és a Dinamikus kontrasztot is kapcsold ki( Képbeállítás, Haladó beállításoknál van.
cidalain A kurzort a Csatornanévre viszed, és megnyomod a középen a görgőt. -
törölt tag
válasz
ikriszti1986 #52133 üzenetére
Az átvételi elismervényen is ők vannak rajta? Próbálj segítséget kérni az LG-től, hátha az ő szervizükben, vagy egy velük szerződött szervizben van. Ha más ötlet nincs, akkor telefonon hívd a szervizeket, hátha kiderül valami. A számlával tudod igazolni a tulajdonjogot. Gondolom eddig nem jártál ide? Mert akkor tudnád, hogy bármilyen probléma estén az LG-hez érdemes fordulni, és nem az üzlethez. Ők helyben a lakásodon szervizelnek, nem viszik el a tévét. Ezeket csak azért írtam, hogy mások is tudják, rajtad ez már nem segít, csak az ha nyomozol a tv után, hátha...
-
törölt tag
válasz
sz.z.csicsi #52124 üzenetére
Általában komolyan mondom amit írok, persze lehet kivétel.
Ha tudsz valamit, akkor cáfold, de a gáz lehet, vagy nem lehet az csak lehetőség...
-
törölt tag
válasz
olasz69 #52081 üzenetére
Nekem nem számít a rang. Még mindig a Hz-ek bűvöletében vagy? Miért foglalkoztat ennyire, már kitárgyaltuk ezt is. Szerencsére LG-nél jól működik a mozgásmegjelenítés, LB671V-nél tökéletesen, a tiéd az LB730V meg még jobb, és szebb is
, de itt még az 50Hz-es LB5610-es tulajoktól sem láttam panaszt rá. A samunál és sonynál is többen panaszkodtak ennek a hibás működésére az olcsóbb modellek esetén.
-
törölt tag
válasz
Nunder #52070 üzenetére
Az itthoni 30k-hoz képest igen, de a Logitech K400 ugyanott 25$-ért még jobb lenne, de szerintem onnan csak USA-ban elérhető, ráadásul nem is magyar kiosztású.
Fang Jó kis belépőmodell az 5610, a kisebb méretekben sokan viszik, de 55-ösben én is inkább a 6-os szériás LG-ket nézegetném. -
-
törölt tag
válasz
bajaki #52007 üzenetére
Itt inkább: LCD TV monitorként
Morris Már el van kezdve az összefoglaló írása:
rwu: Mivel felmerült az igény egy 1.hsz-ra (tényleg nem ártana), megkérnék azokat az embereket akik szeretnének ebben segíteni, hogy a az online szerkeszthető fájlba írják bele a felmerült problémát és arra a megoldást is (a megoldás végére kérném, hogy a nicked-et írd oda, az ugyanis az első hsz-ben is szerepelni fog).
Íme a link. link az 1. hsz. megírásához
Előre is köszönöm a közreműködést!
Üdv,
rw -
törölt tag
válasz
sz.z.csicsi #51989 üzenetére
TV/rádió gomb jobb felül a normál távon. A tiédnél sokkal drágább sony tévék még ennél is lassabban boot-olnak be. Szerintem igaza van huncutnak, és a mai tévék mind ilyenek, sajnos ez van. Én elégedett vagyok az enyém gyorsaságával. Esetleg a smart nélküli tévék gyorsabbak, de ott meg nincs ilyen kép minőség. Ha az átlaghoz képest sokkal lassabbnak találod a tiédet, akkor miért nem hívod ki a szervizt? Nem veszthetsz vele semmit, sőt..
-
törölt tag
válasz
sz.z.csicsi #51980 üzenetére
Próbálj frissíteni, vagy kapcsold ki rádiós csatornánál hogy ne kelljen a csatorna jogosultságot is egyből azonosítani a tévének. Netezés nálam rendben, az onnan való kilépés 3mp.
-
törölt tag
válasz
Morris #51813 üzenetére
Szerintem, ha lehetőséged lesz a váltásra, akkor az a lényeg, hogy 671V, vagy anyagi lehetőség szerint a szebb talpa miatt a 730V közül tedd. Nemcsak a Magic táv, és a Local Dimming, nagyobb hangszórók, + a subwoofer , hanem az igényesebb fém design miatt is.
tennis A Upc Direct, és a DIGI tányéros tv is jó minőséget ad, a feltételekről és az árakról a szolgáltatóknál tájékozódj. -
-
törölt tag
válasz
direwolf #51802 üzenetére
Egyik tévés topicban nincs ennyi pörgés a felhősödéssel kapcsolatban( direwolf effektus
) mint itt,
hálaneked. Pedig a csúcs sony, és samsung tévék is felhősödnek rendesen, de ott általában elintézik azzal, hogy nem küldik vissza, mert hátha rosszabbat kapnak helyette. A másik érvük, hogy üres háttérképet nem nézegetünk, mert tartalom esetén, tévézés, vagy filmezés alkalmával nincs zavaró jelenség. Persze néhányan végigjárják a procedúrát. Volt aki 3 tévét cseréltetett vissza, majd vett egy másik márkát, ami szintén felhős volt. Itt egy összesített teszt. [link]
Egyetértek luckyman-nal, aki teheti az 670-731 vonalról válasszon, ettől függetlenül szerintem nagyon-nagyon sokan megelégedéssel használják az alacsonyabb modellszámú tévéket is, mint a 630-650V. Az árukeresős top lista, nem tudom kapcsolódik-e valamilyen valós eladási statisztikákhoz, de ott a LG 42LB650V a Top1. -
törölt tag
Nem kevered a monitoroknál használatos válaszidővel? Vannak tesztoldalak, akik mérik, és tesztelik a tévéket. A véleményük szerint 30 ms alatt input lagnál nem venni észre késlekedést a játékban, felette meg észlelhető, a mérési eredmények is tőlük vannak. Igazad van, nem is FPS-ről szól.
Shingen Te is mondod, hogy a belseje ugyanaz, hát akkor meg miért emlegeted az USB 3.0-t, amikor nincs a 7-es szériában? Honnan vetted ezt megint, mert már megbeszéltük korábban? -
törölt tag
válasz
razzorr #51733 üzenetére
Ha még nem olvastad volna: a magyar számlával rendelkező tévéket 2 évig az LG szervizeli. Az Aqua-t nem ismered, vagy az is külföldi? A hivatalosok( ők is külföldiek) közül egyikben sincs, az MM-ben elérhető LG 42LB561V álnéven 134k-ért, vagy az expertnetnél rendelhető 109 999 Ft-ért, és min. 3 hét alatt jönne meg. Marad még ami hivatalos (de külföldi) a Metro, Tesco, Auchan, ha véletlenül van náluk.
-
törölt tag
Az LG 47LB630V-t javaslom [link] , Motion Clarity Index 500 Hz, vagyis valós 100 Hz-es smart tv. Tükröződésmentes kijelzőt nem tudok, mindegyikhez szükség lehet valamennyi sötétítésre.
BtommyX Van 100 Hz-es is: LG 42LB630V [link] Igen, az LG IPS panelt használ az LCD tévékben.
Shingen Valóban, használhatnád a Szerkesztés gombot, a hsz-eid halmozása helyett.
-
törölt tag
válasz
ujhelyiferi #51608 üzenetére
2 mp alatt eltünik az ikon. Ugyanabban a pillanatban nem szoktuk a hangot visszarakni. A menüben kapcsold ki a csatornafrissítést, és áramtalanítás 10 percre, szoftver frissítés, prémium inicializálás, stb.
VaDy Próbáld ki ezt LG 42LB700V Reviewer's Recommended Best Settings , ha ez sem tetszik, akkor ott van a Képvarázsló, állítsd be magadnak egyénileg. -
törölt tag
válasz
Diamond500 #51473 üzenetére
Az LG TV Remote a régebbi tévékhez van, a tiéd a Remote webOs-os, ami tökéletesen működik. Az NFC-nek van valami hibája a 2014-es tévékkel.
Robertó79 Hálózat menüben az LG Connect Apps. -
törölt tag
válasz
monroe8609 #51457 üzenetére
Sima SD digitális adás is jó rajta.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #51444 üzenetére
Nálam jó a link, 55LB671V és 55LB730V összehasonlításra mutat.
-
törölt tag
válasz
thebencus90 #51414 üzenetére
Ha amúgy is gyenge a rendszer, akkor kábelesen tükrözd. A PC-re, vagy akár a tévére is rácsatlakoztathatod a mobilodat, vagy mást.
-
törölt tag
válasz
zolapapi #51312 üzenetére
Az LB650V-ben Analóg /Digitális TV vételre alkalmas tuner van. (földi/kábel/műholdas, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2) Tehát nem twin tuner, amire gondoltál. Ha egyszerre akarsz felvenni, és közben másik adást nézni, ahhoz több eszköz kell, egy normal médiabox+ 1 médiacard a tévébe+ 1 HDD. Vagy csak egy felvevős médiabox is elég, ami egyszerűbbnek tűnik. Bár a 671V inkább ajánlott a Magic Remote-tal
-
törölt tag
válasz
liana_87 #51218 üzenetére
Az LB730V szerintem is tuti választás, UHD-t én csak akkor vennék, ha minimum ugyanolyan minőséget tud SD és HD tartalmaknál is, mint egy jó FHD, vagy még annál is jobbat. Ezt pedig csak tapasztalat útján lehet kideríteni.
carex6 Igen, mindkettő elérhető egy HDD-vel, de én nem használom ezeket, ezért a kivitelezésről mást kérdezz. Az biztos, hogy egy áramzabálóval, és távirányítóval kevesebb lenne a mediacarddal, de ha már megszoktátok, és a gyerekek miatt is könnyebb, akkor mérlegelni kell. Mediacarddal nem lehet szerintem felvenni is, és egy másik műsort nézni közben. -
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #51165 üzenetére
Normál távirányító kellene neki LA660-hoz, mert ahhoz csak 1 db Magic-et adtak.
-
törölt tag
válasz
korpas15 #51098 üzenetére
Érdemes venni, talán a legnépszerűbb a 2014-es szériából, a legjobb ár/értékű tv. Akinek belefér a 671V-t vegye a még jobb felszereltsége és tudása miatt.
direwolf Már megint kezded?
sony309 A Kedvencekbe is be lehet rakni a csatornákat, abba biztosan nem szól bele egy digi frissítés. -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #51062 üzenetére
Már hogyne lenne ugyanaz. 700V-730V-731V ezek testvérek, vagy inkább ikrek, mert a tudások egyezik.
Te mint öreg róka az árukeresőt használnád összehasonlításra? Ez biztos valami vicc. Azt csakis az árakra szabad használni, az adatbázisuk erősen kiányos.
VaDy 731V még több helyen is kapható. -
törölt tag
válasz
ibiza80 #50937 üzenetére
Más márkánál ugyanilyen karakter probléma van, pedig nem a Digi a szolgáltató, hanem UPC Direct:
"KDL-42W705B tv-nél szerintetek miért van az, hogy CI+ kártyával a UPC-s adások GUIDE-jében a műsorújság az ékezetes karaktereket nem jeleníti meg csak az alábbi módon: pld. a háborút hÁaborÁu-nak, vagy az űrállomást ÍUrÁallomÁas-nak írja, kivéve az HBO Comedyn, ahol egy másodperc után helyesre áll át a szöveg?
Tudok rajta állítani esetleg? "
Lehet, hogy a közösen használt transzponderek, és csatornák miatt van. Az volt a tanács, hogy állítsa át Észtországra a szolgáltatást, de ez így sajnos lenulláz minden beállítást és hangolást a tévén.porcicca Ha nincs semmi sérülésre utaló nyom, és nem lett leöntve semmilyen folyadékkal, akkor hívd ki a gyári szervizt, elvileg ezeket nem neked kell bevinni ha elromlik. Kérhetsz innen is véleményt, ez egy javítással foglalkozó topic: [link]
-
törölt tag
válasz
Jégkokó #50965 üzenetére
Mégis mihez képest? A sony tévékhez képest? Azt nem hinném, mert azok a leglassabbak.
Jobb oldalt fent van egy kereső, oda írd be: frissítés.
huncutka1029 Egyezik a véleményünk, de nekem még nincs annyi LG-m. A tévémmel elégedett vagyok, most is újra ugyanilyet vennék, vagy nagyobbat. -
törölt tag
válasz
Jégkokó #50920 üzenetére
Frissitsd, és gyorsabb lesz. CRT után lassú, mert a többi mai tv is ilyen. Mihez kellene gyorsabbnak lennie? Nálam a Smart gomb lenyomására feljön azonnal a menü. Az átkapcsolást meg a szolgáltatói kódkártya lassítja le.
hcs57 Reméljük sehogy nem lehet nullázni az üzemidőt, mint az autóknál a km számlálót.ibiza80A DIGI műholdas topicban írták: a karakter hibákat felvállalta a DIGI , majd javítják.Tehát egy gonddal kevesebb.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #50886 üzenetére
A Youtube a hibás, nem az LG, mert másik márkánál is ilyen.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #50868 üzenetére
A távolság miatt 3D-re amúgy se lenne jó, mert 47-esnél 2 méterről a legjobb a 3D élmény. De gondolom a hálóban inkább csak tévézéshez kell, nem filmezésre.
pomk Lehet 1 év garanciás termék is, vagy az üzletben egy pár hónapos bemutató darab, ezért van lehetőség a +4 évre. Ha kifizetted, onnantól érvényes a biztosítás is, vagyis a nulladik naptól.
Én nem kaptam kupont, vagy csak kábeltévéhez jár. Vannak itt digi kábeltévések, hátha valaki ad neked kupont. -
törölt tag
válasz
Stevenstyle #50818 üzenetére
Jópáran kitárgyaltuk az előbb ezt a dolgot, olvasd vissza, ott van a véleményünk, és az is marad. Írtam az LG véleményét is a kérdésre. Nem értem miért kezded újra? Huncutka is leírta, én is leírom, websop-ból vásároltam, és eztán is onnan fogok. Mert nem mindegy. Nekem. És bízom az LG-ben, meg a tévémben is, és gyári garanciám van, regisztrált.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #50792 üzenetére
A másik meg az Electro World, ennyi erővel az MM is kivonulhat. Aqua és Ipon-ra nem nagyon van panasz, de az országos valós üzletekkel rendelkező 220Volt is jó szerintem.
petya2012 Korábban ezt már tárgyaltuk itt, ezért kár riogatni bárkit is. Én kérdeztem az LG-t is a témáról, és azt válaszolták, hogy ha olyan extrém eset lenne hogy megszűnik egy üzlet, akkor bevállalják a cserét. Amúgy is őket terheli a dolog, meglévő üzletek esetén is. -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #50728 üzenetére
Ős LG tévékhez még nem volt szerencsém.
Info és OK gombra LB-n is kiírja amit kell. 45-ös fényerővel nekem Éjjel-nappal is megfelel.
-
törölt tag
válasz
zolapapi #50709 üzenetére
IPS-es, és 700 Hz-es az LG 50LB671V [link] , és most annyi az ára, mint fél éve volt a 47-es.
GumpNews Szerintem csatornaváltáskor csak az STB-k írják ki a műsorinfót.
Az automatikus fényerő beállítása mihez kell, nálam nincs ilyen funkció. Dinamikus kontraszt van, meg energiatakrékos üzemmód. -
törölt tag
válasz
aronpapa #50689 üzenetére
Annak a fórumát nem olvastam, de a DIGI ugyanabból a forrásból kapja a jelet, pl az RTL-es csatornák, Sport2 HD, meg még néhány. Majd azért kíváncsi leszek, a régebbivel neked jó lesz-e?
Shingen Egy hsz-ben másodszor írtad: ha jól emlékszem Elfelejtetted, hogy előtte már beírtad? -
törölt tag
válasz
tompyka #50611 üzenetére
Minden csatlakozást húzzál ki belőle, és áramtalanítsd legalább 10 percre, majd kapcsold be a csatlakozók nélkül, hátha... Ha semmi, akkor hívd az LG szervizt. Próbáltad frissíteni?
*H* LG 42LM620-as topicban pont a hangsávváltás miatt reklamálnak az LG-nél, hogy tegyék vissza a szoftverbe, meglátjuk hogy sikerül-e nekik, és ....[link], -
-
-
törölt tag
válasz
tvtárs #50376 üzenetére
Ez a TP-LINK TL-WR841N, egy kedvező árú ajánlott router.
A-l-i-e-N Nem mindegy , hogy milyen filmeket vettél ( vagy szedtél, de mit, és honnan, ezeket inkább ne ragozzuk itt) . Az is igaz, hogy nem minden film jó ilyen téren, vannak egész pocsék 3D-s filmek, amiben a 3D része semmit nem ér, de amúgy jó filmek. A Half OU mkv-vel nem nyúlsz mellé szerintem. -
törölt tag
válasz
liana_87 #50368 üzenetére
A legnagyobb különbség az árukban van, meg a külső design-ban, ami a középen, vagy a két szélén lévő talpakat jelenti. Van még eltérés a képjavító funkcióknál, ami 800 vagy 700 Hz. Én másról nem tudok. 3D-re mindkettő nagyon jó, mert passzív technológia, nem vibrál, nincs crosstalk, stb. Jár a tévékhez 2 db szemüveg, és 2 távirányító is, az egyik a Magic Remote.
Összehasonlítás: [link], [link], árak: [link] -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #50332 üzenetére
Samsung típusra is?
Ok, már majdnem azt hittem, hogy összedolgozik a két tigris. -
-
törölt tag
válasz
histaminum #50178 üzenetére
Szerviz, vagy itt kérdezd meg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest