- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
OPiiPO #86758 üzenetére
így van, és még ott van a (SJ800-tól) 10 bit dithering /100 Hz natív /60 FPS , BluRayban az sem mind1 , de ez már csak egy technokrata megjegyzése ...
a,, billion rich colros,, című hangzatos kifejezés értelmét nem is firtatnám , valaki itt írta, a PMI indexre, jót nevettem, a ,,Pofátlan Marketing Index,, -
EVL2
aktív tag
válasz
OPiiPO #86655 üzenetére
Szia! Nekem is a megfogalmazásoddal van bajom. Senki sem állította, hogy azonnal tönkre megy a készülék ahogy rákötöd a konzolt. Kérlek koncentrálj egy kicsit és próbálj meg arra reagálni amit valóban állítottam.
Még egyszer kihangsúlyozom, hogy tényleg a csúcson áll az Oled és ezt leírtam az előző hsz-ban is, de nem kompromisszum mentes.Tudom hogy sokakban ingerült reakciókat vált ki a karácsony közeledte, de azért még érdemes gondolkozni mielőtt idegből reagálsz és hülyét csinálsz magadból.
Boldog karácsonyt és csak nyugi minden rendbe lesz!Mindig is ajánlottam az Oled készülékeket ha csak filmezésre tv-re és smart funkciókkal használják. Konzolhoz és Pc-hez sosem. Remélem ezt azért megérted. (befejeztem
)
-
stemplar07
őstag
válasz
OPiiPO #86652 üzenetére
Szerintem nem terjesztett ELV2 semmit ,ami nem igaz, csak leírta a használati utasításban szereplő tényeket ,( amin én is meglepődtem ) no konzol,no PC,16:9 javasolt képméretben filmnézés , amúgy mindenki tudja,hogy az Oled csúcstechnológia :-) a legszebb képpel ..
A kérdés úgy vetült fel ,hogy minden gyártónak, és típusnak a TV paneljeiben van valami kivetni való/hátrány ..sajnos, lásd telefonok, kijelzők, stb..ue. a helyzet
Boldog Karácsonyt :-) -
-
okiszPSX
tag
válasz
OPiiPO #85785 üzenetére
Persze, én is egyet értek ezzel. Ép azért is mondtam, hogy ha vkinek ps4prohoz kell, akkor döntse el, hogy vagy megveszi a10bites hdr-t vagy, ha olcsóbbat néz, akkor inkább nélkülözze az aktív hdr beállítást viszont akkor meg kb megveheti a legolcsóbb 4k-s tvt is, mert az is nyújtja az a képet.
-
senki66
senior tag
válasz
OPiiPO #85601 üzenetére
Igen nagyjából akörül kezdődött a tv saga (aznap jött meg a sérült csomagolású Pana), de akkor még nem volt 5 év gari a Panára meg az LG-re sem, amíg csak a Panára volt könnyebb lett volna a választás. Nem lennék meglepve, ha pár napon belül a Samsung is kijönne egy 5 év garis konstrukcióval. Izgatottan várom a Panát, hogy tesztelhessem, utána talán okosabb leszek.
-
senki66
senior tag
-
MrZed001
tag
válasz
OPiiPO #85554 üzenetére
Sajnállak, ha összesen ennyit szűrtél le a leírtakból.Az, hogy még talán 2004-2005-ben a LG 32LX2R első hazai tulaja voltam (szürke import, mert itt még nem forgalmazták), ez ugye Samsung ügynököt sugall ?
Úgy mellesleg még mindig megvan, és mostanság kezdte el azt csinálni, hogy egész képernyőn kb 2 centis vonalakat tesz az adásba (egyre többet és többet). Saját menüjében is bevonalaz, csak többet, és 1 perc után már olvashatatlan. Megy sajna le a raktárba.Viszont igen aggályosnak tartom, hogy LG a problémás technikai paraméterekről mélyen hallgat.
Itt pl a 750 hivatalos oldala
Te látod itt bárhol írva a 60Hz-et, vagy azt tényleges RGB-e ?
Vagy itt a 750 hivatalos használati útmutatója.
Sehol egy szó se esik ilyesmikről.De linkelhetem neked a 630-as oldalát is. Látsz itt olyat, hogy ez RGBW? Van egy 3(4K), de hogy ez mit is jelent, sehol sincs kifejtve.
Miért nekem kell rátalálni a http://displayspecifications.com oldalon ennél a típusnál, hogy RGBW structure - 2880 (RGB) + 960 (W) ?!??WTF !
Röviden? Imádom LG TV-ket, csak az van, de a marketing osztályt ahogy van ki kellene rúgniuk, mert a fenti kimeríti a vásárlók megtévesztése büntetőjogi tényállást.
-
senki66
senior tag
válasz
OPiiPO #85408 üzenetére
Jaj gyerekek hagyjatok már ezzel a kmaró megtévesztett, megvezetett, én hoztam meg a döntést, hogy adok egy lehetőséget a Panasonic-nak is, amúgy is elsőre is azt akartam venni, ha az otthoni próba alapján úgy látom, hogy az LG képe, használati értéke összességében jobb, akkor még mindig visszaléphetek a Panától és vehetek egy LG-t. A novemberi akciós hónapban talán még egy jobbat is, mint a 6307. Korábban úgysem álltam még el semmilyen vásárlástól, hát most bepótolom. Ha igazatok van és a Pana s*ar, akkor úgy is váltani fogok. Valamint még egy + a Panának, az 5 éves garancia.
Peace! -
senki66
senior tag
válasz
OPiiPO #85260 üzenetére
Mivel én is érintet voltam abban a diskurzusban, ha megengeded én is reagálnék. Igen én utána néztem és szinte kivétel nélkül olyan szócikkeket találtam, amelyek alátámasztják, hogy az érintett LG modellek problémásak. Csak egy példa, de a googliba rákeresve számtalan hasonló cikket találunk. Pl:[link]
-
törölt tag
válasz
OPiiPO #84713 üzenetére
Ugyanezt írtam én is, hogy elszúrta, mert nem jött ide kérdezni, és nem is tesztelte le, erre fel vádaskodik.
Tök vicces.Jah, nem.
Olvastam, hogy MR-t is akart utólag, és Jack is hiányzott, nyilván ezek miatt is dühöng most. Sőt, még tévét is másikat javasoltam egy kérdésére. -
törölt tag
válasz
OPiiPO #84631 üzenetére
Mint ahogy én is, az SD adást kerülöm, bár igaz, hogy a műholdas adás minőség és bitráta még gyengébb a kábelesnél is, de FHD tévén se szeretem az SD-t nézni, meg hát ahhoz azért kell a távolság, egy 55" tévének a 4 méter az ajánlók szerint. Szóval nézze, aki akarja.
vzsryl
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest