- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
EmThor #55509 üzenetére
Bolti garit adnak a webshopok, de szerencsére az LG csupán a számla bemutatása ellenében, és a helyszínen elvégzi a javításokat. Nincs oda-vissza fuvarozás, várakozás, egyebek. Erre a dologra már többen is rákérdeztünk, és a gyakorlat szerint is így működik. A boltot ki kell hagyni a dologból.
mobilizmo Akkor frissítsék mindenkinek androidra. Mert van az LG-nek androidos tévéje is, Kínában a 2014-es modelleken. Pl.: LG 55GB6500-CA [link], vagy LG 47GB6310-CC [link]
Valaki szervezhetne egy tüntetést az LG központnál, ha van itt ilyen egyáltalán: Le a webos-sal táblákkal, és Mondjon le! -
törölt tag
válasz
#52931072 #55382 üzenetére
Köszi, ez hasznos kiegészítés.
A személyeskedővel (#55383)nem foglalkozom, ez nagyon gáz, őt magát minősítette. Mert pont ő az aki ezért jár ide a társaival, amit rám akar osztani.
Én is Stevenstyle véleményét osztom, hogy itt végre normális társalgás legyen,
és bármikor is írok ide, azt azért teszem mert az igazságérzetem nem engedi a ferdítéseket és a jogtalan szidalmazást szó nélkül hagyni. Legjobb példa az egyik sértegető személyeskedő erre, aki szerint a webos transzpondereket kavar, most meg elismerte, hogy mégis user error történt, lehet hogy egy, lehet hogy több is. És csakis a topik érdekében, és nem a márka miatt szólok. Kit érdekel itt ugyan, hogy ezután 1 db vagy 5 millió ilyen márkájú tévét adnak el?
Hát senkit. Mi itt többen is ingyen és bérmentve próbálunk leginkább a beállításokban és a könnyebb használatban segíteni.
luckymanTartom azon véleményem, miszerint a 47lb671v egy kivételesen jól sikerült darab a tavalyi, vitatott szériából.
Egyezik a véleményünk, annyi változtatással a végén, hogy a néhány kötekedő és mocskolódó által vitatott tavalyi szériából. Mert kb 1000-ből hárman vannak, de itt nagyobb a hangjuk.
huncutka1029 Szintén zenész, tényleg ez megy, de csakis itt, a többi márka topikjában normális társalgás megy.
Lacielvtars -
törölt tag
válasz
MrBazsi #55360 üzenetére
Abbahagyhatnád már a hazudozást. Pont te fikázod most is, és állandóan szidod az LB-s tévéket. Olvasd már el amiket írkálsz. Nekem 671V-m van és normálisan használható, jó tévé. Ne te mondd már meg, amit használok az milyen, és hogyan működik. Miért nem csinálsz két-három másik társaddal egy : Hogyan szidjuk az LG Tévéket című fórumot magatoknak. Hazugság, amit állítasz most is. LB szériás tévém van és normálisan használható, te meg itt szarozod állandóan, és nem egyedül.
Használom az LB tévét, jó képe van, működik rajta minden. Nekem senki ne magyarázza meg, hogy használhatatlan, mert ez nem igaz.
Ott van a 2014-es Philips 6309-ese példának. Egyes típusain megnyitsz valamit, erre lefagy és újraindul az egész rendszer, és nem 3 mp-ig kell rá várni. Teljesen használhatatlan a szoftver ezekhez képest. Mégsem megy a szidás, átkozodás arra a tévére sem. El lehet olvasni. Itt is normálisan kellene társalogni inkább.Na, ez meg a hab a tortán: Jó akkor lehet hogy ez nem a tv hiba, de már úgyis mind1
Ezért bizony megérte itt a balhézás. Gratulálok.
-
törölt tag
válasz
MrBazsi #55352 üzenetére
De, unom már a topikot szétbarmolókat, mert ez csak itt megy, a többi márka tévés topikja normálisan működik, érdemes beleolvasni azokba is. Van egy médialejátszós topik, ott meg lehet kérdezni a hozzáértőktől a véleményt az összes tévé beépítettjéről. De nem is azt mondtam, hogy nem használható, csak nem teljeskörűen, értelmezd inkább mielőtt beszólsz állandóan. Az itteni leszólásokat, hazugságokat nem birom, csak ennyi. Több millió eladott LG volt a 2014-es szériából, de egyedül itt megy az állandó szarozás, nézz meg egy német angol, stb fórumot. Ugyanilyen tévéket használnak, és mégsem szitkozódnak, káromkodnak a fórumokon. A kultúra is teljesen más. A műveltségről nem is beszélve.
-
törölt tag
válasz
Biga123 #55345 üzenetére
Rendben, az LA-val működött minden, de a rendszered nem fiatalodott, és lehetnek újabb hibái, amit meg kell szüntetni ahhoz hogy megfelelően működjön még évekig. Vagy cserélni az elöregedett elemeit. Ragaszkodsz a régi dolgokhoz, mint egy nyugdíjas, de akkor meg ne panaszkodj itt ilyen sűrűn, már ez is egy megszokás nálad?!
baker_ ő csak egy samsung tulaj. Csak puszta szórakozásból flamel és személyeskedik itt.
Tegnapról egy aranyköpése: a webos összekeveri a transzpondereket a csatornák visszatöltése után. -
törölt tag
válasz
Biga123 #55341 üzenetére
Nem az ide járó fórumozók gyártották az LA-t se, meg a másikat sem. Most te kötekedsz megint, és kéthetente ugyanazt nyomod, de te ilyen vagy. Vannak akiknek ez jön be amit te csinálsz, unaloműzés céljából. Külső nem LG-stől mást nem is vár az ember, de azt hogy LG tulajként itt sápitozol mindig, egy két másik kollégáddal, az is elég unalmas.
Olvasom a sony topikot is, páran értetlenkedtek, hogy az aktív 3D-s tévéjük nem igazán használható, szellemképes meg minden bajuk van vele, de elfogadják hogy ilyen, és nem járnak vissza ugyanazt elsírni egyre sűrűbben mint te itt.
Nézesd át a nasodat, meg a rendszeredet, használj külső lejátszót, meg digitális tévé műsort, és biztos hogy rendesen tudsz majd tévézni, filmezni. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
jézusom #55330 üzenetére
Bizony, még létezik a múlt századi tech az analóg, de közben az egész országban elérhető a földi digitális adás.(úgy tudom)
farkas-j Te használod a webos-t a tévén jó wifivel, vagy lan kábelesen? Mert a legtöbb gond a wifivel van, ahol inkább a rendszer a problémás, meg a szűk keresztmetszet. Persze hogy memóriahibát ír ki szerencsétlen tévé, mert az mégse diagnosztizálhatja a rendszerünket. -
törölt tag
válasz
Biga123 #55312 üzenetére
Tudsz mondani tökéletes tévét? Mert én nem, még 1 milkáért sincs olyan.
Használj vezetékes kapcsolatot, ha nem jó a wifi rendszered. A médialejátszós topikban, és más, magát hozzáértőnek mondó több itteni fórumozó szerint az összes tévé belső lejátszója, böngészője , smart-ja egy hulladék, vagyis semmire nem jó. Ha ezzel nem is értünk egyet, de ahhoz képest a webos nálam is normálisan működik, tudok vele böngészni, ha kedvem támad hozzá. A lejátszást meg vezetékkel kell megoldani, főleg nagyobb méretű filmeknél.
Az analóg adást meg inkább hagyjuk. Arra CRT-t kell használni, és nem egy óriási digitális tévét.
Dave567 Ketten cseréltek? Nagy szám, több száz, és ezer tévéhez képest. Samuból Dani Pécs 3 db-ot cseréltetett vissza, míg Nooorbi már kettő 55" Sonyt vitetett vissza. Azokhoz képest.... -
törölt tag
válasz
poli27 #55308 üzenetére
Szerintem nem a megfelő topikban vagy megint. Én pontosan emlékszem amiket írkáltál. A tévé semmit nem kever össze, csakis user error volt az egész. Tegyél be inkább fotókat a mostani tévédről a samus topikba, ne itt flamelj.
cidalain Dehogyis, kapásból vett a másik tévéhez egy külső lejátszót. Kb. 2x annyiba került neki.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
gigi21 #55213 üzenetére
Sajnos minden LCD tévé felhősödik, kisebb-nagyobb mértékben, típustól márkától függetlenül. Leginkább tartalom nélküli képeknél látszik. [link] Az a lényeges, hogy tévézés közben ne legyen zavaró jelenség. Ha van helyi sötétítés a tévén, azt be kell kapcsolni, és az eco , az energiatakarékos módot, és a dinamikus kontrasztot, vagy fényerőt is ki kell kapcsolni rajta. A háttérfény, kontraszt, fényerő se legyen maximumon.
-
törölt tag
válasz
kiszpista900 #55160 üzenetére
Találj ki más megoldást, mert simán hazavághatod ezzel a ki-be húzgálással a tévét. Például a beállításoknál a tévén vagy az stb-n.
-
törölt tag
válasz
Tündike25 #55108 üzenetére
A sláger a 42LB671V típus, ami most 129 ezertől elérhető [link] , és van hozzá egy második, Magic nevű távirányító, ami megkönnyíti a filmezős, Youtube-os használatot is, és használható a tv akár usb-s billentyűzet+egérrel is. Ezekkel bele lehet tekerni a yt videókba. Nálam wifivel is rendesen működik a tekerés, ha nem a legjobb a wifi rendszer akkor inkább egy lan kábel kell hozzá.
A HDMI-kapcsolattal gép, laptop, vagy egyéb külső lejátszóval mindent visz. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
amtibacsi #55079 üzenetére
A Widi-t szerintem kár is erőltetni, mert nem sokan mondták, hogy tudják használni egyáltalán laptopról, de inkább még senki.
csuti70 Jó választás. 671V-m van és jó vételnek tartom. A sarkok minimálisan sötétebbek világos háttérnél, ami egyáltalán nem zavaró, ha nem olvastam volna, talán észre sem venném, bár lehet ez is eltérő mértékű. A samunál is írták hogy sötétebb sarkok. 650V sebességét nem próbáltam, az enyémnél ez elfogadható. Ha 10x gyorsabb lenne az sem tenne hozzá semmi pluszt számomra. Ez egy tévé, böngészni lehet ugyan vele, de annyira azért nem praktikus dolog. 650V-től a Magic, a Local Dimming, az 500/700 Hz, és a fémes külső az eltérés.Meg a 2x10W helyett 2x12W+ sub. Hómezős film? Nem rossz. -
törölt tag
válasz
kuruc01 #55072 üzenetére
Ezt a kérdést inkább a Milyen notebookot vegyek? fórumon tedd fel, az összefoglaló alapján.
(#55075) luckyman Megfelel a válasz?Persze írhattam volna, vagy bárki más is, hogy nekem ez meg ez van és nagyon jól teljesít x idő óta, de ezt inkább ne. Majd ott segítenek, akik értenek hozzá, megbízhatóság, minőség, normális szervizháttér, árak és egyéb szempontok alapján.
-
-
törölt tag
válasz
snooze #54957 üzenetére
Megtartja. Kereséskor ki lehet választani a földi, kábel, vagy műholdas keresést, hogy 1, 2 , vagy mindhárom módon indítod. A földi keresés nem ír felül másik módon lekeresett csatornákat, de a többi sem. Ezt az LB670-671V, és nagyobb számozású tévék tudják, valószínűleg a 630-650V is, de azt még nem próbáltam. A kisebb LB5xxx-es tévéken más menü van, azt nem tudom hogy működik.
amtibacsi által javasolt átkapcsolós kütyü az lehet hogy kell majd hozzá. -
törölt tag
Van néhány akciós LG tévé a 220Volt-nál, de csak 3 napig. Online rendelésnél érvényesek az árak.: [link] Pl. LG 42LB671V 135 800 Ft helyett 122 220 Ft.
-
törölt tag
válasz
Leki78 #54906 üzenetére
Az előre átutalást én nem preferálom, otthoni átvétel és kp. inkább. Nagy csomagterű autó kell, és elvileg nem szabad csak álló helyzetben szállítani. Tudom, sokan hazaviszik ahogy éppen befér a kocsiba.
Midway Ha felteszed a falra akkor nem kell asztal sem.Mika1227 Tv szaki: [link] vagy szerviz, ha netán még garanciális. A távirányító érintkezőinek a tisztítása amúgy se árt 2-3 évenként.
-
törölt tag
válasz
bigangel #54898 üzenetére
Ajánlott tévé a 671V, én is javaslom. Ha még nem csináltál tévén Digi programozást és csatornarendezést majd kérj segítséget vagy használd itt a keresőt. Itt vannak vélemények is [link] , valamilyen régebbi, ismert üzletet válassz, Aqua, 220 Volt, Atom tv, digitalko, ezeket már itt láttam ajánlani. Legyen náluk raktáron, az is fontos szempont.
-
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #54838 üzenetére
A WiDi-re gondolsz, van Windows 8-ad és IntelWiDi kompatibilis proci a gépedben? Azzal megy elvileg.
Core Duoval nem megy csak i3 HD4000-5000-től, de ezt nem tudom pontosan.
Talán farkas-j-t kérdezd EzCast-ról: [link] -
törölt tag
válasz
mobilizmo #54806 üzenetére
Üdv! Asszem a Serviioo kell neked [link] , ott a használatát és beállításait is megtalálod. Nálam Input-nál benne van mindegyik csatlakozás a listában: TV, HDMI, AV1, USB
Az egyik külföldi forumon találtam a beállításokat, de ezeket a saját ízléshez érdemes kicsit hozzáhangolni.
Picture Mode: Expert 1
Backlight: 60
Contrast: 85
Brightness: 50
H Sharpness: 10
V Sharpness: 10
Colour: 50
Tint: 0
Aspect Ratio: Just Scan/Original
Energy Saving: Off
Expert Control
Dynamic Contrast: Off
Super Resolution: Off
Colour Gamut: Standard
Edge Enhancer: Off
Colour Filter: Off
Expert Pattern: Off
Gamma: 2.2
White Balance 2-Point: High R 10, G 0, B3; Low R 0, G 0, B -4
Picture Option
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Black Level: Low
Real Cinema: Off
Motion Eye Care: Off
LED Local Dimming: Low
TruMotion: User De-Judder 1 De-Blur 8 -
törölt tag
válasz
sz.z.csicsi #54791 üzenetére
Nem veszel te másikat, látom én rajtad.
-
törölt tag
válasz
sz.z.csicsi #54784 üzenetére
"Reménykedve vártam már,hogy valaki ír valami infót LB850-ről"
Miről? Amit írsz, azt nem lehet értelmezni. mert ilyen tévé nincs is. Ha a tévéd hibás, akkor meg fordulj a szervizhez. Miért menjen gacsoi a szemészetre, te el mentél 2 éve amikor ugyanígy bajod volt az új LG tévéddel? "(#21156) .Akkor add el ,vagy irány a szemészet. " -
törölt tag
válasz
sz.z.csicsi #54777 üzenetére
Az igen, jó volna ha a témáról írnál csak, és nem a személyeskedéssel foglalkoznál. Ha bajod van a tévéddel azért nem mi felelünk.
-
törölt tag
Az másik márka, itt esetleg LG 49UB850V és LG55UB850V tulajokat találsz.
gacsoi Hagyd már rá, csak a felesleges vita lesz ebből megint. Az pedig nem hiányzik a fórumba. -
törölt tag
válasz
Elemerke23 #54745 üzenetére
Próbáld UK/Angliát, vagy német, francia stb. Nyugati országokat.
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #54742 üzenetére
Ez van. Ha most akkor beltérit használsz, az ingyenes adásokat nézheted a tévén is, csak egy koax vezetéket kell a vevő egység kimenetétől a tévéig vinni. Itt egy éves előfizetéssel és kártyával modult is adnak [link] , de lehet hogy máshol olcsóbb is.
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #54738 üzenetére
Az előfizetést árusító boltokat kérdezném a helyedben. Itt vannak infók, és forgalmazók is. [link] + MinDig TV Extra honlap.
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #54665 üzenetére
Olvasd el ezt a topikot LCD TV monitorként , vagy itt kérj segítséget a tv vagy videokártya, vezetékek stb. vonatkozásában. Mert lehet nálad valamelyik nem passzolhat a rendszerbe. PC vagy Játék mód, éljavítás stb. Át van rakva a videokártyán a felbontás 1920x1080/60p-re? A tévén a kép üzemmód Játékra. Innen a távolból nagyon nehéz kitalálni, hogy mi lehet nálad. Sokan használnak ilyen és nagyobb tévéket is monitorként, és semmi problémájuk nincs.
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #54629 üzenetére
Kikapcsolja a képjavítókat, ezáltal csökken az input lag, és akár egyedi képbeállításokat használhatsz itt is.
-
törölt tag
válasz
Biga123 #54618 üzenetére
Hagyjuk már a sarkokat, mert az tényleg lényegtelen. Ha az analóg, vagy bármi más probléma nálad, volt rá 14 napod elvileg, hogy kipróbáld a tévét, tehát ez esetben akkor csak magadat ostorozhatod érte most is.
T-re meg egyszerű a megoldás, ha a telefont választod másodiknak, úgy is megmarad a dupla csomagod, és mellette választhatsz egyéb de digitális tv szolgáltatást.
Peti198506 Minden LCD tévé 50/60 Hz-es. Az a 100 Hz az a mozgólépfeldolgozási képesség, ami a drágább tévéknél lehet akár 1000 Hz is. Amit neked kiír az a videokártya képfrissítését jelzi. Az mindenkinél 60 Hz maximum. Ha játékra használod akkor át kell nevezni a tévén a HDMI bemenetet PC-re. -
törölt tag
válasz
Biga123 #54609 üzenetére
Ezt honnan veszed? Mondtuk már, hogy nincs tökéletes tévé, de mivel az emberek tévézni akarnak, muszáj venni valamilyent, és az LB széria itt sokunknak nagyon jó erre a célra. Vagy te még mindig inkább CRT-t néznél az analóg csatornáiddal?
Töltikápi Műholdashoz is jók. Nálam is azzal megy. -
törölt tag
Hagyjuk rá inkább, szerintem az csak amolyan igazi vitaindító, amolyan provokálás akart lenni megint. Flame.
Nekem se kellett volna válaszolni rá.
direwolf Nem kellene személyeskedni a fórumon, tilos. -
törölt tag
válasz
Biga123 #54595 üzenetére
Nálad? Mert nekem LB-m van, mint itt sok fórumozónak, és nincsenek körben halvány csíkok, a sarkoknál minimális sötétedés van, de szinte alig látszik, senkit nem zavar. Egyébként másik márkánál, a hasonló kategóriás samun is vannak sötétebb sarkok. Analógot meg inkább a CRT-n nézd, azt ahhoz gyártották. Az idei évtől kezdve állítólag megszüntetik a kábel tévék is. Ja, és minden tévének vannak kisebb-nagyobb hibái, de hát ez van. Elfelejteni az analógot kell meg a CRT-t is, legalábbis aki megteheti.
-
törölt tag
válasz
#14121216 #54591 üzenetére
Mind3-hoz jár a Magic Remote és 2 db szemüveg is. Általában a 671V a legjobb áron vehető, 679V a legdrágább, pedig teljesen ugyanaz a tudás és tartalom.
josi9682 Hívd a szervizt, majd kimennek és megnézik.Töltikápi LA széria kifutott 2013-as típus, elvileg már nem nagyon kapható új bontatlan tévé.
Én az LG 47LB730, vagy az LG 50LB671V-t javasolnám. Műszakilag az ár/méret mellett a talp/lábak a komolyabb eltérés köztük. -
törölt tag
válasz
gabormgp #54566 üzenetére
Akkor keress LG-t, de én még nem találtam. Sokan használják pl ezt Logitech Wireless Touch Keyboard K400( Az én usb-s bill+egér kombóm tökéletesen működik a tévével is)
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #54533 üzenetére
Melyik digitális előfizud van? Előbb linkeltem neked a digi kábeltévés fórumot. Ott majd biztos segítenek.
-
törölt tag
válasz
direwolf #54529 üzenetére
Nem írnád meg inkább a gyártóknak a kultúrált véleményedet?
A fekáliáidat meg hagyd inkább a wc-ben. Nem egy fórumba való, és még tilos is.
OldMike Nincs itt gond, mert az 5610-es T/C-s tuneres tv. Az 561V pedig T/C/S.
direwolf Nyitnod kéne egy LB650V topikot, és ott szórakozhatnál magad. -
törölt tag
válasz
Stevenstyle #54520 üzenetére
Ráadás: mennek rajta analóg és digitális csatornák, akkor hogyne lenne rajt kábel tuner.
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #54506 üzenetére
Hány darab analóg/digitális csatornád van most? Próbáld meg itt megkérdezni, amíg nem jön egy kábeles hangolás szakértő. Digi kábel TV - digitális adás
-
törölt tag
LB671V , itt van 4 méretben is:LG 42LB671V + LG 47LB671V + LG 50LB671V + LG 55LB671V A csatornák rendezését egy egyszerű programmal PC-n is megcsinálhatod.
Shingen Képátmérőt? Majd ha kör alakú tévék lesznek.Addig jó lesz képátlónak is
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #54484 üzenetére
és direwolf Van kifejezetten 3D-vel foglalkozó topik. 3D HD filmek lejátszása Egyetértek az előttem szóló dantre-val. Ez itt már minden, csak nem LG LCD tévés topik.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #54462 üzenetére
Tartalom nélkül minek neked 4K-s tévé? Előbb legyen minden csatorna legalább jóféle HD minőségű, aztán majd meglátjuk ugye.
Webos1 is jól teljesít 670-től az biztos, sokat nem érnénk vele most sem ha gyorsabb lenne. Avforums sem panaszkodik rá: webos rewiew -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #54438 üzenetére
Én hiszek neked, és megértem hogy neked az SBS formátum jobban érvényesül a tévéden, vagy más ok miatt neked jobban tetszik. Igen kérdezték itt, hogy vajon miért ilyen formátumban van a gyári LG promó 3D film is, és az is tényleg tök szuper. Hagyd rá inkább, tudod a föld is lapos.
Stevenstyle Szerintem hiába minden kérés a fórumtársaknak, amikor valakiknek itt a vita önmagában is fontosabb, mint a téma. -
törölt tag
válasz
leroyclub #54407 üzenetére
A ChanSort megnyitásakor rákérdez, hogy mit szeretnél. Válaszd azt, hogy üres legyen az egyik oszlop, majd oda áttöltögeted a csatornákat sorban, vagy nem sorban, és utána rendezed. Törölni nem engedi a csatornákat valamiért, így azok maradnak a végén, ott nem zavarnak.
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #54353 üzenetére
Hiszek neked, mert először ilyen volt, de most közelről sincs. Csak addig, amíg át nem teszem PC-re, és ekkor már 30 cm-ről sincs elszíneződés.
Shingen A biztos megoldás a HDMI kábel, mert a tévék lejátszója jó ugyan, de közel sem tökéletes.
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #54344 üzenetére
Nálam semmi elszíneződés nincs a betűknél, pedig csak integrált HD videokártyám van. Nálad se kellene lenni. Beállítás kérdése szerintem. Simán használható monitornak, itt sokan erre használják: LCD TV monitorként, [link]
dominating Lan kábellel próbáltad már összekötni, vagy nem opció? A Widinek feltételei vannak, nézz utána az intel honlapján. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sanyi424242 #54270 üzenetére
Másik tv márka topikjában olvastam pontosan ugyanilyent. Kicserélték neki.
-
törölt tag
válasz
sanyi424242 #54267 üzenetére
Hozz el egy 671V-t, ha tudsz
, de egyébként nem nagyon volt itt ilyen fajta meghibásodás, én legalább is ez miatt nem aggódnék.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #54260 üzenetére
Van ennél is egyszerűbb, amikor bevág valaki egy guglis képet, ami ráadásul nem is ilyen márka.
-
törölt tag
válasz
poli27 #54242 üzenetére
Két kártya kell bele, van két olvasó? De a másik topikba tedd már be, ha tényleg két pl. HD adást ki lehet tenni egyszerre .
Látom felhősödik ez is rendesen
hpeti2 Ezeket légyszíves a TV-gyártóknak írd meg, ők tudnak ebben lépni, ha a globális üzleti érdekük is úgy kívánja. Az meg nem véletlen, hogy egy céleszköz többet tud, nálad meg kettő is van. Más eszközök meg nem tudnak így videót, képet, meg tv adást megjeleníteni, így hát kölcsönös a dolog.
-
törölt tag
válasz
leroyclub #54234 üzenetére
Nem hinném, hogy más a menü a tiédben. Live Menü gomb, Csatornák, és a megjelenő csatornák felett van egy nyíl, mellette P, azzal lehet az Antenna, Kábel, Műhold közül választani. A harmadik ikonra kattintva lehet szűrést választani: Rádió, Digitális TV, Kedvenc A, stb. A távirányítón balra nyíllal kilépés.
-
törölt tag
válasz
Dave567 #54119 üzenetére
Válaszolnál erre:
A tévés tapasztalatról kérdeztelek, de nincs válasz. Akkor hogyan adsz itt tanácsokat LG LCD tévékről ha nem ismered egyiket sem? Úgy, hogy mindenkinek az IPS és az LG ellen beszélsz? Tudomásom szerint a szabályzat tiltja az ilyen tevékenységet.
Mi a célod az LG topicban? Nem hagynád békén az LG LCD tévét használó fórumozókat? -
törölt tag
válasz
ketele69 #54101 üzenetére
Ezzel jó lesz.
Picture Mode:Expert 1
Backlight: 60
Contrast: 85
Brightness: 50
H Sharpness: 10
V Sharpness: 10
Colour: 50
Tint: 0
Aspect Ratio: Just Scan
Expert Control
Dynamic Contrast: Off
Super Resolution: Off
Colour Gamut: Standard
Edge Enhancer: Off
Colour Filter: Off
Expert Pattern: Off
Gamma: 2.2
White Balance 2-Point: High R 10, G 0, B3; Low R 0, G 0, B -4
Picture Option
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Black Level: Low
Real Cinema: Off
Motion Eye Care: Off
LED Local Dimming: Low
TruMotion: User De-Judder 1
De-Blur 8 -
törölt tag
válasz
mobilizmo #54087 üzenetére
Ne foglalkozz velük. Egyszer beállítod, oszt kész. Megnyomod a settings gombot, elszámolsz 3-ig és bejön a menü. A Smart menü, Live menü azonnal bejön, gombnyomásra. Semmi gond nincs vele. Felmérések szerint az átlag felhasználó hazaviszi a tévét, és soha az életben nem nyúl a menühöz, olyan képbeállításokkal használja, ahogy hazavitte.
Lacielvtars Kapcsold ki az automatikus frissítést, hátha akkor nem ugrik fel többet. Sokan azért frissítettek, mert volt egy fordítási hiba. -
törölt tag
válasz
Ginjoey #54059 üzenetére
Ne csak a konkrét típusra keress, pl. külső feliratot csak akkor játszik le, ha a mappa neve, film, és felirat neve megegyezik, és nem tartalmaz különleges karaktereket. [link], Én nem feliratozok, így neked kell megoldani. A pana topikban is küzdenek a feliratokkal: [link], ezek mennek a mai tévék ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest