- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
palocz
tag
qualcomm hs-usb qdloader 9008 Javítása házilag
Legelső lépés, kell 1 2 vagy 4 gigás memória kártya
.
Második lépésben le kell tölteni a DiskImageRev2.exe nevű programot Innen letölthetőharadik lépésben szükség van a készülék Loader.img-re, az innen tölthető le
Negyedik lépésben meg nyitjuk a DiskImageRev2.exe nevű programot, és betallózzuk a Loader.img fájlt
Ötödik lépésben a memória kártyát 1 memória kárya olvasó segítségével csatlakoztatjuk a pchez, Fontos hogy üres legyen. A DiskImageRev2.exe programmal betallózuk a memória kártyát, Most legyen F:// és rá irjuk a DiskImageRev2.exe programmal a Loader.img fájlt
Hatodik lépésben a Memória kártyát behelyezzük a készülékbe, Akkumulátort bele helyezzük, majd csatlakoztatjuk a pchez, de közben a hangerő gomb fel nyomva tartsuk. Rezzen 1et a készülék, fel villan az akkumulátor töltés jelzés, és már download modban a készülék.
Utolsó lépésben rá töltjük a gyári Kdz Vagy Dz Firmwart, és használható a készülék.
Ha nem menne, vagy elakadnál, keress nyugodtan, nagyon szívesen segítek. Ez a módszer nem csak ennél a típusnál éleszti a készüléket, hanem több típuson is.
Nekem másfél hét kelet mire rá jöttem, mivel ezzel a témával kapcsolatban 1 magyar nyelvű le írást nem találtam, csak Angol, és Oroszt.Köszönöm hogy elolvastad
-
palocz
tag
Sziasztok. Lenne 1 Lg L65 (D280N) mobilom, ami sajnos teljesen életképtelen. Nem lehet bekapcsolni, nincs Fastboot, gépre dugva csak ennek ismeri fel. qualcomm hs-usb qdloader 9008 Próbáltam már a QFIL progit, de az a System.img-nél hibát ir ki és le ál. Tudja valaki hogyan lehet élesztni, vagy valaki már visza tudta innen hozni a készüléket?
Nagyon köszönöm előre is az instrukciókat, és a segítséget. -
lócitrom
őstag
válasz
Marci1975 #1026 üzenetére
nincs semmi baja, de újra kell húzni teljesen ilyenkor LG Flash tool segítségével. mivel a leírás nem túl aktuális, így azzal kiegészíteném, hogy először Download mode-ba kell kapcsolni a telefont, tehát:
- telefont kikapcsolod
- hangerő növelő gombot nyomva tartod és közben gépre csatlakoztatodezután jöhet a többi. nálam elég volt illesztőt telepíteni meg a programot elindítani. végleges hivatalos szoftvert innét tudsz letölteni. a folyamat töröl mindent.
-
Marci1975
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. l65-ön egyszer csak lila kijelző fogadott. DBI Err Fatal! stb..
Majd fiókba betesz, 3 hónap múlva kivesz.. se kép, se hang, de töltés..
Gondoltam, gyereknek jó lenne játszani, ezért próbálnám életre lehelni, ha még lehet..
Egy életjelet mutat. A Windows látja a COM porton Qualcom HS-USB QDLoader 9008 - nak
Próbáltam már mindent, leírások alapján, de sehogy sem sikerül..
Nyilván én vagyok a béna, de hátha valaki tudna segíteni!Előre is köszönöm!
Marci
-
lócitrom
őstag
gondoltam újratelepítem, minek után találtam más forrásból újabb Lineage rendszert. TWRP-ben levakartam a rendszert, gyorsítótárakat. aztán valamiért kellett egy újraindítás. viszont TWRP-be nem lép be. most vagy rossz kombinációt próbálok vagy valami nagyon trükkös. mi a kombináció ehhez vagy mi lehet a hiba?
-
trebrona
nagyúr
válasz
zsolti1985 #1023 üzenetére
-
zsolti1985
csendes tag
Sziasztok!
Lineage 14.1 milyen TWRP-vel rakjátok fel? Esetleg valaki feltudná nekem tölteni aboot.img és recovery.img fájlt ami működik és a hozzá való romot? Köszönöm! Root az már sikerült!
-
klrz
tag
Sziasztok!
Segítsetek!!!
Recovery-ből hogy tudom újra húzni a rendszert?-mivel a szokásos download módban csak lila képernyő fogad!
Sajnos a hard/factory reset sem működik!
Maga a teló elindul, csak problémásan működik! (a SIM kártyát nem ismeri fel, nincs IMEI szám, nincs GPS, nincs hang, stb...
Csak a System recovery-be tudok belépni parancssorból!
Kösz! -
DopeBob
addikt
Sziasztok,
van egy ilyen telefonom, ami nem volt használva kb 2 hónapig. Most kellene megint, de nem sikerült éltere kelteni előtte nem volt pedig semmi baja. Hiába van töltőn, néha felvillan, hogy akku 0%, nem lehet bekapcsolni. Illetve össze vissza rezeg, néha elkezdni, aztán abbahagyja. Most töltőn van már órák óta, de nem segített rajta sajnos semmit.
Csak az akksi mehetett tönkre az állásban, vagy a telefon is? 3-4 körül láttam már hozzá eredeti akksit.
-
Grecky
senior tag
Van már 09.27.-i 14.1-es Lineage is, abban a zenelejátszó működik, javítva lett.
Viszont elárulhatná valaki hogy kell gomb kombinációval, vagy parancsorral TWRP-be belépni.
Nálam a factory resetes gomb kombináció (hangerő le plusz power bekapcs, majd power lg logonál) tényleg FR-t csinál (TWRP elindul és formatál), parancsor meg csak USB hibakeresés módban megy, download módban semmilyen adb paranccsal nem tudok belépni recoverybe.
Milyen verziószámú TWRP ajánlott atelóhoz, most vmi 3.2.2 van fent.
Ez eléggé cink ha pl nincs rendszer a telón... -
Grecky
senior tag
válasz
trebrona #1018 üzenetére
Lineage 14.1-20170827 verzióban van alapból FM rádió és működik is.
Viszont a zenelejátszó cserébe nem megy, kilép egyből indításkor.
SD kártya migráció mindenképp kell Lineage alatt, kevés a belső tárhely itt is.Más: Egy ideje a vaku nem működik a telón, tapasztalt vki ilyet, hardverhiba lehet?
Rootolt gyári rendszer alatt jött elő, de a fent említett rom alatt sem javult meg. -
trebrona
nagyúr
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1016 üzenetére
tudtok egyébként olyan ROM-mot, ami takarékosan fogyaszt? kezdeném ott, hogy eleve a rendszerpartíción több hely marad például. friss és fürge mindemellett. lehet lehetetlent kérek
látom a LOS 14 jó ebből a szempontból, mert egyből kérdezi, hogy a kártyára menjen-e minden, de egyelőre a kártya használatát kerülném, ha valahogy kicsikarható több tárhely a telefonból.
vagy legalább működjön minden jól. van ilyen? a gyári nagyon lutri.
egyébként olyasmit már tapasztaltatok, hogy a gyárival lelassul istentelenül? konkrétan anyám úgy adta a kezembe, hogy bekapcsolni nem lehet. mintha bootloop lenne. de mikor már sokadjára kapcsoltam be, akkor már gyorsabb volt és már a kapcsolási dallamig eljutott. aztán még pár bekapcsolás és elindult. viszont utána olyan mocskosul lassú volt, hogy a beállításokig is 5-6 perc alatt jutottam el. végül elérte a sebességét, de ilyesmit még sosem láttam. újratelepítés után minden helyreállt. mi okozhatta vajon?
-
robi64
aktív tag
-
robi64
aktív tag
Sziasztok.@lócitrom,@trebrona
Bocs csak most láttam a hozzászólásokat.
A Towelroot csak 10a és 10b-én működik,10c-től felfelé (c,d,e...) a PurpleDrake-Lite végzi munkáját. -
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1008 üzenetére
valóban. de úgy néz ki, hogy eddig egyik sem megfelelő, ami felmegy. hiába tettem fel az általad linkelteket ugyanúgy először ez a boot cerification verify hiba jön elő, ettől függetlenül behozná a TWRP-t, de az is elvérzik. mindkét videó csak szemléltetés a hibajelenségre. fentebb egy kollégánál is láttam hasonlót. az a sejtésem, hogy ennél is el kell azt játszani, hogy downgrade-delem, mert a végleges szoftver már pont nem támogatott towelroot által vagy valami hasonló dilemma.
-
lócitrom
őstag
kicsit meglep, hogy erre a vasra van bármilyen Nougat. aki esetleg már próbálta a többségét annak mi a tapasztalata? melyik port megy a legjobban? van egyáltalán olyan, amivel minden megy a telefonon?
-
zsolti1985
csendes tag
Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy lehetne Lg L65 D280n telefonra Android 6 tenni?
Részletesen leírná nekem?
Linkekkel együtt amiket le kell letölteni hozzá.
-
robi64
aktív tag
Szia Zoli.
Nekem L-70 volt (még meg van) na de ha segithetek,az a link amit linkelltem a ROM-ra,valaha IMEI sám segitségével letölthetted a TE utolsó ROM-odat.
De ahogy régebben vettem észre,megszüntették.
Nekem a Google Drive-en meg van a D280n10c ROM,itt találhatod a D280n10d kdz-t,mind attol függ hogy mi volt az utolsó ROM. -
zoltan.bagi
csendes tag
Ilyen telóm van. Egyik reggelre lemerült, utána bekapcs.
Azóta "Szolgáltatás letiltva" "SIM nem áll készen" hibákat dob. Factory reset nem segít. IMEI számot "ismeretlennek" írja. Factory reset ót a billentyűzeten nincsenek karakterek csak a gombok.
Mi lehet a baja, sosem volt mókolva?
Valamivel újra tudnám húzni rajta a gyári romot, eléggé megszerettem és nem szívesen cserélném le. Jelenleg viszont használhatatlan.Kártyával nincs hiba és tiltás, szolgáltató megerősítette.
Köszönöm!
Zoli -
Sanyamaci73
tag
válasz
trebrona #991 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Végül a crDroidAndroid-7.1.2-20170606-w55n-v3.3.zip rom került fel, ami teljesen korrektül teszi dolgát, tényleg gyorsabb a gyári rom-nál, valamint belső tárként kezeli végre a megfelelően gyors sd kártyát.
Teljesen belakva, feltelepítve a napi használatos appokat az "eredeti belső memória" még mindig több mint 1 GB szabad helyet ír.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Sanyamaci73 #990 üzenetére
Igen, tudja használni a külső SD kártyát belső tárhelyként. Néhány példa:
[link]
[link]
[link]
Ezek működésében semmi probláma nem merült fel. Maga a rendszer gyorsasága össze sem hasonlítható a gyáriéval, ahhoz képest fénysebességű. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy "telefonként" nincs használva, ahogyan a képernyőképeken is látszik nincs benne SIM. Fiam használja itthon "közösségi" eszköznek.A rom mellé természetesen még gapps csomag is kell, ha szeretnél google szolgáltatásokat.
Ja és itt találsz még hozzá érdekességeket: [link]
Természetesen mindent csak saját felelősségre!
-
Sanyamaci73
tag
válasz
trebrona #989 üzenetére
Szia!
A teló szűkre szabott belső memóriája nagy probléma.
Mivel szűkös lett a belső hely, ezért twrp, majd root felkerült rá. Viszont a gyári romot hiába gyomlálta az ember, előbb-utóbb mindig elfogy valahogy a belső memória.Ha twrp alól a lineage-14.1-20170604-nightly-w55n-signed.zip telepítőcsomagot felteszem, a külső sd kártya belső memóriaként való kezelése megfelelően gyors sd kártyával megoldható (phone memory 16 GB = 8 GB belső memória + 8 GB sd kártya) lenne ?
Android 7.1.2 tapasztalat? Hiba merült fel a használat során? Kevesebb helyet foglal, mint egy gyári rom?
-
trebrona
nagyúr
-
totron
addikt
Milyen módok kínálkoznak az L65 függetlenítésére? Csinált már ilyet valaki?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hogyan lehetne az LG saját naptárát a Google Naptárba szinkronizálni?
Telefon váltáshoz nagyon jól jönne. -
dugynok
senior tag
Egy telekomos romot honnan tudnék letölteni? Jelenleg gyári rom van a telekomos készüléken 2 hete, de tegnaptól nem engedte valamiért a sim-et hálózatra... Lehet ezért? Sztem nem, de kipróbálnám. Saját telefon, letiltva biztos nincs, a sim más telóba működik.
-
DrojDtroll
veterán
Újra megkérdezem, hátha volt már valaki:
Valaki cserélt már üveget ezen a csodán?
-
dugynok
senior tag
Mégse ez a gond...
Sziasztok,
Segítséget kérnek. Adott egy Lg teló 4.4.2 droiddal, rootolt. Egy újraindítást követően eltűnt az állapot- és értesítősáv, a betűméret megváltozott (sikerült visszaállítani), a rádió alkalmazás leáll és kilép, ha hívják nem jön elő felvevő és elutasító gombok, csak tárcsázóba belépve tudta felvenni. A roottal is gondja volt, checkker nem látta annak pedig az alkalmazások megkapták a jogot, újra rootoltam, most oké. Asszony kivette az akkut majd pár perc mulva vissza, bekapcs és visszajött az állapot- és értesítősáv, működik minden. Telót simán újraindítva újra a nagy káosz....
5let??? -
dugynok
senior tag
Üdv,
Használ valaki MI Band 2-t a telójával? Asszonynak egy újraindulást követően eltünt felülről lehúzható értesítési és az állapot sáv. Állítólag a Band appjában a pulzusszámlálót kapcsolta be, nem mért és újraindította a telót. Azóta ilyen... 5let?
-
törölt tag
válasz
trebrona #980 üzenetére
Igen, elnézést! Még csak most néztem bele először ebbe a témába és olvastam a véleményeket a készülékről!
Lehet, hogy nekünk is frissíteni kellett volna a kitkat-et, aztán még mindig menne! Bár a vásárlás óta csak 1 frissítés jött rá. De most már béke poraira. Jó kis telefon volt és anno még olcsón is jutottam hozzá kártyásan a Telenortól (20k). -
trebrona
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Funthomi #969 üzenetére
Szia!
Igen, feleségemnek a vissza gomb nem működött sokáig, majd az egész készülék megadta magát, mikor betöltésnél csak az LG logóig jutott el. Már a factory reset sem segített. Telenor sem tudott vele mit kezdeni, így csere volt egy másik típusra, ugyanis náluk már nem is lehet kapni semmilyen LG készüléket.
Sajnos ennyit bírt ez a telefon: ca. 2 évet. De épp ezt beszéltük egyik nap (bár lehet csak az én összeesküvés elméletem), hogy direkt így vannak beállítva szoftveresen az okostelefonok, hogy menjen egy bizonyos üzemidőt, aztán K.O. neki, hogy vegyél majd egy újat. Bár ha nem ugyanattól a gyártótól fogsz venni, akkor ez nem annyira nagy üzlet. -
trebrona
nagyúr
-
DrojDtroll
veterán
Valaki cserélt már üveget ezen a csodán?
-
Littoral
aktív tag
Van még itt valaki hozzáértő? Tanácsot kérek az alábbi jelenségre:
A telefonom teljesen beállt, a tünetek: bekapcsoláskor többször is megismétli a bekapcsoló hangot, majd miután mégis megérkezik a kezdőképernyőre, nem adja be azt a lépést, ahol a PIN-kódot kellene beírni (van beállítva). Így aztán nincs feljelentkezve a hálózatra a kártya, csak úgy van magának. Egy idő után (~10 perc) megjelenik egy értesítés, hogy az "LG alkalmazások használati jogainak elfogadása" (ez eddig még soha nem volt), ha arra rákoppintok, eltűnik onnan, de más nem változik. A sim-kártya nem áll készen, ez a legfontosabb hiba (egy másik, nem okos telefonban működik).
Hard reset-et csináltam, a helyzet ugyanez vele.
Bármilyen tanács jól jön, köszönöm! -
dugynok
senior tag
Üdv,
Van a beállítások/hálozatbeállításoknál egy vpn funkció. Azt , hogy és mire lehet használni? Mikor rábökök, kér valami jelszót, pedig soha nem állítottam oda be és bármit írok, hibát dob.
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, ti jártatok-e már úgy, hogy a telefon vissza és helyi menü gombja alig vagy egyáltalán nem érzékel semmilyen érintést? Esélyesnek tűnik így, hogy szervízben lenne a helye a telefonnak, de előtte gondoltam rákérdezek, van-e hasznos tanács/tapasztalat a részetekről.
Az észrevételeket előre is köszönöm!Üdv!
-
lócitrom
őstag
van egy ilyen telefonom, Telenoros. keresek rá gyári (tehát a lehető legfrissebb unbranded) érintetlen szoftvert és fel is szeretném azt rakni rá.viszont fogalmam sincs, hogy hogyan lehet lementeni róla minden érzékeny adatot és szoftverezni. továbbá, ha ez összejönne szeretném root-tolni. valaki tudna ezekben segíteni?
ja igen. esetleg ez az oldal jó forrás?
-
klrz
tag
Sziasztok!
Látom sokan értenek ezekhez a csodálatos telókhoz!
Segítséget kérnék!
Röviden a történet:
Adott a teló: LG D280n
Kaptam a sógoromtól azzal a hibával, hogy nem látja a SIM kártyát, mondom jó, add nekem helyrehozom!
A hard reset nem segített, oké akkor itt a fórumon utánanéztem a lehetőségeknek, szükséges programokat letöltöttem, minden ok, kdz fájl felrak, örülünk....működött is a teló, -közben a sógór vett magának egy másikat, mert gyorsan kellett telefon...igy ez nálam maradt!
Kb 1 hónap elteltével, az az tegnap bekapcsoltam, mondom kicsit megjáratom-erre jön a nyakleves!!!"lila" képernyő fogad!-oké magamba....megpróbálom helyrehozni, de valamit csúnyán elb@sztam, mert semmit sem csinál,: se bekapcsolni, se nem tölt, se lila képernyő se semmi...a PC csak ennek látja: QHSUSB_BULK
Van rá valami gyógymód a helyrehozásához, vagy már csak disznek lesz-e jó a teló???
Találkozott-e már valaki ilyennel, vagy esetleg tudott bele életet lehelni?
Köszönöm a segítségeteket!!! -
Griongo
újonc
Sziasztok
Ma a telefonomon a belső tárhelyem telítettsége miatt úgy döntöttem, hogy leformázom. Azaz visszaállítom gyári állapotba, de amikor mindent szépen lementettem az SD kártyára, majd azt kivettem, mondván biztos-ami biztos. Elkezdte az újra telepítést, a rendszer szépen mindent visszapakolt, de olyanok is kerültek oda amiket eddig soha nem láttam, tehát random a netről elkezdett letölteni mindenfélét. Én nem tudtam belenyúlni, mert az ilyenkor előírt köröket futottam, csak láttam hogy a képernyő sarkában ott van a letöltés ikon. Jelenleg ott tartok hogy sok letöltött dolgot szépen letöröltem amit tudtam azt pedig letiltottam. Abban kérném a SEGÍTSÉGeteket, hogy van 2 nagyon szívós APP amit nem enged törölni, egyszerűen nincs rá lehetőségem, csak letiltani tudom, na most én hiába tiltom le, ő fogja magát és 5 percen bellül fogja és újra aktiválódik, és szépen minden programot kezdve a google play áruházzal leállít. Ötlet valaki??? Én kifogytam, annyit tudok most csinálni, hogy 5percenként megint letiltom azt a két appot
.
-
Linkh
tag
Sziasztok!
Szoftvert akartam frissíteni apám telefonján és sikerült belefutni a dbi error fatal-ba. Itt azt olvastam, hogy le kell tölteni kdz fájlt, de nekem nem akar letöltődni. Rákattintok a download firmware-re és csak üres képernyő fogad, a letöltés nem akar elindulni. Tudtok valami segítséget?
-
gaben0211
tag
Több mint egy 7 tesztelés után elmondhatom hogy a legstabilabb rom az összes közül a tesla rom. A többihez képest szinte alig van benne bug.stabilan fut rajta minden
-
gaben0211
tag
válasz
trebrona #961 üzenetére
Sikerült végre . Nemtudom hogyan de betudtam lépni download módba és feltudtam huzni rá a rendszert szerencsére 😊 . Viszont valaki leírhatná hogyan rakjak rá twrp recoveryt mert az még mindig nemsikerült. Az adb sosem látja a telót pedíg minden fent van hozzá. Lehet újra kellene raknom a pc-t. Ha valaki tudna linkelni hozzávaló twrp-t megköszönném
-
gaben0211
tag
válasz
trebrona #959 üzenetére
köszi de ezek megvannak a driverből én a 4.1.1 est telepítettem. download módba sem lép be csak ugyanazt a képernyőt hozza be mindíg. olvasgattam külföldi fórumokat ahol olyasmit írnak hogy talán linux ubuntu alatt meglehetne oldani ha jól értelmeztem a google fordítót
-
gaben0211
tag
Hali. Sikerült téglát csinálnom a telefonból. Remélem tud valaki segíteni hogy visszahozzam valahogy az életbe. Flashify programmal akartam felrakni a twrp-t és ennek köszönhetően ez lett az eredmény. Sajna a gépre ha rádugom nemtud eljutni addig a telefon hogy az usb felismerje így tanácstalan vagyok hogy megoldjam ezt a problemet. Rakok fel 1 képet hátha tud valaki mondani valamit.
-
Shryoss
csendes tag
Szereztem egy akksit, errefel mitörténik? Elejtem a telefont, kiesik az akksi és most már csak azzal a lilaképernyős hibával indul el............
Most probálkozok egy guide alapján megcsinálni, de egyre jobban utálom ezt a telefont meg az LG-t is..... Eléggé frusztráló :s Remélem azért meg lehet csinálni (azóta betudtam egyszer-kétszer random kapcsolni, csak eléggé érzékelhető volt, hogy valami nem kóser) -
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
A telefonhoz a függetlenítő kódot hogyan kell beírni? Nem csinálok semmi törvénytelent mielőtt ki lennék moddolva, anyum céges telefonját kellene függetleníteni meg is kapta a cégtől a kódot csak nem tudom hova kell beírni!
-
Shryoss
csendes tag
Úgy döntöttem, hogy inkább visszaviszem az akksit, mert egy ugyanolyan másik telóval se működött, míg a két telefon eredeti akksiai pedig igen. Most várok, hogy tudnak-e szerezni másikat, netről most már meg nem merek lerendelni, mert ott még macerásabb a visszaküldés, ha az is szar :s
-
fransysWest
újonc
találtam egy Rom listát:
http://forum.android.com.pl/topic/272614-601-unoficial-cyanogenmod-130/#comment-4486707a legutolsó múlt havi, ezek valami frissítések?
-
Shryoss
csendes tag
Sziasztok!
Megpurcant a telómban az akksi így vettem egy újat bele az egyik közeli Telenoros üzletből. Az akksi gyári, zsírúj, viszont mintha a telefon nem akarná elfogadni? Ha bekapcsolom a telefon azonnal kikapcsol, illetve ha simán töltőre akarom rakni akkor egy képet dob fel töltés helyett, ami körülbelül azt súgalja, hogy ne koppintott akksit használjak, hanem eredetit. A poén az, hogy amint azt említettem gyári LG akkumulátort vettem hozzá, a típus szám is megegyezik, ugyan az mint az az akksi, ami már szét van használva. Hova tovább?
-
fransysWest
újonc
Ha az sd kártyákat beállították belső tárhelyként,de vissza akarom állítani adathordozónak akkor megy tudom csinálni úgy ,hogy a beállításokban belemegyek a tárhely/sd kártya ott a 3kis ponton felajánlja beállítás formázás hordozható adathordozóként, akkor vissza áll?
-
hans989
tag
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy a CM 13 rom használata esetén kb. mennyi hely marad a 4 GB-nyi belső tárhelyből? Eredetileg csak sima hard resetet akartam csinálni, de most egy kissé elfogott a romolgatás utáni vágy
Nagyon tetszenek a CM romok, bárt ennek a telefonnak az LG-s romjával sincs nagyon probléma. Ennek függvényében megéri telepíteni a CM-et?
-
Feri1977
senior tag
Segítsetek nagy gondom van! Párom idegösszeroppanás szélén, a telefonja teljesen meghülyült, soha nem tölt fel csak félig stb., most nagyon muszáj lett volna használnia munkahelyén és feltette töltőre, 37 százalékos volt, levette töltőről és 17%-os lett, merült!!! Mi a gond, a töltő vagy az akkumulátor, vagy mit csináljon??!!
-
PistiSan
addikt
válasz
fransysWest #938 üzenetére
Próbáltad már telefon hívás közben a hangerő FEL gombot nyomkodni?
Sok mindent el tudtam mondani erről a telefonról, de hogy halk telefonálás közben, azt biztos nem. -
fransysWest
újonc
Nekem Class 10 es van benne, de arra is azt írta az eszköz, hogy lassú a kártya.. és igen lassan tölti be még a jófogást is!
magával a rendszerrel annyi gondom van, telefonálás közben nagyon halkan hallom a másik felet, erre tud e valaki valami megoldást!?
A camera vakuja pedig egyáltalán nem működik még zseblámpa funkció sem.. -
fransysWest
újonc
nah azt tuti nem fog menni
-
PistiSan
addikt
válasz
fransysWest #933 üzenetére
Megkéred, hogy vegyék le a tiltást!
-
fransysWest
újonc
sziasztok!
Lehet buta kérdés de, mac címemet a telóban letiltották a cégnél ahol dolgozom az ellen van e valami gyógymód? -
PistiSan
addikt
válasz
mate1396 #931 üzenetére
Utoljára márciusban próbálkoztam CM-el, azóta csak tartalék telefonnak áll nálam a készülék, de akkor a CM13 volt a legjobb ROM ami készült erre a telefonra, minden szempontból.
Akkor csináltam egy tutorialt is: [link] remélem még aktuálisak az ott leírtak, nyilván ha van újabb cm, azt érdemesebb felrakni. -
mate1396
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek a telefonjára már ráférne a teljes pucolás és gondoltam akkor lehet megérné neki felrakni CM13-at vagy valami custom rom-ot. De érdekelne, hogy mennyivel jobb a cm mint az alap rom a telefonon? Fontos szempont az aksiidő, stabilitás. -
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Páromnak pár napja olyat csinál a telefonja, hogy nem tölti fel csak 67 százalékra, vagy 21 százalékra stb. és már tiszta ideg. Állítólag azóta van, amióta én kirootoltam a telót és a sok gyári hulladékot leszedtem, mert szegénynek semmi helye nem volt szinte a sok frissítés miatt, még szinte programokat se tudott letölteni rá annyira semmi hely nem volt. Lényeg ő szerinte azóta van ez, szerintem nem. Kérdés mitől lehet ez, hogy nem töltődik fel 100 százalékra a telefon?
-
robi64
aktív tag
válasz
fransysWest #926 üzenetére
Máskor is.
-
robi64
aktív tag
válasz
fransysWest #924 üzenetére
ROOT PurpleDrake-Lite,benne a leirás,képek.
-
fransysWest
újonc
Sziasztok!
https://www.youtube.com/watch?v=scn1J4mtrQ4
Ez alapján a videó alapján probálkoztam a rootolással, de ez a towelroot azt írja
"this phone isn't currently supported" -
robi64
aktív tag
válasz
Sanyamaci73 #920 üzenetére
Igen ugyanazt csinálja meg.
Link2Sd-t nem használom. -
Sanyamaci73
tag
Tehát a fentiekben javasolt
dd if=/storage/emulated/0/aboot.img of=/dev/block/mmcblk0p6
dd if=/storage/emulated/0/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p17parancssor ugyanazt a memóriaműveletet csinálja meg mint az eredeti
dd if=/sdcard/aboot.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/recoveryparancssor, csak a 2 fájlt máshonnan olvassa be? A kiemelt részek ugyanazt a flash-t jelentik?
Csak óvatos vagyok, nem akarok téglát csinálni a telóból.
A Link2Sd Plus alkalmazással is próbálkoztam, csináltam egy ext2 particiót az SD kártyán, felcsatolja a Link2Sd, de mikor át akarok mozgatni egy alkalmazást vagy hivatkozást a külső SD-re, akkor "package invalid" hibaüzenetet ad.
-
robi64
aktív tag
válasz
Sanyamaci73 #918 üzenetére
Ha a patch-elt aboot.img és TWRP (recovery.img) rajta van a BELSŐ memóriján,használni másik útvonalat,nekem segitett.
Azzal hogy a patch-elt aboot-ot átnevezed aboot.img -ra a TWRP-t pedig recovery.img -readb shell
su
dd if=/sdcard/aboot.img of=/dev/block/mmcblk0p6
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p17
reboot recoveryvagy
adb shell
su
dd if=/storage/emulated/0/aboot.img of=/dev/block/mmcblk0p6
dd if=/storage/emulated/0/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p17
reboot recoverykésőbb ha cserélni vagy frissiteni akarnád a TWRP-t,használod a fastboot-ot
fastboot devices
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot -
dugynok
senior tag
válasz
Sanyamaci73 #916 üzenetére
Üdv,
A gyökérkönyvtárba tetted?
-
Sanyamaci73
tag
-
gaben0211
tag
helo. ha még nemhalt ki ez a topik érdekelne hogyha felrakom a cm13-as romot és megunom akkor milyen programmal tudom visszarakni az eredeti gyári romot?
-
Feri1977
senior tag
Ezer hála és köszönet mindenkinek!!!! Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!
-
robi64
aktív tag
PurpleDrake benn a leirás képekkel
-
dugynok
senior tag
válasz
Feri1977 #905 üzenetére
Ja igen, az alap, ha már rootolsz, hogy a felesleges gyári appokat törlöd, azért nem írtam
Én talán valami purple-val rootoltam, a towelroot nálam már nem működött. Itt valahol le van írva, keress a "purple" szóra. Én két appot vettem meg, összesen egy ezres volt, de megérte. A link2sd-t, ennél a fizetősben többek között a gyorsítótárat tudja automatikusan törölni beállított időközönként, a másik az sd maid tisztító.
-
robi64
aktív tag
válasz
Feri1977 #905 üzenetére
Ha nincs ROOT-olva a teló és vannak olyan gyári appok amit nem használsz (Google+,Google játékok,...),ahogy irja @dugynok társunk lépj be a beállítások/alkalmazások menübe,kiválasztod a szolgáltatás majd először töröld az app frissitését majd állitsd le.
Másik dolog,hogy ne frissitsen orrba szájba,megnyitod a Play Áruház app-ot menű/beállitások/alkalmazások automatikus frissitése,itt választod Ne frissitse automatikusan.Frissitésre lessz értesités de nem fog frissiteni.
Harmadik dolog fájlkezelőben keresd meg a DCIM mappát és ha találsz .thumbnails nevű fájlt töröld szabadon. -
Feri1977
senior tag
1. töröltem már, meg a ccleaner is ezt teszi. 2. isten őrizz facebook app meg messenger, ilyen kizárva, nincs rajta. 3.Chrome böngésző van rajta. 4. Van memkari..az jó amit írsz, de én arra gondoltam, hogy ki kéne rootolni, és az összes gyári hulladékot letörölni. csak nem tudok rá progit mivel csináljam, van ötleted?
-
dugynok
senior tag
-
Feri1977
senior tag
?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Párom nagyon el van már keseredve, ilyen telefont vettünk neki 1 éve, a helyzet az, hogy szinte semmi nincs már rajta, játék egy szál se, és alkalmazások is kb. 2 db. és semmi hely már nincs rajta, a frissítések se jönnek le, mert nincs hely a telefonon semmi, nem hogy még ezt azt letöltsön vagy játékot, kezdésnek jó volt ez a telefon, de ez így nem oké, hogy tényleg szinte semmi nincs rajta, és a frissítések se férnek fel rá amik jönnek böngésző, viber, meg android rendszerhez, mert más aztán tényleg nincs rajta, ti hogy vagytok vele, nem tépitek ki a hajatokat, hogy gyakorlatilag használhatatlan a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest