- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shryoss
csendes tag
Szerintetek, ha jön erre a telóra lollipop, akkor normálisan fogja kezelni a memóriát, vagy marad ez a nagyon fordított, értelmetlen memóriakezelés a belső memóriával, amit belső és külső memóriaként kezel teljesen használhatatlanná téve az SD-kártyára helyezés funkciókat?
-
Alcatraz13
tag
Egy ilyen kis készülék megvásárlásán gondolkodom, és azt szeretném kérni azoktól akiknek van már ilyenjük, hogy letesztelnék nekem, hogy a Spotify akad-e?
-
PistiSan
addikt
Nem értek hozzá annyira, de vissza keresve a kepernyorol annyit találtam, hogy fordítva van a telefonba építve, volt ezzel valami gond régen is twrp ben, tesztelj ha gondolod, én nem vagyok ennyire bátor ebben. Engem nem zavar különösebben a képernyő fordulás lezaraskor, persze ha lesz rá megoldas en is meg fogom csinálni.
-
dannju
tag
Egy kérdés lehet hogy aboot.img ki lenne cserélve másikra akkor a bill. nem fordulna el mikor lezárom cm12 be ? Mert azt figyeltem meg hogy a twrp-nél is mikor kilépek az is megfordul egy pillanatra .
-
trebrona
nagyúr
Nem tudom már szerkeszteni, egyik naplementés képe:
[link] -
AtisH
csendes tag
Sziasztok!
Gyereknek vennék egy ilyen telefont és két rövid kérdésem lenne: valaki meg tudná mondani, h ezen a telón elfut-e a minecraft? Tapasztalat, mennyire lehet játszani rajta?
Köszi előre is a válaszokat! -
gyvince
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy LG L65-ön lehet e cserélni külön a Ditizert???
-
PistiSan
addikt
Soha nem indult még újra a teló!
Appokat kézzel raktam vissza, illetve nem sok appot használok, lehet valami kompatibilitási baj is szerintem.
Első körben újra raknám, aztán csak ami nagyon szükséges azokat raknám fel, ha úgy jó, akkor meg szépen lassan jöhetne a többi alkalmazás is. -
harpa
csendes tag
válasz
PistiSan #581 üzenetére
Olyat nem tapasztaltál, hogy időnként spontán újraindul? Nekem jellemzően éjszaka (ilyenkor töltőn van) szokott ez megtörténni. Reggel arra ébredek, hogy kéri a PIN-t. Egyébként az újraindulás után néhány ikon is el szokott tűnni némely képernyőről.
Gondoltam már arra is, hogy újra telepítem az egész cuccost, és nem engedem hogy a Google fiókból leszinkronizáljon. Visszarakta a régi appokat, és akár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ez kavar be.
Várom a visszajelzésedet, hogy nálad minden jól működik, és akkor érdemes lesz nekilátnom. -
harpa
csendes tag
Senki?
-
harpa
csendes tag
Na van egy gondom! Megtenné valaki hogy kipróbálja a Waze navigációt? Fut rendesen, de ha navigálni kell bizony egy idő után újraindítja az androidot. Fura, eddig semmi gond nem volt vele, és rettenetesen bosszant, mert az egyik kedvenc appom.
-
PistiSan
addikt
Lezárt képernyőnél nem tudok a fényerőt állítani az értesítési sávot húzgálva, feloldva simán működik!
Volt valahol egy olyan beállítás, hogy az értesítési sávon történő műveletekre ne reagáljanak az alkalmazások, vagy valami hasonló neve volt, nem találom sehol, pedig biztos azt kellene bekapcsolni.
Most ha húzgálom az értesítési sávon az ujjam, akkor lent a kamera és a hívás indítás akar aktiválódni.
Valaki tudja esetleg hol állítsam be? -
harpa
csendes tag
A Root Checker szerint nincs root-olva az új cucc.
-
harpa
csendes tag
Na most én is bepróbáltam tegnap, de volt kis gond. Telepítés közben leállt a téma. Csak futkosott a folyamatjelző, de 1 óra múlva feladtam. Persze újraindítás után tégla, újra kellett raknom mindent.
Esetleg valami ötlet? -
PistiSan
addikt
Pár nap tapasztalat után, úgy godolom megérte frissíteni erre a nyalókás romra!
A telefon fürge, nekem az aksit sokkal jobban kíméli alvó módban mint a gyári rom ami rajta volt.
A sok nem használt apptól pedig külön örülök, hogy megszabadultam. -
woodworm
veterán
Találkozott már valaki féloldalas bluetooth headsettel? (QCY QY7)
Eddig hibamentesen működött, pár hétig nem volt bekapcsolva a headset és most média (zene, youtube, hálózati videó, készülék billentyűhang) csak az egyik oldalon szól. A telefon egyéb hangjai (tárcsahang, beszéd) és a headset saját hangja mindkét oldalon hallatszik.
Ami változott azóta:
- Rootoltam. Nem szabadna közrejátszania, de ki tudja?
- SD kártya csere. Minden fontos dolgot átraktam, így a zenéket is. Megnéztem a fájlokat, nem módosultak.
- Root és kártyacsere után engedélyeztem egy alkalmazással, hogy írható legyen az sd kártya (KitKat esetén nem alapértelmezett).
- Alkalmazás az iGO SzülinAppon kívül nem került fel rá.Mi történhetett, elállítódott? Volt rá eset, hogy a zsebemben feloldott a képernyőzár, nem emlékszem a kérdéses időszakban előfordult-e. Vagy a root, esetleg valamelyik app kavart be?
-
PistiSan
addikt
Ezek azok a dolgok, amikkel jó ha tisztávan vagy, én nem voltam!
Letöröltem a supersu-t, megy továbbra is jól a telefon, egy csomó mindnet beállíottam már rajta, remélem nem lesz gond!
Láttam a menüben CM frissítést, egyelőre azt írja, hogy nincs hozzá, ha jelez majd hogy talál frissítést, arra rá nyomhatom, vagy bajt okoz? -
PistiSan
addikt
Köszönöm mindkettotoknek, sikerült!
Nem tudtan, hogy így kell beallitani, csak felraktam a supersu-t, és nem értettem miért nem jó. -
PistiSan
addikt
Hogy lehet letiltani a mobilnetet lollipopp alatt?
Root, superuser hogy megy fel?
-
PistiSan
addikt
Köszi, sikerült!
Valamiért azt gondoltam, hogy nem a twrp-ben kell ezeket csinálni, pedig ott kellett, első boot elég lassú volt, már azt hittem nem sikerült és bootlopba került, de utána bejött a kép, a beállítások a végén leállt, de utána jó volt, egyelőre ismerkedek a rendszerrel.
Első indítás után, a fenti alap gappokkal 890mb szabad helyem van! -
PistiSan
addikt
Egy kérés, fent vannak a letöltött zip-ek a memória kártyán, ez után mivel van twrp a telón mi lesz a következő?
1. Felmásoltam mindent a memóriakártyára .
2. Újra indítottam a telefont adb-n keresztül recovery modba .
3. We do wipe data, cache, Dalvik cache system, témát meg csináltam .Hogy is kell ezt csinálni pontosan? Gondolom az első 3 lépést recovery módban kell csinálni, a többit pedig twrp-n keresztül install zip-el! Jól gondolom? Nem vagyok ezekben a telefonos dolgokban toppon, ezért kérdezel lehet hülyeséget!
2. 3. lépésnél írnál parancsot ha azt kell használni?szerkszetés!
adb-ben vent vagyok, a készülék csatlakozott, itt kell gondolom kiadni a nem tudom milyen parancsokat! -
PistiSan
addikt
Köszi a leírást, lehet neki állok én is még ma!
"A qucik memo helyett Beállítások>Gombok>Kikapcsoló menü >és képernyő kép készítése ."
Ha csak képernyő képet akarsz csinálni, akkor andorion már 4.0 óta ott van a bekapcsoló gomb és a hangerő le gomb hosszan, egyszerre nyomása, így készíté képernyőképet. -
dannju
tag
Bocsi hogy 500x írok de nem bírtam szerkeszteni .
Beállítások > gombok > Dupla érintés esemény és ott van olyan hogy képernyő kikapcsolása be állítod és a képernyő legtetejét meg koppintod 2x és le zár szerintem bug hogy csak ott működik .
A qucik memo helyett Beállítások>Gombok>Kikapcsoló menü >és képernyő kép készítése .
Ami még fura hogy be dugom töltőre nem rezeg de szerintem ez is beállítható és mikor gépre dugom akkor nem ugrik be az ablak hogy mtp-s mutyis dolog de az se vészes .
Ugyan úgy van benne kép szerkesztő és tessék
-
dannju
tag
Szóval , előzetesen nagyon jó gyors kompakt és viszonylag szép is
Hibák :
- Nfc nem találom (de nem is kell
)
- Mikor le zárod a képernyő pillanatra megfordul ( nekem nagyon idegesítő
- A képernyő küldés nagyon be lassítja a telefont ill. nekem a samsung smart tv-n nem mentKérdéses dolog : Ugye gyárilag a jobb oldali gomb hozza elő a feladat kezelőt na most itt a középső gomb megszokás kérdése .
Ami hiányzik nekem : qucike memo a gyári
és az hogy dupla nyomással lezárom a billentyűzetett ( vissza fele ki nyílik ) .
Twrp recovery kell hozzá !!!!!!
Telepítés menete :
0,Letöltöttem a fájlokat
Cm 12.1 rom : [link]
Touch bug : [link]
Másik bug javító : [link]
Pico Gapps [link]1. Felmásoltam mindent a memóriakártyára .
2. Újra indítottam a telefont adb-n keresztül recovery modba .
3. We do wipe data, cache, Dalvik cache system, témát meg csináltam .
4. Telepítettem a CM-es zipet .
5. A bug javítótokat .
6. Utána a GAPPS telepítettem .
7. Újra indítottam a telefont .Mikor bekapcsol a telefon és az alap beállításokat intézi nekem először valami t betűs állt le majd beállítások de minden rendbe lement és beállította a dolgokat.
Igen a rádió működik és minden más is gps,mobilnet,telefon s.t.b
Ha valaki fel tudná tölteni a gyári Note apk-t meg köszönném nagyonNekem d280n telefonom van !!!
-
dannju
tag
Feltelepítettem a cm12.1-et a le írás alapján és a gapps-ból a pico-t tettem fel működőik a rendszer megfelelően !
Van érdeklődés küldök képeket és folyamatosan írom ha van valami hiba ! Van benne magyar is ! -
robi 64
tag
-
dannju
tag
Üdv ! A helyzet a következő fel tettem a v3 kernelt bes** tőle a telefon totál .
DBI Err Fatal!
DemiGod Crash Handler : DBI Err Fatal!
Board Rev.:1.0
Ram dump mode.
Option : SD card ram dump mode.
Push below files to sdcard before test.
rdcookie.txt, rtcookie.txt
Please do folliwing action.
1) Ram dump Mode. Please connect USB.
2) Get the ram dump image using QPST Configuration.
3) If sdcard ram dump enabled just wait for reboot.
4) Collect ramdump files from your pc or sdcard.
5) Send e-mail to W5-BSP-Global@lge.comUtána laffal újra élesztettem az egészet de nem bírom rootolni . Ezt a Kdzt tudtam rá fel tenni
280f10a_02.kdz
Az ioroot25 rootal újra indul bele megyek az adb be de a gép azt írja ki ismeretlen eszköz .A twellroot azt írja ismeretlen eszköz . Ötlet ?
-
dannju
tag
válasz
PistiSan #538 üzenetére
Szerintem este fel teszem vannak még bugok benne ? Vagy minden működik .
Lenne még egy kérdésem van egy samsung smart tv-m és össze szeretném kötni a telefonnal de úgy hogy minden látszódjon (azt al is ) . A fejlesztők menü pontba van olyan hogy Vezeték nélküli kijelző tanúsítványa azt bekapcsolom de sehol nincs olyan menü pont ötlet ? -
PistiSan
addikt
válasz
trebrona #537 üzenetére
Annyi zagyvaságot olvasok egész nap, hogy ez még egész normális
Remélem még vissza jön, és válaszol a kérdésemre azért.Valaki esetleg nem akarja kipróbálni a fenti linket? Vajon tud magyarul az az android is?
Tetszik a lengyel ROM, csak elég félelmetes így a leírás, ki tudja mit hogy fordít a google, ennél egy angol is sokkal jobb lenne. -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehet az megoldani, hogy ha beírok egy számot akkor alapból a google fiókba mentse azt, ne pedig a telefonba?
Jártam már úgy párszor, hogy nem figyeltem és a telefonba mentette a számot. -
linusuli
újonc
Hello friends ... érdemes ezt tenni ...http://forum.android.com.pl/topic/232755-511-nieoficjalny-cyanogenmod-121-dla-d280n-d285/
-
hans989
tag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a telefonnak van-e valamilyen védelem a kijelzőjén? Gorilla glass vagy más egyéb? Én tok és fólia nélkül használok egy feketét (eddig megelégedetten) de mégis érdekelne, hogy csak a szerencsének vagy valami másnak köszönhető, hogy még nagyon szép állapotban van.
-
robi64
aktív tag
Végre megjelent az L65-re is az első CM-12.1.Igaz hogy DUAL-ra (D285 vagy is w55ds) de irják hogy a következőkben az egy SIM-es L65-re (D280N w55n) is fog szólni.
Még NEM AJÁNLOM a telepitést,mivel vannak hibák (forditott kamera,NFC,D280n-en felcserélve a HOME gombb...),de azért az érdekeltek KISÉRHETIK a fejleményeket itt 4PDA használjátok a Googl forditót.Képek. -
mate1396
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy rootoltam az eszközt és felraktam a Link2SD-t formáztam rendesen az SD kártyát (csináltam már ilyet más telefonon) és mikor kérdezi belépés után kiválasztom hogy EXT4 majd újraindítás kb 10-15 percig gondolkozott és semmi ezek után jó mondom manuálisan újraindítom, a telefon kikapcsol de már nem bootol be semmi csak úgy lesz jó ha kiveszem az aksit és visszarakom. Azóta ha újraindításra nyomok ezt csinálja ...
Valakinek valami ötlete? -
dannju
tag
Valaki nyúlkált már bele komolyabban a telefonba ? Olyan kérdésem lenne hogy valahogy meglehetne oldani hogy az a jobra elhúzós téma legyen a képernyő zárolónak (nem alkalmazással ) .
-
Énke85
csendes tag
válasz
PistiSan #523 üzenetére
Köszi, próbálkoztam mindennel, de semmi nem segített, gondoltam beviszem szervízbe... Kaptam ismerőstől 1 telefont kölcsönbe, h addig használjam nyugodtan. Átraktam az sd-kártyát és annál is kapásból lefagyott a galéria meg a fájlkezelő
Lehetséges, h akkor az sd-kártya a hibás és amúgy semmi baja a telefonnak???
-
Énke85
csendes tag
Sziasztok!
Hát megjelent az 1. probléma, nem tudom tapasztalt-e vki ilyet, visszaolvastam pár oldalt, de nem találtam... Fényképezésnél és főleg a galériában/fotóknál, mikor vissza akarom nézni a képeket teljesen leblokkol, percekig nem csinál semmit, 1 csomó képet meg sem jelenít, ha mégis, akkor sem lehet szinte semmit csinálni velük, m törlésnél/küldésnél/nagyításnál megint csak gondolkozik, aztán lefagy... Az újraindítás néha segít rajta, de az sem mindig
Vmi javaslat? Köszi!
-
dannju
tag
Kihalt ez a topic is :/
-
aelod
veterán
válasz
bollokcs80 #515 üzenetére
Kb.
(#514) dannju
Majd ha rajta lesz elhisszük. Ez a várható rá nem elég acélos beharangozás.
-
Feri1977
senior tag
Jött lolipopp rá?
-
-
Feri1977
senior tag
Jön lollipop rá? Mert l90-re jött.
-
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Ha van 250 mega szabad helyem a belső tárhelyen akkor a play miért nem enged letölteni egy 48mb-os játékot azzal az üzenettel, hogy kevés a tárhely?
Update:
Semmit nem enged letölteni már...
Nincs root nincs piszka gyári minden rajta. -
Roxy
tag
Hello!
Hétfő óta van egy ilyen telefon a birtokomban. Eddig kellemesen csalódtam benne, De vagy az én példányom él külön életet, vagy kicsit általánosabb a dolog, ami roppantúl idegesít.
Egész egyszerűen hiába van lezárva a telefon, a zsebembe járkálás közben mocorog, és közben simán felold, így mindenfélét művelve a zsebembe lapulva, miközben én gondtalanul sétálgatok.
Kivettem már a koppintásos ébresztést, vagy nemistudom minek mondjam. Pines, meg mintás lockscreent nem próbáltam, mert ha jól emlékszem ha elrontom a feloldást, akkor a SIM et is zárolja PUKkóddal a teló. A sima elhúzós lockscreenem van éppen emiatt használva most.Másnak is van/volt ilyesmi gondja? Vmi ötlet srácok?
-
rmikee
csendes tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefont.
Ha a 16GB-s SD-n létrehozok egy ext3 (mekkora lehet max?) partíciót akkor oda ki tudom linkelni a nagyobb programokat át tudom pakolni mondjuk Link2SD Plussal?
Vagy mi módon tudom átmozgatni a programokat, mert van game ami 600MB...?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
boldikk
újonc
sziasztok!
Próbálkoztam a rootal.. csak egy bajom van.. a towelroot azt irja ki miután rá nyomtam a make it ra 1n ra hogy this phone isnt currently supported ...?????? azt ertem hogy nem tamogatja de akkor hogyan rootoljam . próbáltam több helyről letölteni de nem ment nincs esetleg valami más a towelroot helyett?
előre is köszi a válaszokat! -
Stark555184
csendes tag
válasz
Orionhilles #503 üzenetére
Köszönöm szépen
Végre minden tökéletesen szuperál. -
Orionhilles
senior tag
válasz
Stark555184 #502 üzenetére
-
Stark555184
csendes tag
válasz
Orionhilles #501 üzenetére
Megpróbálom. De most néztem hogy imei számom sincs.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Stark555184 #500 üzenetére
Factory reset-et adj neki. Ha nem jó, akkor flasheld újra emergency módban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest