Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bybalu

csendes tag

Szerbusztok,úgy néz ki nincs más esélyünk, vagy várunk egyúj fwre vagy kisérletezünk. nekem bevált.

Ritek alapú dvd írásakor letárolási hiba és egyébb adat hiba lépett fel. Igaz?
    A hiba igen is az ön készülékében van. Ugyanis hibás lehet a hardver.''elektroműszerész barátom szerint''.

Amit teis megtudsz csinálni:
    konyha recept(nem csak haladóknak)
    Frissísd a pörkölő fw-jét a206ra!( vigyázat ezzel a garinak vége)
    Tégy fel egy nerót (Én a legújabbat, 6.6.0.3 használtam)
    És egy CloneDVD2-t

Házi feladat:

Tedd a dvd azolvasóba ,vagy a neroval készísd el image filenak az anyagot ezután tedd a Dvd-R t a pörkölőbe,majd a Clonedvd2 vel süsd meg.
    Azaz másolni csak CDvd2 vel kell, sajátot írni neroval isoba majd onnan cdvd2 vel.

Sok szerencsét és várom visszajelzéseiteket.

Bybalu

• bybalu

csendes tag

Szerbusztok,úgy néz ki nincs más esélyünk, vagy várunk egyúj fwre vagy kisérletezünk. nekem bevált.

Ritek alapú dvd írásakor letárolási hiba és egyébb adat hiba lépett fel. Igaz?
    A hiba igen is az ön készülékében van. Ugyanis hibás lehet a hardver.''elektroműszerész barátom szerint''.

Amit teis megtudsz csinálni:
    konyha recept(nem csak haladóknak)
    Frissísd a pörkölő fw-jét a206ra!( vigyázat ezzel a garinak vége)
    Tégy fel egy nerót (Én a legújabbat, 6.6.0.3 használtam)
    És egy CloneDVD2-t

Házi feladat:

Tedd a dvd azolvasóba ,vagy a neroval készísd el image filenak az anyagot ezután tedd a Dvd-R t a pörkölőbe,majd a Clonedvd2 vel süsd meg.
    Azaz másolni csak CDvd2 vel kell, sajátot írni neroval isoba majd onnan cdvd2 vel.

Sok szerencsét és várom visszajelzéseiteket.

Bybalu

Új hozzászólás Aktív témák