- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmo
senior tag
Szóval akkor összerakhatom, nem lesz gond? valaki sztaki?
-
Atmo
senior tag
Hali
Sikerült letörnöm egy 180 μF-os kondit egy vga-ról, a lábai teljesen lehervadtak, és a Lehel úti alkatrészboltban csak 150 és 220 μF-os kondik voltak, mondván, a 180-as elég ritka darab és ők ilyet nem tudnak szerezni. Tehát, ha a 180-ast helyettesítem egy 220-as vagy 150-essel, akkor ugye nem lehet gond? Vagy ha mégis, akkor tud valaki helpet, egy ilyen kondi beszerzéséhez? (a régi használhatatlan)
Thx
-
EQ
tag
Köszi a gyors válaszokat!
Jelen procival passzívon full terhelés mellet max 50 fok a proci, ez még szerintem oszlik egy kicsit és a HP alig melegebb a kezemnél. Csináltam egy olyat, hogy egy gumi darabkával kitámasztottam a kondit az az mőgőtti chip-re, sajna nem lehet tovább hajlítani, mivel az a chip nem engedi, de így sikerült azt elérnem, hogy pár milivel eltartja a kondit a HP csövektől. Remélem birni fogja a dolgot
Üdv.:EQ -
Speed®
titán
Ha egszeri beszerelésnél odébbnyomorítod és nem szakad ki valamelik lába, nem para. Arra ügyelj, hogy vissza ne hajligasd, könnyen törik..
A púposodás/robbanás problémát előidézheti viszont a heatpipe közvetlen érintéseLévén ugye a talp közelében az tisztességesen forró még.
Amondó vagyok hogy érzéssel a lehető legtávolabb kell hajlítani az adott kondit, legvégső esetben egy hozzáértő pár perc alatt kiforrasztja és egy hosszabb lábbal ellátott példányt beforrasztva segít a problémát megoldani. -
EQ
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy elővakartam ezt a topicot, de ahova írtam a problémámmal kapcsolatban, ott nem kaptam választ.
Vetterm egy olyan proci hűtőt, aminek hatalmas méretei vannak (Scythe ninja plus rev. B). Sajna egy kondi pont útba van, amint a helyére kerül a szerkezet olyan fét cm-el eltolják a hővezető csövek az eredeti helyéről szegény kondit.
A kérdésem pedig az, hogy mennyiben rövidíti meg annak a kondinak az életlt ez a nyomorgatás? Nem fog kiszakadni a lapból vagy nem kezd púposodni és robbanni?
Csináltam pár épet, hogy jobban el tudjátok képzelni a dolgot.
[link]
[link]
[link]
[link]
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv.:EQ -
cikasz
őstag
up help...
-
etilapu1
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy nagyon láma kérdésem. Sikerült letörnöm egy kondenzátort a GF4 TI4200-emről. Meg lehet még valahogy menteni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest