- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Aktív témák
-
PrinczA
őstag
Nekem igy volt :
- ADSL modem
- regi kicsi gep nagy hdd-vel (sajna XP-volt rajta, mert a lakotarsam nem ismerte a Linuxot) 2 db halokartya 1iken jott be a net, masikon ment ki (osztotta)
- osoreg 4es HUB
- HUB utan 3 gep
Regi kis gepen DC++ mindenki elerte, toltotte a maga cuccat, majd masolta at a sajat gepere.Soga nem volt gond a sebesseggel.A kis gep kinn volt a lepcsohazban, hangja alig volt, monitorja se, es 1,5 evig ment, 2-3* alt le 1-2 orara. -
Flashy
veterán
overnettel sokkal hamarabb kezd el jönni a cucc, és nagyobb sávval is jön. emule nálam 30k fölé még legjobb esetben sem volt hajlandó menni 50k-s adsl-en. overnettel 45k fölött is jön. minél több dolgot indítok letöltésre, annál jobban jön, szerintem a decentralizált háló miatt, minél több dolgot töltök, annál több kapcsolódási pontom van az overnet hálózattal. na de szerintem próbáljátok ki, nekem fenn van emuleplus és overnet kliens is, aztán amelyikkel jobban jön - ez általában az overnet.
-
eddie303
őstag
Ha engem kérdezel Slackware, FreeBSD-t nem tudom, láttal-e de szörnyũbb, mint a Linux szerintem, meg tũzfalazni se tudok vele (nincs iptables és társai), bár mindjárt jön valaki, s leugat. Annyi baj lehet, hogy nem jól bekonfigolt router után nem megy a Skype, netrádió és társai. S ne mind koaxolj annyit, ne sajnálj pár méter crosslink UTP-t, jobban jársz vele, mikor a letöltõ géprõl másolod át a cuccost a nagyra.
-
Flashy
veterán
-
eddie303
őstag
Én vagyok néma reggeliben, s nem tudok fogalmazni.
Úgy gondoltam, ahogy Te is mondod, csak a letöltõ gépbe 2 hálókártya kell, nem lehet olyant, hogy a kártyának egyszerre menjen a BNC (koax) és az UTP része. Az USB-s kábelmodemet nem hiszem, hogy támogatná, ha olvasgatsz kicsit, meglátod, van pár fajta amit szeret, de kevés.
Aktív témák
Hirdetés
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Dell notebook topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest