- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Aktív témák
-
bbazsy
őstag
tudom, bízok is benne :)) köszi előre is :B
most egyszer elkell mennem RAMokért, bááár, az ráérne akkor is, mikor megvan minden, csak letöltéshez fog kelleni annyi, 16 most elég lesz.
Meg valahogy BIOS -sal megbarátkoztatni CD -Rom -ot, az nem szokott sikerülni. :(
Nem sietek vele, nyári szünetben kéne még összehozni, akkor boldog lennék :) -
bbazsy
őstag
hmm, csakhát ééén, meg a Linux .. :U
bár ugyis meg akartam tanulni, lassan suliba is kell már..
szal akkor kérdezek:
ha szerzek bele RAMot.. [ 96mb, de EDO ], és rakok bele egy mittomén 40es 4800rpm -es winyot, éééés valahogy felszenvedek rá egy linuxot, meg dc -t, akkor az ugy menne ? szal el is tudnám normálisan érni, tudnék vele letölteni, és csönd is lenne ? hmmhmmmm ;] -
Flashy
veterán
jah, megint gondban voltam a topikkal, nem volt kedvem korábban hozzászólni, megvártam míg kibontakozik a történet, az elején még túl sok volt a sötét folt :)
a kérdezőnek: azt is gondold meg, hogy a kis gépet mire akarod használni. ha dc++, overnet, edonkey, kazaa ilyesmiket akarsz használni, akkor a Linuxot én nem javasolnám egyből, bár mindenféle letöltő kliens van már Linuxra, de kényelmetlenek, vagy nem tudnak mindent ami neked kell, vagy egyéb gond van velük. tegyél rá egyelőre Windowst, álljon össze a hálózat, menjen a net, aztán utána lehet majd próbálkozni egy másik partícióra Linuxot kezdeni. ha egyszerre minden új lesz, azt se fogod tudni hogy most épp mi miatt nem megy a hálózatod. -
MUŁĐER
addikt
ühüm.
végülis így is jó,csak akkor kell még1 hálókártya.
akkor gép,2 hálókártya,koax van itthon (az elég gyors szvsz egy 384kbites nethez),jövő héten meglátogatom a bontókat:)
majd a beállítások miatt még rinyálok,még nem csináltam ilyet,de gondolom nem olyan macerás.
Milyen Linux-ot ajánlasz a ''kis'' gépre?Gondolom arra fölösleges graf.felület,az úgyis csak lassítana.Én a FreeBSD-re gondoltam még a gépre...az még jónak tűnik. -
MUŁĐER
addikt
a letöltő gépbe dugod 1 hálókártyával a káblemodemet, s leroute-olsz onnan, másik hálókártyán keresztül.
ööö,ez nekem kicsit zavaros...és ha úgy csinálom,hogy a ''kis'' gépbe meg a net,onnan meg a ''nagy''-ba.tehát a ''kis'' géppel osztom a netet.És a két hálókártyát meg összekötöm valamivel,mittomén coax-al?
Hogyhogy nem menne USB-vel a Linux?Nincs még a kernelben ez,vagy mi?:FÉrdekes...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest