Keresés

Aktív témák

• Flashy

veterán

válasz dokeee #18 üzenetére

igazából én eredetileg külső fiókos rack keretet akartam, a Vipower megoldása baromira tetszik (a sima fiók hátuljára dugható usb adapter) de piszok drága. aztán megvettem ezt a külső házat, gondoltam hogy a semminél több ez is, aztán bepakoltam gépbe és így pont azt kaptam amit kerestem: hotswap, rendes fiókot befogadó ide eszközt. asszem Győrben sok minden extrát úgyse tudnék kapni, max ha a lakásomat fedezetnek aláírom akkor megrendelik másfél éves határidővel :) 6500 volt a ház bruttó, plusz a saját kezű gányolás öröme :D

[Szerkesztve]

• Flashy

veterán

benne van a gépemben egy sima belső mobilrack, a tetejére rátéve (nagyon nagy ház, belefért) egy sima külső legolcsóbb usb-s ház, az usb-s ház teteje nincs rátéve, a drótjai átkötve a rack keret hátuljára, az usb-s házba meg kintről bevezetve usb meg az adapterről a táp. kapcsolós az usb-s ház, a kapcsolója előlapi panelre kivezetve (egész pontosan egy keylock kapcsoló van beépítve úgyhogy perpill kulcsos, de át fogom kötni egy ilyen oldskool csattogós kapcsolóra mint a filmekben a repülőkben a sok kis kapcsoló)

Aktív témák