- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Flashy
veterán
igazából én eredetileg külső fiókos rack keretet akartam, a Vipower megoldása baromira tetszik (a sima fiók hátuljára dugható usb adapter) de piszok drága. aztán megvettem ezt a külső házat, gondoltam hogy a semminél több ez is, aztán bepakoltam gépbe és így pont azt kaptam amit kerestem: hotswap, rendes fiókot befogadó ide eszközt. asszem Győrben sok minden extrát úgyse tudnék kapni, max ha a lakásomat fedezetnek aláírom akkor megrendelik másfél éves határidővel
6500 volt a ház bruttó, plusz a saját kezű gányolás öröme
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
benne van a gépemben egy sima belső mobilrack, a tetejére rátéve (nagyon nagy ház, belefért) egy sima külső legolcsóbb usb-s ház, az usb-s ház teteje nincs rátéve, a drótjai átkötve a rack keret hátuljára, az usb-s házba meg kintről bevezetve usb meg az adapterről a táp. kapcsolós az usb-s ház, a kapcsolója előlapi panelre kivezetve (egész pontosan egy keylock kapcsoló van beépítve úgyhogy perpill kulcsos, de át fogom kötni egy ilyen oldskool csattogós kapcsolóra mint a filmekben a repülőkben a sok kis kapcsoló)
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest