- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz rontoma #16629 üzenetére
1. jó döntés.
2. ha 16-ra mész és van 1db 8-asod, miért akarod eldobni ? Veszel mellé még egyet. Dual channel-t kihasználja akkor a memóriavezérlő.
3. Valaki tudja, igen. Gugli is, csak tudni kellene a pontos típusát a RAM-odnak. Innen kapd le a CPU-Z-t és futtatva a progit, az SPD fülről kellene a Part number, lásd screenshot lentebb.
4. A meglévővel egyezőt és igencsak 2400-es lesz benne.
5. Van, de az nem Class, hanem CAS Latency, 17 és 18 között szintetikus teszten kívül semmi érdemleges különbséget nem fogsz tapasztalni, hacsak nem vagy marhaintenzív memóriahasználó. Egyrészt ez csak 1 latency paraméter a sok közül és az egyenletet mindegyik alkotja egyszerre, másrészt a memória önmagában mint olyan, nem hoz olyan mértékben fps-eket játékban és a legtöbb alkalmazásban mondjuk, mint egy CPU órajel emelés, vagy GPU-val ugyanez.
6. Mindettől függetlenül, 2400-on (1200-on) 17-est tudót érdemes nézni, ez a gyárija. Vagy ennél jobbat, 16-ost .. (csak felesleges sztem). A gyári 17. Gyengébbel, pl. 18-assal is menne a lapos, mivel ezeket a paramétereket a BIOS felismeri boot előtt, csak minek...
És akkor az ígért screenshot, mit kell keresned: [katt]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz rontoma #16643 üzenetére
Na erre a kijelzett part number-re guglizva keress egy másik ugyanilyen modult és jó vagy Szerintem jó eséllyel menne ugyanilyen időzítéseket tudó más márkával is, de csak jó eséllyel, nem 100%. Nem illik vagy szokás keverni a modulokat, e mellé a Samsung mellé ugyanilyen Samsung-ot érdemes nézned, vagy 2 tökmás 8-as modult venni, ezt a Samsungot pedig eladni (van, akinek szintén kellhet a Te modulod). Az, hogy Samsung, vagy SK Hynix, vagy egyéb, szinte mindegy. Az időzítések kb. ezek legyenek, illetve két egyforma modul, ez fontos.
argep.hu -ba is ha beütöd, vagy itt a keresőbe, kiadhatja pont ezeket.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz rontoma #16643 üzenetére
Nnnna, beütöttem Neked eBay keresőbe, tele van vele A német eBay-en néztem és kiterjesztettem Európára a keresési feltételt baloldalt (így nincs vámod még és nem csak Németben keres). Bármelyik ugyanilyen M471A1K43CB1-CRC számú 8G-s Samsung modult vakon rendelheted, menni fog (ha jó a modul)
De van itt egy ph-n is aprón, írj rá a srácra, boltoljatok egyet. Pont ez a modul, ami Neked kell: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest