- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skica
őstag
Sziasztok!
A legstabilabb magyar romot linkelje mar be valaki,!
Köszönöm! -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonom, szeretném mp3 lejátszónak használni. Az a bajom, hogy nagyon halk, és vacakul szol fejhallgatón. Pontosabban, ha Elindítom a zenét hangszórón, akkor pár másodpercig jó, de utána átkapcsol rosszra. Van erre valami megoldás?
Előre is köszi!
ui: rootolt -
artid
aktív tag
válasz
simarozsa22 #811 üzenetére
Megoldódott?
-
simarozsa22
újonc
válasz
Mathiax Rex #2 üzenetére
Hello!
Nem rég vettem én is egy ilyen új Lenovo telefont csak az a bajom, hogy nem találom, hogy hol kel beállítani rajta azt, hogy amikor felhívok valakit akkor a mobilom küldje a számomat. Ebbe valaki tudna nekem segíteni?
itt az e-mail címem, mert ritkán jutok gép elé és most is úton vagyok.
sima.rzsa40@gmail.com
Megköszönném a mielőbbi segítséget -
drr
őstag
Sikerült eladnom a készüléket! Akik még kitartanak mellette, annak fagyásmentes napokat! Én ezennel innen kiköszönök! Jó volt veletek, sziasztok!
Az utód egy Jiayu G3T lett... -
Sziasztok, van egy fekete szilikon tokom ehhez a telefonhoz, vadiúj, bontatlan.
Ingyen (postaköltségért) elvihető, vagy Szegeden személyesen átvehető.
Ha érdekel, privátban írj... -
Jakabms
csendes tag
Egyszer nálam is jelentkezett a probléma... Először újraraktam a ROM-ot, az sem oldotta meg, aztán valaki a fórumról bedobta az ötletet, hogy esetleg a képernyővédő fólia okozhatja. Amikor azt újraigazgattam (leszedtem és visszaraktam, mert az új még nem érkezett meg, sajna), akkor elmúlt a probléma és azóta se jelentkezett.
-
drr
őstag
Sziasztok!
A legstabilabb full magyar romot linkelje mar be valaki! Koszonom!
-
válasz
BARNABI 78 #803 üzenetére
Szerintem rossz helyen kerdezed. Itt [link] kehet, hogy hamarabb tudnak segiteni.
-
BARNABI 78
újonc
sziasztok lenovo a 760 ra magyar nyelvet holtudok leszedni köszönöm
-
BARNABI 78
újonc
sziasztok lenovo a 760 ra magyar nyelvet holtudok leszedni köszönöm
-
-
mikrofon
veterán
Szia,
az elsötétedés biztos a távolságérzékelő hibája. Két lehetőség van:
1.: újrakalibrálod
2.: leszeded a képernyővédő foliát és az érzékelő elött alaposan letakarítod a foliát
Ehhez a témához ITT és ITT és ITT találsz infót!3G probléma azért van, mert az adott ROM-kban nem a legfrissebb az APN információ. Leggyakrabban ez vodafonos kártyával jelentkezik.
Infót ITT és ITT és ITT és ITT is a végén találsz! -
arfer
senior tag
Próbáld meg a Call settings-ben lekapcsolni a proximity sensor használatát, vagy állítsd be, hogy a power gomb szakítsa meg a hívást, és nézd meg, mi történik: tudsz-e hívni proximity sensor nélkül, illetve ha be van kapcsolva, és elsötétül a kép, a power gomb megszakítja-e a hívást. Ha így jó a dolog, tuti a sensorral van valami malőr. Nálam a képernyővédő fólia volt az. Üdv
-
kbalia7
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi a problémám. Ha hívást indítok elsötétül a képernyő. Fekete lesz és nem lehet utána semmit sem csunálni vele. Hallom ahogy kicsöng. Ha nem veszik fel végig megy a hangpostáig a hívás és csak az akkumulátor kiszedésével tudom megszakítani. Ha felveszi az illető akkor miután Ő lerakja nekem is visszajön a kép.A probléma a cyberius vagy milyen ROM alatt jelentkezett. Ma felraktam másik kettőt is, de mindkettővel ugyanúgy fennáll. Jelenleg a "ciril betüs" ROM van fennt. Köszi előre is a segítséget.
-
stirlicz
csendes tag
Sziasztok!
Honnan lehet tudni, hogy a telefon root-olva van e? Illetve root-olás nélkül lehet romot cserélni?
köszi
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
korábban többször is volt szó arról, hogy több felhasználónak előjött az a probléma, hogy egy idő után hibaüzenet kísérete mellett elkezdtek különböző folyamatok leállni. Leggyakrabban google, gapps folyamatokkal kezdődik. Kb. egy hete jelentkezett nálam. Hosszas tesztelés után rájöttem, hogy nálam mi volt az oka.
Ez azért következett be, mert nagyon lecsökken vagy el is fogyott a belső tárhely. Úgy tűnik ezek a programok, amik leállnak, időközben (talán ideiglenesen) adatokat helyeznének el a belső tárhelyen működésükhöz. Azonban a kevés, tárhely miatt nem tudnak, így leállnak.Én azt a megoldást választottam, hogy át particionáltam a belső tárhelyet, Cappa72 fórumtárs korábbi hozzászólásai alapján.
Korábban erről ITT volt szó!Egyébként nagyon egyszerű és gyors az eljárás:
- Először CWM backup !!!
- A linkelt XDA-s fórumból le kell tölteni az apk-fájlt.
- Telepíteni kell,
- elindítani,
- adni neki root jogot
- kiválasztani a 2,5 GB-t (nagyobbat nem szabad, kisebbet nem érdemes)
- egyik gombbal jóvá kell hagyni, nekem a baloldalival kellett. Ha egyből visszalép a választómenübe, akkor rossz gombra kattintottál, ha előjön egy másik ablak, akkor jóra kattintottál!
- Restart recovery
- Az előbb elmentett CWM backupból csak az adatpartíció visszatétele: Backup and Restore --> advanced --> mentés kiválasztása --> /dataIsmételt, köszönet: cappa72 fórumtársnak
-
törölt tag
Megoldottam.Újra tettem a rendszert.
-
törölt tag
Sziasztok.Segitség kellene.Reggel bekapcsoltam a telefonom és csak bootol de nem jön be semmi.Hogy tudok belépni a recovery menübe,vagy létezik erre valami frissités amit memóriakártyáról megtudok csinálni.Köszi a segitséget.
-
mikrofon
veterán
Hát igen, ezt a trendet én sem értem. Persze tény hogy bizonyos dolgokat sokkal jobb 5"-on csinálni, de azt már kb két kézzel kell fogni ráadásul nem mindegyik zsebemben fér bele akkor pedig hova rakom... A nah akkor kíváncsian várom mi lesz az őszi ajánlás!
-
Nekem az S750 keltette fel az érdeklődésemet.
Sajna az MTK-s cuccok 4,5"-nál kezdődnek 4 magos dinnyefonok esetén... nekem ez a trend nem jön be.
A P780 már 5".Ha valaki 4,5"-lal "megelégszik", akkor esetleg A820, ez viszonylag jó áron van, de hát az is elég nagy telefon már, a Jiayu G4 kisebb, holott az 4,7"-os.
mikrofon: én még várnék a helyedben, mert ősszel jönnek a dinnyés processzorok (sokmagvasak), hátha addig meg lesz kisebb kijelzős, vagy kisebb kávás 4,5"-os Lenovo, esetleg valami más gyártótól jóféle telefon.
-
mikrofon
veterán
Én is néztem az árat nem rég és én is meglepődtem!
Viszont én nagyon elégedett vagyok! Valóban kevesebb a ram "csak" két mag! De én nagyon szeretem. Atom stabil, mindig tudom arra használni amire kell (telefon napi több óra, üzenet, e-mail, inet, foto, GPS). Sose maradtam le semmiről (hívás. üzenet, e-mail, megfelelő címre találás...)
A gyári S231-es natur szoftverrel használom, kevés apk-kal. Ha nincs nagy pörgés a céges számomon, akkor egy egész hétvégét kibír töltés nélkül. Tehát én tényleg elégedett vagyok vele.
Ahhoz képest, hogy ez az "A" sorozathoz tartozik, nekem üzleti célra tökéletes. Ennyi árért továbbra is ajánlom annak, aki alap okostelefon funkciókra használná, két kártyája van, és egy megbízható készüléket szeretne,
jah és picit ért a ROM felrakáshoz...
Mindig meglepődöm, hogy a körülöttem lévők okos telója, főleg a kétkártyásoké (megjegyzem egyiksem a kínai piacról származik, vagy az Android DUAL SIM...... topikban ajánlott) mennyire nehezen használható...
(jah és a kijelentés nem vonatkozik az IPHONE-ra...)Ennél már csak a P770 lehet jobb.....
Megjegyzés a sorozatokhoz.:
A - belépőszintű teló
P - Üzleti telefon
S - (azt hiszem ez a felsőbb kategóriás)Mondjuk kíváncsi lennék most mi a "best buy" telefon, ami olyan mint a megjelenéskor a a789 vagy a p770!?
Van erről valakinek infója?Jah és külön köszönet cappa72 fórumtársnak, mert annak idején ő ajánlotta, hogy az én igényeimnek leginkább megfelelő az 0789... Valóban eltalálta.... Most mit ajánlanál?
-
Szerintem azért (is) lehet, mert azért egy low-end készülékről van szó, viszonylag kevés hibával, gondolom kevesebb is van belőlük, mint pl. az A820-ból.
A többi érv, főleg az ár, és amit most ezért az árért kínálnak...Viszont ide mindig vissza lehet jönni kérdezni, körülnézni
-
drr
őstag
Hát igen...
A minap néztem rá ennek a készüléknek a pillanatnyi árára... Ledöbbentem.... akár 35-40%-kal olcsóbban be lehet már szerezni, de értelme nincs. Miért? Mert olyan áron, ahogy ezt beszereztük anno már gorilla glass borítású, fémvázas cuccok is vannak IPS kijelzővel, nem beszélve a négymagos kütyükről. Én komolyan gondolkodom az eladásán... -
Jazz
veterán
Üdv!
Engineer Mode, elülső hanszóró boost-járól, azon belül is (mivel Audio \ Normal Mode \ Sph. eleve maxon) az Audio \ Speech Enhancement \ Normal Mode \ Parameter értékék állításáról tud valaki valamit?
V12 Ulefone, vagy Bird. (V1277)
Thx
-
artid
aktív tag
Hali,
Mostanában vettem észre a telón, hogy a "billentyűzet" világítást nem kapcsolja be sötétbe. A szenzor az jó, mert automata fényérzékelésnél változik a fényerő, környezethez illően.
Vélemény?Köszi.
-
tvamos
nagyúr
Nagyon f@sza. Sikerult teglasitanom a telot... marha mod...
Most telepitettem a Flashtoolst, meg olvasom a leirast.
Valamit lat a gepem, ha radugom, de nem az igazi. -
bprubin
tag
válasz
mikrofon #752 üzenetére
A kért digitopmod rom:
A rom 98%-ban magyar,a lenovo programok nincsenek fordítva.
A tárcsázóban a hívószámoknál a ciril abc elemei is vannak,aki szeretné szedje ki a phone.apk-fileból a dialpadra vonatkozó részt.
Akit zavar még a telefonkönyvben jobb oldalon a ciril abc,azt meg a contact.apk fileból írja fellül.
(Nekem nincs időm ezekre)Én nem találáltam a romban érdemi változást,háromszor le is fagyott teljesen,.
Kicsit lassabnak tűnik,mint az S230-as rom.Majd mindenki maga eldönti...
-
Jakabms
csendes tag
Köszi, megnézem azt is. Az APEX annyira nem volt meggyőző... Az Ubuntu téma határozottan pozitívvá teszi (a laptopomon is Ubuntu van
)
Próbáltam kicsit állítgatni, optimalizálni a Go Lauchert, mert az egyébként tetszik, de még mindig az az érzésem, hogy lassú. Időnként várni kell, hogy megjelenjen a főoldal, néha akad görgetés közben...
Szóval nem az igazi, keresek valamit, ami egyszerű, gyors, de azért testre szabható -
Jakabms
csendes tag
Én az SMS Backup-ot használom. itt a link
A Gmail fiókomba menti automatikusan az összes SMS-esmet. Telepítés után le lehet menteni az addig beérkezetteket egyszerre.
-
tvamos
nagyúr
Meg 9 napig lesz nalam a telefon, utana megy a tesomnak. Remelem, o megelegedessel tudja majd hasznalni. A Magyar CM-mel akarom neki odaadni.
Azt szeretnem kerdezni, van-e lehetoseg valahogy atmenteni a telefonon tarolt SMS-eket az uj telefonomra? -
mikrofon
veterán
Amit linkeltem ROM-ot abban a lenovo saját idea desktop launcher van. Le kell tölteni hozzá a lenovomm.com oldalról a lenovo saját market-jét. Elindítod és a frissítések között megtalálod az új verzióját 3.X-et ez igen gyors és mindent tud..... A legjobb launcher, pedig elég sokat próbáltam!
-
vegyszer
addikt
Zeam Launcher. Testreszabható, kicsi, kezes jószág. két évig a bélden hű társam volt.
Apex Launcher. Tán a JB/ICS témához kicsit jobban illik. (kezeli a modulokat, míg az első nem tette, bár látom azt elsőt most frissítették két év után) -
Jakabms
csendes tag
Köszi a választ!
Én is ott kerestem, de ott nem találtam sajna beállítási lehetőséget...Tudtok esetleg ajánlani olyan launchert, ami nem használ sok memóriát, gyors és testre szabható?
Köszi az infót a rom-ról, már az is jó, ha benne lesz a magyar nyelv
Majd megnézem és nagyon köszi a sok munkát és fáradozást! Szuper, amit csináltok!
-
bprubin
tag
Emlékeim szerint a gyári launcher-t nem tudod annyira testre szabni,mint pl. a go launcher-t...
A kezdő oldalon a bal szélső gomb,majd beállítások,ha van benne olyan lehetőség akkor ott lesz.Ez nem új magyar rom lesz,csak a nyelvet tesszük bele,semmilyen változtatás nem lesz rajta.
Majd csak akkor,ha megéri a fáradozást... -
Jakabms
csendes tag
Lehet, hogy nagyon triviális lesz a kérdésem, akkor bocsi...
Eddig GO Lauchert használtam, de mostanában elég lassúnak tűnik. Gondoltam, kipróbálom a rom-ban levő indítót (magyar putra_getra_2-es rom), de rögtön problémába ütköztem:
Hol tudom az indítót beállítani? Gondolok itt ilyenre, hogy hány oldal legyen, a dock hány soros legyen, stb.. vagy itt ezt nem lehet?
Vagy pl., hogy az oldalak legyenek körbegörgethetőek...Az új magyar rom-ot meg már várom nagyon, szívesen kipróbálom. Bár én ezzel is elégedett vagyok!
-
bprubin
tag
válasz
mikrofon #752 üzenetére
Amint van időm letöltöm és bele teszem a fordítást.
Neked nincsen kedved kipróbálni a jbart-tal történő fordítást?
Pár gombnyomás az egész...
Amint kész a másik rom linkelem,csak telefonról irányítgatom az otthoni pc-met és természetesen,ilyenkor nem akar semmi sem úgy működni,ahogy kéne. -
mikrofon
veterán
Szia,
Ebben a hivatkozásban első helyen szereplő ROM-ot próbáltam. Nagyon gyors, kis mérető, szépen le van tisztítva és ha jól tudom ez a legújabb gyári, erre telefonomra optimalizált ROM. Egy hete használom, nem vettem észre hibát, és a leggyorsabb amit eddig próbáltam.
Amennyiben javasolhatom, jó lenne, ha ezt fordítanád le. Két helyen szerepel benne cirill betűs rész, a többi helyen angol.Innen lehet letölteni közvetlenül. Megéri kipróbálni.
-
vegyszer
addikt
Kínai betegség. Én a Lenovo A820 készülék mellé csomagolt töltőt csak megnéztem, hogy megvan-e. Ki sem bontottam. Én szeretem USB segítségével tölteni. Az ugyan csak 500mA amit lead, de biztosan nem tesz kárt benne. A kínai meg a legolcsóbb fejet rakja mellé, amit talál. Ha az előző töltő pl 1300mA leadása mellett dolgozott, akkor észre fogod venni, ha a kínai csak névleges 500mA mellett mondjuk 350mA az, amit valóban lead.
A PC akkor is tölti a telót, ha a PC ki van kapcsolva.
-
drr
őstag
Sziasztok!
Ezelőt a készülék előtt egy Galaxy Giom volt. Annak a töltőjével töltöttem a készüléket. Mivel eladtam a Giot, éjjel már a saját töltőjére raktam, kb éjfél után. Mostanra csak 66% van az aksin
WTF? Valaki tudja mi ez? Hibás a töltő? Vagy mi a fene? -
vegyszer
addikt
Tedd a kezedet a szívedre. Milyen alkalmazás az, aminek a telon tárolt adtai kellenének. (email, címtár, jegyzetek, a felhők közül olvassák ki az adatokat) Ok a mérges madarak, meg játékok nem mentnek általában oda fel semmit. Egyetlen app is megakaszthat mindent. Én nekiesnék, mint bolond tehén az anya valagának. És tiszta telepítési eljárást választanák.
A 'share my app' alkalmazás régen egy QR kódban tudott minden telepített alkalmazás menteni. Szerintem még működik.
Azaz a QR dekódolás után lesz egy mondjuk 20 linket tartalmazó oldalad. Ezen egyesével vegigkattogva minden alkalmazást a playstoreról frissen ujrarakhatsz. Persze egy root, cwm, és az új ropogós bevált rom az újra húzási folyamathoz erősen ajánlott.És első körben csak az égetően fontos appok közül raknám fel, amit kell.
-
-
Jakabms
csendes tag
válasz
vegyszer #737 üzenetére
Na ez az, amit szeretnék elkerülni... Illetve tartok tőle, ha utána visszarakom mondjuk Titanium Backup-pal az alkalmazásokat, akkor újból jelentkezik a probléma...
Illetve a ROM újrahúzás sztem nagy macera... vagy lehet azt gyorsan, egyszerűen, fájdalommentesen? (Nem nagyon vagyok otthon a témában....) -
Jakabms
csendes tag
válasz
vegyszer #733 üzenetére
Megcsináltam... de ugyanúgy ezzel indul a telefon. Aztán van, amkor utána abbahagyja és működik, de van, hogy ad hoc módon elkezdi lelőni az alkalmazásokat vagy elindítanék valamit és azzal indul, hogy leáll az adott alkalmazás...
Nem tudom, mi lehet a gond... elég bosszantó, mert volt, hogy azért nem tudtam felvenni egy hívást, mert épp kiírogatta, hogy milyen alkalmazások állnak le, és ugye azt mindig le kell OK-zni, hogy eltűnjön, és közben nem tudtam felvenni a hívást...Az ilyesmi bosszantó...
Meg az is, hogy nem tudom megnézni az e-mailjeimet, mert épp folyton leáll a Gmail...Más találkozott már esetleg ezzel a problémával?
-
Jakabms
csendes tag
Sziasztok!
Ma sikerült egy olyan hibába futnom, amivel még nem találkoztam.
A telefon kiírta, hogy Sajnos a com.google.process gapps folyamat leállt. Majd sorban írja ki, hogy leállt az összes Google alkalmazás (naptár, drive, G+, Gmail), de kiírja, hogy leállt a Weather alkalmazás, nem tölt be widgeteket, illetve ha bármilyen programot elindítok, elindul, majd közli, hogy leállt és kilép...
Légyszi, segítsetek, hogy mi lehet ez, mert így gyakorlatilag használhatatlan a telefon. Sokszori újraindítás, kikapcsolás sem segített...
Remélem, nem kel újrarakni a rom-ot, elég csak valami mást törölni, beállítani...
Van valakinek valami épkézláb ötlete? -
bprubin
tag
Kipróbáltam az S233-as romokból négyet,egyik sem győzött meg,mindegyik tele van működési hibákkal,így nem foglalkozom velük.
Viszont jó gyorsak. -
tvamos
nagyúr
Nekem Cybermouse v3.21 van.
Lehetseges, hogy a roaming miatt vacakol? Marmint az egyik kartyam roaming, a masik meg nem az, csak a telefon hiszi, mert szerzodeses a szolgaltato, vagy mi a szosz. Vagy nemtudodm...
Mondjuk, a tesom lehet, hogy orulne a Magyar nyelvnek, meg a CM-nek, meg a go launchernek... Asszem, visszateszem azt. Remelem, nem a telefon lesz a rosz, csak a kornyezeti parameterek szerencsetlen egyuttallasa!
Megegyszer koszonet a ROM-ert! Tudom, mennyi melovan benne!
-
tvamos
nagyúr
válasz
vegyszer #726 üzenetére
Tok nyugodt vagyok... Persze nem orulok feleslegesen nemzetkozi hivast fizetni.
Csak sajnos a CM ROM-mal nem csorgott.
Ugy is probaltam, hogy a kezemben volt a telefon, es a masik telefonommal hivtam.
De nem csorgott ki, csak eldobta a hivast.Most a Cybermouse ROM-mal meg ez a beszelgetos gond van.
En meg nem nagyon szeretek probalkozni...
Viszont szerettem volna olyan ROM-mal adni a tesomnak, ami jo.
Lehet rola hivast kezdemenyezni, fogadni, netezni, esetleg Skype-olni.Azt meg nem ertem miert irja, hogy feleslegesen porgok, mert tokeletes a telefon!
Ez eleg faramuci megkozelites! Az ove biztos az! -
Magique Dee
csendes tag
Üdv!
Tervezek rendelni egy A800-ast, de annak nincs külön topikja így gondoltam itt kérdezősködök.
Nagyjából beleolvasgattam itt a hsz-ekbe és ahogy látom A789-nél eléggé benne vagytok a magyar Rom bizniszben, esetleg A800-ashoz is van ilyen? Ha igen, akkor lenne oly kedves valaki, hogy linkelne egyet és hozzá valami féle útmutatót telepítéshez? Nem vagyok nagyon otthon ebben és vakon nem merek nekimenni a dolognak. Ha nincs, akkor inkább A789-et rendelek, ahogy olvasom a leírásból, nem sok a különbség a kettő között, de A800 valahogy jobban tetszik.Továbbá ajánlanék egy oldalt (ha már ismeritek, akkor bocsi): dx.com. Hongkongi webshop nem csak okostelókkal. Sok mindent rendeltem már innen (pendrive, fülhallgató, kulcstartó stb). Olcsó, nincs szállítási díj, 2-3 hét alatt itt van a cucc hajóval (asszem), és eddig még mindent megkaptam.
Előre is köszi a válaszokat!
-
-
mikrofon
veterán
-
bprubin
tag
Ez az eredeti rom,aki gondolja kisérletezhet vele.
A789_S233_digitopMod_Rus_MEGA... .ziphttp://dfiles.eu/files/yobdq4g3o
További két új porttolt rom P700 ról:
http://forum.china-iphone.ru/lenovo-a789-mtk6577-dual-core-1ghz-512mb-4gb-4-0-t21261-8000.html#p1054368
-
tvamos
nagyúr
Jol leult ez a forum...
Amugy ma nem csorgott ez a nyomorek telefon...
Ez a telefon hibaja lehet, vagy a CM-e? -
artid
aktív tag
Sziasztok,
A telefonom mostanság kezdte el azt, hogy egyszer csak újraindul, majd megint és megint, egészen addig, amíg ki nem veszem az akksit.
Találkoztatok már ezzel a problémával?
Ötlet?Köszi.
-
Imote77
csendes tag
Sziasztok!
A789 random jelleggel átkapcsol repülési módba. Mitől lehet ez és mi lehet a megoldás? Egy kicsit más, de mégis hasonló: a telefon magától lehalkul. Látszik a hangerősáv és a csúszka is, mintha valaki nyomva tartaná a halkító gombot. A gomb azonban nem tűnik hibásnak, csak határozott átbillenés után kapcsol. Ez a hiba egy másik telefonon van (A750), de mivel üzemmód váltás mindkettő, mégis hasonló. Ha van valakinek javaslata, vagy hasonló tapasztalata és megosztja velünk, azt megköszönöm.
-
tvamos
nagyúr
Na, ma megsz...tott a telefon, mert a galeriabol csak a sajat maga altal keszitett kepeket volt hajlando megmutatni. Ami axzert eleg gaz.
+ szoltak, hogy ami ota ez a telefonom, valami gagyi nota van, ha hivnak, ami eddig nem volt.
Ez utobbit abszolut nem ertem, en nem allitottam be semmit...
Tudtok erre valami megoldast? -
válasz
ZOLO791006 #709 üzenetére
Gratula! Van már pár tulaj itt, várjuk a hasznos tapasztalókat, tapasztalatokat!
-
ZOLO791006
csendes tag
Nekem ma jött meg az A820-am. Azt azért érdekes volt látni hogy Kínából SG post-al 5 nap alatt megérkezett Magyaro.-ra és 7 nap volt Bp-Miskolc. Nem hiába Magyar Posta... Mind1 legalább vámot és ÁFA-t nem szabtak ki rá. Így 43e-ben megállt. Kicsit le voltam lombozva a kommented után, de nagyon kellemesen csalódtam. Semmi olyat nem tapasztaltam amiket írtál. 2 pici gyerek mellett nem tudtam sokat buherálni de az első tapasztalataimat megosztom. Full magyar menü van, hibátlan magyarsággal - pirospont. Playstore előre telepítve, simán megy gond nélkül. Skype előre telepítve de újra telepíti magát frissebb verzióra. Videohívás oda-vissza megy. Mivel nincs első kamera a hátoldai kamera képét küldi. Nem túl praktikus, de a semminél jobb. MX Player-t feltettem, eddig minden film megy akadás nélkül. Youtube-ot felraktam, nagyon szép, simán megy akadás nélkül. Egy bibit tapasztaltam eddig, hívás hang minősége hagy némi kívánni valót. Kicsit vízhangzik, nekem is és a hívott félnél is. Kicsit zavaró, de lehet hogy csak elsőre. Még csak Vodá-s kártyámról hívtam Vodás-t szóval messze nincs még minden kipróbálva. Kihangosítva nagyon szépen és hangosan szól mind a film, Skype, és a telefon beszélgetés is. Semmi akadás,fagyás remélem így is marad. Az árát mindenképpen megérte.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Defy(+)-om de sajna két SIM-em - egy, ami net és egy, ami hang, és mindkettőt használnám, lehetőleg egy telóban.
Mennyire értelmes gondolat egy A660 beszerzése?
A vaku hiányát túlélem, gondolom.
Más ordító hiányosságról nem tudok - vannak?
Tudom, az akksi sem nagy, -10% a Defy-hoz képest, a képernyő felbontása kisebb, a fényerő nem egetverő - viszont dual core.
Köszi! -
tvamos
nagyúr
Jopofa lehet ez a telefon... (A820)
Ha lesz ra valami jo rom, (CM10.x-re gondolnek...) lehet, en is lovok magamnak egyet.
Sajnos az a789 nekem nem valt be. Nem azert, mert nem jo, de keves benne a ram. Kiprobaltam vagy 5 romot, de az a keves ramon nem sokat segit... Ugye... -
looser
addikt
Hú de szuper, köszi! Azután nyithatunk külön topicot neki, ne töltsük ki a kollégák fórumát. Kíváncsi leszek nagyon, egy T-s xperia minit használok (még) és ez elég nagy ugrás lesz nekem. Gyerekes örömet éreztem amikor a terminál emulátorban bepötyögtem azt a néhány linuxos parancsot, amit ismerek :-) Itt pedig nagyban, áhh, várom :-)
Furák ezek a kerek ikonok, de már az alaptéma is igen megnyerő.Apropó, ezt a 789 tulajoktól is kérdezném: vajon miért nem engedni futtatni a Play store-t?
-
Énhozzám érkezett egy A820, ha ma nem is, hétvégén remélem megtudok róla több dolgot is.
Legalábbis a root, cwm (amit csináltam már hozzá), teljes rendszermentés, stb....
Tervben szerepel, hogy megosztom majd ezen tapasztalatokat legalább egy blogban.
Amire koncentrálok az a fenti 3 dolog.
Ha azok megvanna, akkor már vígan lehet romokat próbálgatni.Egy dolgot sose' szabad:
A preloader-t átfelsselni. Soha
Az MTK65xx csak attól lesz tégla. -
looser
addikt
Köszi szépen! Látom, több bejegyzés is van itt ehhez a telóhoz. Ha mindent leellenőrzök hogy megfelel-e a leírásban felelteknek és az útmutató szerint járok el, akkor kicsi az esély a téglásításra? A héten még csak egy LG BP630-as lejátszót sikerült - hivatalos - fw frissítéssel gallyra tenni, de a 1x éves statisztikám egész jó :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest