Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz
moncsuh #10514 üzenetére
Én ahhoz nem nyúlnék ami megfelelően működik
Én az innen letöltöttet használom amúgy, lehet hogy nem a legfrissebb de nincs is probléma vele -
426os
őstag
válasz
moncsuh #9730 üzenetére
Z510-ben nincs SmartAudio, ne keresd (Realtek hangkártya). Nem tudom milyen programmal próbálod, de annak a beállításaiban nézd meg, hogy a hangkimenetet tudod-e változtatni. Máshol (Win hangbeállítások, Realtek kezelőprogram) nem látok ilyen jellegű beállítási lehetőséget.
-
DonMaster
addikt
válasz
moncsuh #9726 üzenetére
vezérlöpultban van egy smartaudio abban belehet álitani , hoyg a jacket headsetnek használja vagy csak fülesnek vagy csak mikrofonnak,
mrc. én vettem hozzá de csak 2 heteset ha használod akkor 2 hét allat elöjön a hiba, ha nem használod akro az 1 év is kevés
két hét alt a gyári pixel hiba simán elöjön,
-
Impressa
őstag
válasz
moncsuh #9726 üzenetére
Szia!
Működni fog az elképzelésed, azaz használhatsz nyugodtan mikrofont, mert a hangot továbbra is a lapos hangszóróiból fogod hallani. Nem kell venned füleses mikrofont.
(#9727) Mr.C Üdv.! Ha rám hallgatsz, ügy döntesz, ahogy akarsz.
Szokták javasolni, én eddig soha nem vettem igénybe, és nem is volt rá szükségem, szerencsére.
-
DonMaster
addikt
válasz
moncsuh #9429 üzenetére
én továbbra is a g500-at javaslon a z510 egyedül a physix-el több , viszont prociban téynleg gyengébb, igaz ht val az is 4-magnak látszik de nem ugyan az , tegyük hozzá nincs nagyon olyan játék még ami kihazsnál 4magot , már 2magot kihasználok vannak de 4-et még nem igazán,
-
DonMaster
addikt
válasz
moncsuh #9405 üzenetére
attol füg mire használod , nekem spec vonaton probáltam ki akksival , win7-tel akkor 2-és félorás film max féynerön 60%-ot meritet win8-nál ez csak 40%-ott meritett , filmezésre 2fdarab 2orás filmet akksirol elbir simán,
netezésnél wifinél 3orát elmegy, játéknál egyértelmüen 1ora 20perc 1ora40perc , azt nem mértem mert inkább kikapom az akksit amikor bevan dugva és ugyjátszok jobban kiméliaz akkksit , játékot nem probáltam akksival, de film és netet igen film 4-4,5ora net 3-3,5ora, ha wifi offon akkor simán dok olvasással elmegy 5-6orát , azt is probáltam de nem jutottma avégéig mivel már hiányoltam a netett, használattol függöen birja de nagyon jol,, és ajánlot a win8-al használni, én is avval használom teszem hozzá utálom a csempész.... , start8dock , elmegy.
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
moncsuh #9399 üzenetére
http://www.laptopszalon.hu/webshop/product/?search=z510#pid_11182
Inkább egy kicsit rosszabb CPU, és jobb GPU legyen szerintem. -
DonMaster
addikt
válasz
moncsuh #9399 üzenetére
szia
nekem iylen van csak 4gb rammal, simán viszi nekem a bf4-et is high beálitáson 40fps , tekkit 60fps-sel megy ,
rome total war patch nélkül normálon meg van a 40fps de van mikor 60 is van ,
far cry 3 simán fut 30fps , eddig egyedül a prototype2 ami meg akasztotta elég rendesen de ott szerintem optimalizáltsági probléma is van de az nagyon,
assasins creed 4 bf 24-30fps hajocsata és vihar az azért olyan 20fps ,
gta 4 40fps maxon minden, 60fps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged