Hirdetés
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz szaszii #7972 üzenetére
Mennyi az átlagosnak (normálisnak) mondható "boot idő" egy G580 AH laptopnál ?
Intel® Pentium Dual Core™ B960 / 4GB / 500GB / NVIDIA GeForce GT 635M ; Win7 64 bit Ultimate van rajta , SSD nincs. A rendszer nemrég telepített , alig indul 1-2 program automatikusan a Windows-szal együtt.
(Tudom,hogy ez az idő sok mindentől függhet,de körül-belülre behatárolható . )Kicsit OFFnak tűnhet: feltelepítettem a TeamViewer 8 programot ,hogy tudjak távvezérelni egy gépet. Fel is kúszott ,úgy ahogy kell (a hivatalos oldalról). Az automatikusan induló programok között ,és a szolgáltatásoknál nem engedélyeztem (msconfig). Utána a gép következő indításánál a Windows logó után "megakadt" a boot a 'fekete képernyőnél'. Csak az újraindítás segített,ekkor megjelent a "rendszerindítási módok képernyő", Windows normál módú indítását választottam. Minden rendben lezajlott, a rendszer elindult. Ekkor fel sem tűnt a 2,5-3 perces boot idő, ezért is kérdeztem "fentebb" a normál boot-time-ot.
Okozhatta a TeamViewer program a "boot-galibát" ,és boot idő meghosszabbodását? (aut. indulásban nem volt benne ,és a szolg.-nál sem)
Azóta már uninstalláltam a progit ,de a boot-idő most sem mondható "rövidnek" .[ Szerkesztve ]
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz szaszii #8001 üzenetére
Windows telepítésnél szétbontasz minden partíciót, leformázod. Az esetemben van egy 500 GB-os. Aztán legelőször csinálsz egy kisebbet, én (memóriaméret * 2) + 1-2 GB nagyságút szoktam, bár ez nem tisztázott, hogy ténylegesen mennyi kell, hogy effektív legyen, így a kétszerese tuti elég, az a 10 GB nem vág földhöz.
Ezután a rendszernek, meg ahogy akarod a többi adatnak.Miután végzett a telepítes:
Start - Keresés: A virtuális memória méretének módosítása
Ez végignavigál nagyjából.The glass is already broken.
-
Impressa
őstag
válasz szaszii #8084 üzenetére
Neked az 1 Tb-os vinyón van a rendszered? Mert a partícionálást, érdemes a windows telepítésekor elvégezni, vagy utána win alól. Egy jól belakott rendszernél már adódhatnak problémák a a partícionálást követően. Bár én ezt is bevállaltam, és nem vettem észre hibákat a mindennapos használat során.
A win és a driverek szerintem is külön rejtett partíción vannak. Az egyik fórumtárs G580-as laposán volt 6 db partíció 2 aktív, és 4 rejtett, de hogy minek az egy jó kérdés.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz szaszii #8089 üzenetére
Bocs, ezt most én nem értem: "Nem, az egyik 30 gigás partíción bújik meg a Win7."
A 30 gigás partíció az 1Tb-os lemezeden van, nem? Vagy esetleg neked is 2 merevlemez bújik meg a laposodban?myke01 neked a LEM egyik verziójával sem működött a visszajelzés a kijelzőn?
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
EasyKnight
tag
válasz szaszii #9092 üzenetére
Nekem ugyan nem G580-am van, de a modulok asszem' ugyan úgy helyezkednek el az alaplapon, így egyforma a baloldaluk.
Recsegett. Felhívtam a szalont, hogy megkérdezzem, hogy mi okozhatja a jelenséget. A válasz egyszerű: Lazák a csavarok. Azt mondták, hogy nyugodtan kapjam le az alját húzzam meg, de ne szakítsam át a NYÁK lapot. Ez megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest