- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
htmtimcsi
tag
válasz
wgaborw #4280 üzenetére
tessék n200as dsdt-jéből:
* Original Table Header:
* Signature "DSDT"
* Length 0x00006014 (24596)
* Revision 0x02
* OEM ID "TOSCPL"
* OEM Table ID "CRESTLNE"
* OEM Revision 0x06040000 (100925440)
* Creator ID "INTL"
* Creator Revision 0x20060608 (537265672)
*/
ugynézem vlmi definicios blokk tartozik hozzá:
DefinitionBlock ("DSDT.aml", "DSDT", 2, "TOSCPL", "CRESTLNE", 0x06040000)
de nekem ez van amiota meg van a gép.viszon ilyen progit nem használok "System Update", szóval ilyen bajom még biztos nem volt hogy nem talált frissitést.
-
djvoyager
tag
válasz
wgaborw #4280 üzenetére
Viszont: System Update az eddigi 0769 típus helyett azt írja CRSTLNE, ami ugye a chipsetre utal, de hibálal leáll, nem tud frissítéseket keresni.
Sajnos a szerviz nem végzett teljes munkát, az alaplapcsere utána nekik kellett volna a TYPE/Modell és szériaszámokat visszaírni a BIOS-ba. Mivel ezt sajnos csak ők tudják megtenni, ezért ez mégegy kör lesz
-
htmtimcsi
tag
válasz
wgaborw #4122 üzenetére
valami olyasmire gondoltam hogy nem kapcsol be a venti. miután újra indult a gép után már valami resetelődik benne és megint müxik normálisan. ez olyan mintha 70-75fokig felengeded és kiadak a venti akkor képtelen visszakapcsolni, és mindig 90fokot olvas le és aszerint jár el: max fordulat a venti,de ujrainditásig ez a 90fok marad benne. csak az ujrainditás segit neki. elvileg a ventit egy embeded chipset vezérli, lehet hogy az döglöt meg,de az meg egyeltalán nem jó hír hiszen, akkor viheted vissza garanciális probléma miatt,ha még megvan a gari.
-
htmtimcsi
tag
válasz
wgaborw #4108 üzenetére
szerintem proci túlmelegedés, mert ilyenkor csak 1 dolgot tud tenni a proci hogy kilővi a gépet. és azért pörgeti annyira mert marha meleg volt amikor kikapcsolta magát és után rögtön visszakapcsolod akkor meg egyből hüti vissza amenyire kell. bios frissités megoldotta nálam a gondot. bár ha kikapcsolod a gépet az is elég(nem hibernálva,hanem leállítva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged