- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Pinocchio23 #11202 üzenetére
Szerintem csak a mérete számít, meg a csatlakozás (sata) nemhiszem hogy más igen. A burkolat passz, én pl a hdd caddy-re (ebbe ment a hdd, ssd meg a hdd helyére) simán átpattintottam.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Pinocchio23 #11193 üzenetére
Gondolom azért mutat annyit, mert akkor be sincs kapcsolva. Igazából ha nem szoktál játszani, csak böngészni,filmet nézni, nemigen fogsz találkozni vele. A böngészésnél alapból a HD4000-et használja ami bőven elég is hozzá, a full hd filmeket is simán viszi (4k-t nem próbáltam), sőt még régebbi játékokat is... (ha csak külön nem adod meg neki a dedikáltat, de értelme annyi lenne hogy többet fogyaszt a gép, kivéve a játékoknál)
Én egyébként a HwInfo64 programot használom monitorozásra. Ott a sensoroknál amikor nem megy a dedigpu nem is mutatja a listában. (Van sensors only mode)
-
DonMaster
addikt
válasz
Pinocchio23 #11193 üzenetére
irtam már , hogy ne foglakoz vele,
hoyg 995-ot bár kétlem hoyg az msi afterb. 99%-ot irna osd-menün kerezstül mert bönglszö használatkor megsem jelenik csak játék vagy vlamai komolyabb videos alkalmaázskor. -
DonMaster
addikt
válasz
Pinocchio23 #11191 üzenetére
nem mindig, az amd systemnél azt irja , de mondom msi afterburn ott osd-be beálitod és játékon belül látni fogod , hoyg melyik megy és meniyvel, nem szokot 99%-on menni, 30-65 között ugrál nekem ,játéknál,
99%-ot a gpu-z nél amikor pörgetem kor ir kb ,de a kérdésre is válaszolva semmi baja nem elsz hogy 99%-on fut folyamatosan, és igen normális, de mint irtam játékban nem fog folyamatosan 99%-on futni .hanem ugrálni fog mikor mennyi,
-
DonMaster
addikt
válasz
Pinocchio23 #11189 üzenetére
azok fixen integráltal mennek, megprobálhatod , hogy hozzáadás és ott kiválasztod pl. vlc és annak nagy igéynü -t adod ,
video nekem sincs. -
426os
őstag
válasz
Pinocchio23 #11186 üzenetére
Már egy jó ideje minimum 2 év gari van a laptopokra (vagy több). Új gépnél, ha ennél kevesebb, akkor ott sumákolás van (kivéve Apple termékek).
-
426os
őstag
válasz
Pinocchio23 #11184 üzenetére
Itthon 2 év van rájuk. Értelemszerűen a későbbi dátum a garancia vége, de oda is van írva, hogy "End-date"...
-
Pinocchio23
tag
válasz
Pinocchio23 #11178 üzenetére
Újraindítottam a gépet, elindítottam egy hd videót youtube-n, és egy flash player -es játékot és ezt látom:
http://kep.psharing.com/818217.jpg -
DonMaster
addikt
válasz
Pinocchio23 #11178 üzenetére
msi afterburn, és ott osd-be ted be a gpu1-et és gpu2-töt ird át a nevüket amelyik az amd ameliyk az intel és akkor játék közben vagy videozás közben látod melyikvan hazsnálva , bngészésnél energiatakarékos megy kivéve ha flash megyközben mert az alapjáraton az amd-re van álitva
-
Ze4lOtx
csendes tag
válasz
Pinocchio23 #11176 üzenetére
-
DonMaster
addikt
válasz
Pinocchio23 #10916 üzenetére
akinek van és ssd-t tett bele annak szerinted miért nincs szüksége rá?
csak azrt kérdem mert már 3 év garit adnak a g500-ra max másfél éves tipus ergo ha vett ssd-t bele de kell a gari neki akkor a dvd meghajtovl kell gariztassa ssd-vel nem vezsik át avygis igen de bukta a gari-t .
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Pinocchio23 #10796 üzenetére
SSD van benne a vinyó helyén, és az ODD helyén pedig a vinyó. Igazából eddig a másfél év alatt másodszor jött elő, csak érdekelne azért mégis miért csinálja ezt.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Pinocchio23 #10793 üzenetére
Nekem G500-om van, az alap
-
426os
őstag
válasz
Pinocchio23 #10729 üzenetére
Próbáld meg itt, szerintem hamarabb kapsz hasznos választ: [link]
-
426os
őstag
válasz
Pinocchio23 #10724 üzenetére
Ez véletlen érintés kiküszöbölésére való fícsör lesz, nézz körül a touchpad beállításaiban, valószínűleg ki lehet kapcsolni.
Az ODD eltűnéséhez: Telepítettél fel előtte valamilyen virtuális meghajtót (pl DaemonTools)? Ez okozhat eltűnést, bár ettől még a bios-ban látszania kellene. Próbáld meg kivenni-visszarakni, ha van lehetőséged próbáld bele egy másik gépbe, hogy megtudd a gép vagy az odd a ludas.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Pinocchio23 #10726 üzenetére
Az összesre
Nekem még csak két hónapja van meg, de ilyeneket még nem produkált.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Pinocchio23 #10724 üzenetére
Nekem is G500-as van, de még ilyennel nem találkoztam.
-
Pinocchio23
tag
válasz
Pinocchio23 #10660 üzenetére
Ez a kép lemaradt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest