- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
#54597376 #14769 üzenetére
8GB soldered memory, not upgradable
Lenovo PSREF Product Specifications Reference:
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 81YM000LCK -
carr
őstag
válasz
#54597376 #14766 üzenetére
köszi! Fogod 16gb-ra upgradeni?
Off: C340em minden újraindításnál nyávog, hogy akarom e/engedem-e futtatni a programot (mindet) hogy módosításokat hajtson végre a gepen (speccy, qbittorrent) hiába kapcsolom ki az UACot minden restart után újrakezdi.
HA programot akarok telepíteni meg rendszergazda jelszót kér. (én vagyok, nincs más user a gépen, és be is van állítva, h sysadmin jogom van).
Valakinek tipp, hogy mi okozza? Sys reset megvolt. :/
Ja, újrakérdem: hogy tudom telepíteni a win10et, minha gyári lenovo telepítés lenne? -
válasz
#54597376 #14757 üzenetére
Hát akkor mondjuk nézzetek neki egy Matebook 14 et. Az full fém és 100 sRGB képernyője van... Azért nem lesz az annyira rossz az AIR hez képest. De az ideapad sem. Azért a Win11 sem ördögtől való. Szépen be lehet állítani és akkor van sebesség is. Nekem így sem lassú egyáltalán. Nyilván az Air webkamerája hangszórója ilyesmi sokkal jobb. Bár most a HPmnak a hangszórói kegyetlen jók... Nézd vonszold el egy Médiába és próbálja ki őket. Semeddig nem tart. Aztán amikor használja, rájön, hogy nem olyan rosz az. Ha meg nem hurcolja és csak otthon megy, akkor vegyél valami brutál gépet. Van választék bőven. De egy I5 10-11 vagy 12 gennel azért nagyon nem kell szégyenkezni. De ez van. Nőkkel kompromisszumot kötni nem könnyű...
Azért majd írj, hogy mi lett...
-
válasz
#54597376 #14755 üzenetére
akkor miért nem airt vesztek?
Sebességre azért nem kell szégyenkezni, de olcsóbban is kaphatna ideapad 5 öst amibe a Ryzen 3 5300 U van. Az sem egy gyenge vacak azért.
Nekem egy legalsó kategóriás HP notim van most és 10 gen i3 al 8GB rammal és szinte villámgyors. Nincs okom lecserélni... A macbook akkor jó, ha ott az iphone és egyebek mellé, meg ha dolgozol rajta. De alap dolgoknál nem lesz olyan sok előnye szerintem.
A kis HP notim pl itt megy 5 órája és még 59% on van az akksija, pedig vagy 15 böngészőtab van YT meg hasonlók...Ja és mindezt némán teszi a kis gépem. Órák óta nem kapcsolt be a ventije...
Persze ha munka vagy fontos dolog akkor marhajó a MAC. Barátom DJ nála alap egy Air pl..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged