- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdee
tag
Na, ma én is megvettem az N100-som és egyből gondban vagyok!
Az usanotebook.hu-tól vettem, ahol közölték, hogy fizetés előtt nem áll módjukban kibontani a dobozt, de ha bármi gondom van 72 órán belül visszafizetik a pénzt vagy kicserélik a gépet. Ok, mi gond lehetne - mondom magamban - és elhoztam a ketyerét.
Persze, amint itthon bekapcsolom, kiderül, hogy igenis van gond! Van rajta 1 db pixelhiba a jobb felső sarokban, ami természetesen egyből odavonzza a tekintetemet. Felhívom, hogy akkor holnap mennék kicserélni, mert ez így nem ok, mire közlik, hogy sajnos bizonyos számú pixelhiba a gyártók által meghatározott tűréshatáron belül van, így nem tudnak mit csinálni! Marha jó mondom, ha kipróbálhattam volna, elhiheti, hogy nem hozom el így. Azt mondja, hogy akkor sem tudta volna visszaadni a pénzem!
Kérdésem, hogy ez tényleg így van??? A 72 órás cserében nem fogom tudni visszaboltolni velük????? És egyébként a 72 órába beleszámít az ünnepnap is, vagy csak munka (nyitva tartási) napokban számolnak????
Megköszönném, ha esetleg valaki be tudna linkelni egy ide vonatkozó jogszabályt, mert nagyon pipa lettem!!!!
Köszi a segítséget előre is,
Üdv.
djdee
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged