Aktív témák
-
Polesz
addikt
Akkor csinálj winnek egy particiót.
Win98 rendszerlemezről add ki:
sys c: (c helyére azt a meghajtót amire került)
Az egész cd tartalmát másold át winxp alól erre a particióra így a hosszú fáljnevek is megmaradnak. Mondjuk ezt linux alól is megteheted ;]
Valamilyen bootmanager-rel old meg, hogy erről a particióról tudjál bootolni.
A win felismeri az új hardverek. Ezeket rendbeszeded és a progid már fut is.
Feltéve, ha nem kimondottan gép alapján képez magának hardverkulcsot mint az xp pl. -
mura81
senior tag
próbáld meg azt hogy valahonnan megszerzed a progit, feltelepíted hogy bekerüljön a megfelelő helyre és utána bemásolod a vinyóról a te változatodat.
-
Wolfskin
őstag
Köszi, azért ezen már túl vagyok...
Bemásoltam az egész könyvtárat a Program Files-ba, de így simán nem indul el. A többi program fut is, ami kell, csak ez nem! A demóverziónak megvan a telepítője, csak abban meg nem lehet menteni. Próbáltam ennek az exe-vel amazt elindítani, de semmi... Gondolom a regisztriből, meg innen onnan keresi a bejegyzéseit. Meg lehet ezeket találni a lementett winchesteren?
Próbáljam meg Win 98-as oprendszer alatt? (Bár nem hiszemn, hogy ez oprendszer függő.) -
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Volt egy programom (laptopon, Win 98 alatt), aminek a telepítője sajnos már nincs meg. A laptopot eladtam, de a C meghajtó kompletten ki lett mentve CD-re (sajnos csak másolva, nem image fájl-ba).
Kérdésem, hogy ezt a programot tudom-e futatni XP alatt? Milyen fájlokat, kulcsokat stb. kell megkeresni, esetleg bemásolni, hogy elinduljon? Minden megoldás érdekel!
Kösz a segítséget,
Üdv,
Wolf
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest