Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ap-c

    csendes tag

    válasz beginnerguy #2052 üzenetére

    Én már semmit sem értek, ezért is írtam :)
    Több száz itten komment átolvasása után jutottam arra, hogy a szállópor ellen ezek nem jók, mert többen, sokszor leírták. Persze, hogy nem azt várom egy ilyen készüléktől, hogy felporszívózzon, meg letörölgessen, de azért az valahol szerintem egy basic feature-nek kellene lennie egy "légtisztítónál", hogy a levegőben szálló port kiszűrje. Kicsit is, nagyot is.
    A hepát meg az ionizálást, meg társait abban az értelemben értem a ló másik oldalának, hogy azok már inkább légfertőtlenítők, miután az allergiát okozó cuccokat is kiszedik a levegőből. Márpedig nálunk senki nem allergiás, ezért semmi szükségünk "sterilszobára", jobban preferáljuk az immunerősítő atkaszaros, penészgombás levegőt :D
    Komolyabbra fordítva, tényleg nem vagyok benne biztos, hogy csak azért, mert gusztustalannak hat, tényleg mindent ki kell szűrni a levegőből. Ez kicsit olyan mint az antibakteriális kézmosó: marketingdumának és az emberek beparáztatásának tökéletes, ugyanakkor azzal pont nem teszel jót magadnak, ha lesterilizálod naponta 20x a kezed, (főleg hogy 5mp után megfogod a kilincset amit egy merő retek :D ) Ugyanakkor porból nálunk rengeteg van, ezért erre kellene céleszköz.

    Közben találtam egy érdekes irományt, hátha másoknak is segít: http://hadmernok.hu/151_06_csurgaij_sm.pdf (TLDR)

Új hozzászólás Aktív témák