Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Feruendios

tag

Ezt a Topic-ot a Lego Universe a 2010-es év egyik legjobban várt MMO-jának nyitom.
    A játékról még elég kevés dolgot tudni amit a hivatalos oldalon írnak azt többé kevésbe lefordítottam persze csak a lényeget a marketing dumát teljesen kihagytam.

A játék hivatalos Trailere: Youtube

Egy kis kérdez felelek a játék-ról:

Mit tudunk majd a játékban csinálni?
    Megalkothatjuk saját karakterünket - Teljesen testre szabható az összes létező Lego testrész a rendelkezésünkre áll.

Játszani – Izgalmas kalandok várnak ránk, küldetések, és egy hatalmas világ, karakterünk ugrik, fút, táncol amit csak szeretnénk.

Építeni – A Lego Universe-ben életre hívhatjuk fantáziánk Lego építményeit járműveit eszközeit.

Társaság – Egy virtuális tér ahol több ezer ember együtt Legozik.
    Lesz a játéknak saját története?
    Igen a játék egy történet köré fog épülni amit majd a játék során fogunk felgörgetni, a csapat játékra nagy hangsúlyt fektetnek a készítők.

Hogyan szerzek majd építő anyagot?
    A játékban az építő anyag gyűjtése a cél, minden egység fog dobni és feladatok végrehajtásáért is ezt fogjuk kapni. A játék gazdasága is erre fog épülni.

Milyen kasztok lesznek a játékba?
    LEGO Universe a népszerű Lego családok szereplői biztos vissza köszöntenek majd a játékban, és sok egyedi újdonság is lesz.

Lesz PVP (játékos a játékos) ellen?
    Bár a játék nem PvP centrikusnak készült és nem is tervezik annak, de ettől még számíthatunk PvP eseményekre.

Más játékosok tönkre tehetik az én alkotásaimat?
    A Lego Universe-ben bárkinek joga van az alkotásra, de más művének lerombolására csak akkor ha a készítő ezt engedélyezi.

Új hozzászólás Aktív témák