Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nálunk is hasonló a felállás, de végül maradt a GT.
Gyerkőc kapta a GT-t, én kaptam volna a Batmobilt... és közös ajándék/építés a WV Alpesi házikó+gwp lett volna. Aztán felsőbb erők úgy döntöttek, hogy ez így sok lesz Legóból.Maradt a GT+WV. Batman eltéve későbbre.
Azóta ezek szépen meg is épültek. Kicsit fordított felállásban amit más írt. Nálunk a gyerkőc (9) szépen összerakta a GT-t. Én egy helyen nyúltam volna bele amikor megunta a felénél. Miután pár perc manual nézegetés után 3-4 dolgot mondtam neki, hogy mit ronthatott el, majd elmagyarázta, hogy apa hülyén nézi és minden oké...
építettem pár sort, majd visszatértem a nekem való egyszerűbb házhoz.
(Ez a fekete-sötétkék színkombináció elég halálos. Meg hát az izometrikus nézetben volt jó pár hely ami úgy nézett ki mintha... visszalapozva látszott csak, hogy valóban máshogy áll mint a képről látszódna.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest