Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
Ereshkigal #45698 üzenetére
Persze, én sem számítanék másra, az emberi jóság még nincs kiveszendőben. Talán.
ON: Nem neked válaszolva.
Különösen sajnálom, hogy az Emag beszüntette az ingyenes easybox átvételt. Persze totál megértem, ha nekik ez nem érte meg, de több éve így volt emlékeim szerint, szóval fura ez a hírtelen váltás. Várom, hátha változik a helyzet, mert mindenhonnan kapom az infót LEGO-s körökből, hogy rengeteken rendeltek onnan a doboz fiaskók ellenére is. Lehet most az lesz a módi, hogy néha beteszik majd ingyenesnek, de a termékek árával kompenzálnak majd. Kiderül.
Minden esetre pl egy star Wars 75320-ért elmentem volna egy easybox-ba, de a legközelebbi Emag bolt nekem Budaörsön van, szóval erősen figyelni kell majd az akciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest