Hirdetés
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
ez így igaz, WaW-ban megörültem a dzsungelnek, mindjárt mondtam, nah itt jó lesz, megkerülöm őket, és így lett volna legalább valami taktikázás, de nem... van egyetlen út...a tábornak 2 bejárata volt...hát nem egyértelmű, hogy mindannyiunknak a főbejáraton kell bemenni, miután valami kocsival betörtük a kaput? hihető, valószínűleg így volt...nem beosont valaki felrakta a bombát pár leszúrt ellenfél után, és csöndben távozik... ez csak a történet, a bugok meg...pl reichstag lángszórós...megmentenéd a spanokat, de nem, te nem tudod lelőni?! milyen hülyeség ez?!
nem azt mondom, a Brothers in Arms-ban is vannak bugok, sőt az taktikai fps, de könyörgöm százszor jobb, változatosabb, élvezhetőbb, nehezebben megunható...Csana így van, sose a vevő dönti el, mit vehet meg, de ha nem veszi meg, a kiadó bukik, a fejlesztőket ki kell fizetni, viszont nem fedezi az az összeg, ami befolyik a játékért...ha ennek ellenére ezt teszi a Valve, főleg ha több játékával, akkor hamar bajban lesz
persze csak szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Path of Exile (ARPG)
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze csak szerintem