-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
daman
csendes tag
válasz
#84490496 #1490 üzenetére
Egy 5.8.020s gearbest-es ROM-ról szerettem volna váltani PAranoidra. Az XDA-s oldalon https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/guide-unlock-bootloader-twrp-root-t3728582 leírtakat követve akartam bootloadert nyitni (bár az valószínűleg egyébként is nyitva volt), TWRP-t telepíteni, rootolni, aztán pedig a Paranoidot telepíteni. Mivel léteznek pszeudo-nullahúszas ROM-ok is amik valójában 026-osok (hogy minek, miért és hogyan azt nem értem...), ezért azt tanácsolják, hogy a BATYAN-féle stock 020s ROM-mal a legeslegelején hajtsunk végre egy update-et a recovery-ből. Végigolvasva az idevonatkozó topikot (persze ezt is utólag tettem meg), ez a lépés kihagyható lett volna a számomra. Most a teló csutkára lemerült. Mielőtt a szuflát kiadta volna magából, csak a power gombra reagált, azt hosszan lenyomva újraindult és kezdte a bootolást újra és újra.
-
daman
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1448 üzenetére
Köszi a segítséget! Sajnos, amilyen az én formám, rögtön már az első lépésnél megbicsaklottam. A gyökérkönyvtárba tettem az update.zip-et (1,9 GB x722 5.8.020s 6.0). Recovery-ből update, start, ment a szürke csík végig, aztán logó, optimizing, starting apps, aztán ez újra és újra, infinite loop... Ilyenkor mi a teendő?
-
daman
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1438 üzenetére
Esetleg le tudnád írni a Paranoid telepítését X722-re lépésről lépésre, kezdve a bootloader nyitásától? Tudom, hogy fent van az XDA-n, de bennem van a para egy régi telefonom téglásítása óta, hogy valahol egy pipát kihagyok vagy hozzáadok, esetleg egy egyszerű lépést félreértelmezek, és már el is van basszintva a dolog. A teló LEX722, EUI verziószám 5.8.020S, a Build-szám pedig WIXCNFN5802001232S, a gearbest-től vásároltam.
Előre is köszi a segítséget! -
daman
csendes tag
válasz
HeavyToys #1253 üzenetére
Így van, teljesen igazad van, OFF TOPIC hozzászólás. Csak azért írtam le a választásomat, mert gondoltam, hogy más is küzd ezzel a problémával, hogy milyen még megfizethető fülest válasszon, amivel a legkevesebb kompromisszum jár. Ez egy kettő az egyben megoldás és vélhetően a maximumot kihozza a vasból mind bluetooth mind vezetékes szerelésben.
-
daman
csendes tag
Én egy KZ ZS6 fülest akarok hozzá rendelni, erről most ódákat zengenek. Azért ilyet mert ehhez tudok 2-pin-es csatlakozással kapcsolni APTX képes bluetooth vezetéket, illetve még jobb hangminőséget biztosító 3.5 mm-es jack dugós ezüstözött vezetéket USB-C adapteren keresztül.
-
daman
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1247 üzenetére
December másodikán postázták. Vagy én vagyok balfék vagy nem tudom, de nekem csak annyit mutat, hogy shipped out meg hogy Sorry, your shipping information has not updated yet!
-
daman
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni. A Gearbest-ről rendeltem egy X722-est, a napokban várom, hogy megérkezzen. Ha jól olvastam ki a hozzászólásokból, akkor mindenképp javasolt lecserélni as webshop-os ROM-ot vagy egy CUSTOM vagy egy gyári ROM-ra. Ha nekem fontos szempont a gépből kihozható legjobb fénykép minőség illetve az audió, akkor melyik ROM nyújtja a maximumot? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest