Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Valóban jó volt a megérzésed a ZiLan-féle EUI 030S rom kapcsán. Nincs benne magyar nyelv, így csak annak javasolt, akit nem zavar az idegen nyelven történő kezelése a készüléknek.
Más. A hétvégén feltettem én is a MIUI10-es romot, mert érdekelt, hogy mire képes. Én az X720-asról tudok állást foglalni, lehet eltérő lesz az X722-höz képest. Valóban elég pofás kis rom, és akit nem zavart az EUI struktúra az app-ok kapcsán, annak ezzel sem lesz gondja.
Az én tesztem Antutu-n sajnos azt mutatta a kapott eredményekben, hogy nem egy sebesvonat. Egyszer 135e, másodszor 130e-es értéket produkált. Jó, nekem mindegy, én nem szoktam vele komoly játékokat futtatni, csak ez mégsem az az érték, ami közepesnek mondható. GPS, Bluetooth, Wifi rendben. A tárcsázóban van rögzítési lehetőség, akár az EUI alatt.
Viszont itt belebotlottam egy olyan problémába, ami lehet, hogy egyedi, ezért jó lenne, ha megcáfolná, vagy megerősítené az, aki ezt a rom-ot használja, mégpedig az a gondom, hogy amikor kihangosítom a telefonbeszélgetést, akkor csak én hallom a másik felet, ő már nem hall engem. Kvázi, kikapcsol a mikrofon. Ha visszaváltok telefonos rendes beszélgetésre, akkor már hallanak engem is. Ez nekem így nem annyira praktikus, gyakran beszélgetek úgy, hogy kihangosítom magam, és mellette teszem a dolgom is.
A másik probléma a Névjegyzék alatt bukkant elő. A jelenség az, hogy amikor nevet szeretnék keresni a jobboldali függőleges ABC segítségével, akkor leugrik a névsor legvégére, és onnan csak úgy juthatok vissza akár a legelejére, hogy fel kell húzogatnom a neveket. Ez is elég zavaró, főleg, ha mondjuk a keresett név a lista közepére esik névsor szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest