Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Van új TWRP is, lehet, hogy érdemes azzal kezdeni.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Kijött az új hivatalos LineageOs 10-es droiddal. Próbálta már esetleg valaki, hogy ez is visszhangzik-e?
Köszi. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
xzeebyt
üzenetére
Talán annál nincs újabb TWRP. Nekem LineageOS a 9-es hivatalos van fent, az hibátlan, meg frissítik állandóan OTA. A múltkor végigpróbáltam egy pár A10-et, de mind visszhangzott. Pedig annyi 10 verzió van, mint égen csillag. Vagy készülék függő lenne, valakinek visszhangzik, valakinek meg nem?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
xzeebyt
üzenetére
Nekem Lineage OS-en tökéletesen működik, még a szomszéd Samsung TV-it is befogja.

Próbáld úgy a telepítéseket, hogy a legújabb TWRP, aztán újraindítás a bootloaderbe, gyalulás, megint újraindítás, wipe-olás után is újraindítasz, aztán az új ROM. A múltkor engem is szívatott, olyan ROM-ok nem akartak felmenni, amik már egyszer voltak fent. )Pl. a Lineage is.) -
Digitalpimp
senior tag
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Update! Zen kipróbálva, az se jó, ugyanúgy visszhang a hívott félnél. Feltettem a LineageOs-t (A9), szuper minden. A ROM kb. 3-4 perc alatt már be is töltött, eddig ok, tetszik.
Viszont! Először megint elkezdett szívatni telepítéskor, dobta egyből az error 7 hibát. Mondom WTF?! Mikor nem a legfrissebb TWRP volt fent, akkor is települt, elindult, csak egy idő után visszadobott a recoverybe. Természetesen format, wipe-ok, minden megvolt, kétszer is, csak dobja a hibát. Az volt a megoldás, hogy nem volt elég format után újraindítani a recoveryt, hanem wipe után is kellett, aztán már gyönyörűen települt. A fene se érti ezeknek a lelkivilágát.
A hang szuper, tiszta, semmi zaj, vagy visszhang. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Most nézem az XDA-n a 10-es ROM-okat, a Zen-re azt írta valaki, hogy nem visszhangzik. Lehet, még kipróbálom azt. (Már ha felmegy.)
Az árakkal nem vagyok képben, de ha abból indulok ki, hogy miket árulnak manapság mennyiért, szerintem a 30-at még most is megéri. A HW még most se rossz, a kinézet, a fém ház meg szép. Tényleg van hozzá még mindig minden, ha javítani kell. -
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Újraindítottad a Recoveryt, mielőtt elkezdted a telepítést? Mert csak úgy lesz friss verziójú a TWRP. Ha minden ok, egy pár perc után feláll a rendszer, elég gyorsan. Én frissítés előtt a Pixellel jártam úgy, hogy csak folyamatosan ment a csík a G betű alatt, aztán nem történt semmi.
-
Digitalpimp
senior tag
Okolásul mindenkinek, aki mostanában akar ROM-ot cserélni, az első lépés az legyen, hogy a TWRP-t frissítse le a legújabb 3.4.0.0-ra. Egy fél nap szívástól megkíméli magát. LeEco X526 Snapi: [link]
Feltettem a Corvus ROM-ot [link] (Android 10), eddig elég pozitív vele a tapasztalat minden téren. Gapps külön kell hozzá. A kamera sajnos alapból csak egy nagy feketeség volt, de a beállításokban lehet javítani, utána működik jól. Teljesen feltöltött 2 éves teló repülő módban 4%-ot merült 10 óra alatt. Eddig egyéb hibával nem találkoztam, igaz, még csak kb. fél napja bűvölöm. Simán megy minden, gyorsan működik. Aki akar cserélni, egy próbát mindenképp tegyen vele. -
Digitalpimp
senior tag
Hali!
Segítsetek már egy kis infóval. Mit is kell csinálni, mikor a legelején twrp titkosítási kódot kér? Néztem itt a keresős találatokat, de nem igazán világos a szitu. Illetve, ha a twrp egyszer már felment a telóra, az ott is marad? Vagy ha elindítottam megint az eredeti gyári rendszert, akkor az legyalulja és újra kell tenni? Köszi.
Szerintetek Snapis x526-ra ez a ROM jó lehet? [link] Itt az X52X mire utalhat? -
Digitalpimp
senior tag
Kár, hogy bedőlt ez a cég, pedig nagyon jó cuccokat gyártott. Meg azaz érdekes, hogy mai napig még mindig van rengeteg eladó készülék, meg hozzá minden alkatrész is. Ennyi mindent legyártottak, nem rossz. Apropó. A gyári fülest próbálta valaki? Érdemes venni? Tényleg annyival jobb a hangzás? Mert 10 USD nem rossz érte, ha tényleg jobb.
fplweb2012: Egy kis help: [link] Azért ekkora körmöt ne növessz.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Attól kirakhatod, hogy custom, csak írd ki. Biztos lesznek akik kipróbálják.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Ez custom ROM, vagy nem? Én rendes gyári EUI-ra gondolok.
-
Digitalpimp
senior tag
X526 Snapi gyári ROM-ok vannak valahová feltéve? Persze csak megbízható oldal-forrás, ahol tényleg az van.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a teló hátulján a felső antenna sávjában a kamera fölött az a pici lyuk mi célt szolgál? Mert a tokokon is van ott lyuk. Valami szenzor? Köszi.
-
Digitalpimp
senior tag
Kíváncsiságból lefuttattam egy Kaspersky-Malwarebytes kombót a telón, hogy van-e gyárilag rajta valami meglepi. Egyik sem talált semmit, tiszta a rendszer. Kár, hogy becsődölt ez a cég, pedig igen ígéretes volt amit leraktak.
-
Digitalpimp
senior tag
Ezt a ROM-ot magyar srác csinálja? Mert a képernyő képeken HU Telenor kijelzés van. Ez igen jónak tűnik, csak ezen a TWRP felrakáson kellene túljutnom.

-
Digitalpimp
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Csináltam egy hard resetet, legalább a gyári cucc menjen, az megoldotta az android jelszó kérést. Egyelőre marad az EUI, gyűjtöm az erőt a következő nekifutásnak. Köszi mindenkinek.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szia! A leírásod alapján csináltam, de akkor kimaradt volna valamelyik lépés?

-
Digitalpimp
senior tag
Tibcsi, tudnál segíteni? 5819-től kezdődik a sztori. Köszi.

-
Digitalpimp
senior tag
Help!
Olyankor mi van, ha a recovery a gyári indul (EUI) nem a twrp? Mit csináljak? Update, meg clear data lehetőség van. Meg start vagy restart. Pedig a twrp felment a Tibcsi leírását követtem az x526-hoz való cuccokkal. Ha ebből a recoveryből kijövök - restart - nem lesz tégla?
-
Digitalpimp
senior tag
Megérkezett! Nagyon tetszik maga a készülék, ahogy látom a gyári ROM van rajta, nem shop-os, a tárhelyet rendesen mutatja, ez is ok. Működik minden, töltést veszi. A magyar nyelv elég hiányos. Pár app-ot feldobtam rá teszt képpen, működik mind. Eddig nem dobál semmi szemetet, de még gyűjtöm az igét a ROM cseréhez, meg így este már amúgy se ugranék neki.
-
Digitalpimp
senior tag
Szia!
Az enyém keddtől, remélem 1-2 nap és itt lesz. Gondolom az ünnep miatt kicsit csúszik. A rendeléskor is "megnyertem" az 1 hetes kínai őszi ünnepet.
Mindegy, lassan célba ér, addig okítom magam.
A leírás egyértelmű, csak az eltéréseket nem tudom mi miért van. Pl. valamelyik videóban láttam, hogy az új ROM-mal felteszik a SuperSU-t is. Most akkor az kell, nem kell, szabadon válaszható, vagy mi van? Vagy amit fentebb írtam, a wipe-nál be kell jelölni a system-et is vagy nem? Vagy ez is olyan, hogy lehet, de nem muszáj? Már leszedtem mindent (adb, TWRP, ROM,) első körben a MIUI-t rakom rá, de ahogy láttam, a Needrom-on van kismillió ROM. -
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam, illetve néztem elég sok videót ROM cserével kapcsolatban, de van pár dolog ami nem teljesen világos még mindig. Egyik a tárhely visszanyerése. Mindenki írja, hogy megcsinálta, na de HOGY, az senki nem írta le. Meg amikor TWRP alatt megy a wipe kijelölés, az sem teljesen világos. Valaki kijelöli a systemet is, valaki csak a data, cache, dalvik füleket (mint Tibcsi is), most akkor melyiket kell?
Írja már meg valaki konkrétan, hogy mit-hogy, mert ez a keress rá-meg olvass vissza azért nem teljesen használható tanács. Köszi. -
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Egy pár napja szemezgetek egy L2 x526 3/64-es verziójú készülékkel, csak ez a mókolás kicsit visszatart a vásárlástól. Megéri ez a készülék a "barkácsolást", vagy inkább nézzek mást?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most kicsit elcsábultam e felé a ROM felé. Látom, hogy ez 8-as Droid. A 6-os meg a 8-as között nagy különbségek vannak, vagy csak inkább dizájnban, kezelésben másabb?