- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dave855 #4439 üzenetére
Szia!
"Szerintem az akksim elállítódott"
Nem lehetséges....
"sajna több töltővel is töltöttem"
Irreleváns. Nem oszt, nem szoroz akku szempontjából mivel töltöd fel. Mármint: olyan értelemben, hogy fel lesz töltve. A élettartam az egy másik történet....
"Első körben leszedtem egy akku optimalizáló appot, ami legalább ezt a kamu %-ot javította valamelyest"
Az nem kamu %, ellenben kamu app. Egytől egyig hulladék mind. 87%-os töltést vesz fel az akkud fizikailag. Ez lehet az akku vége, a töltőelektronika vége és a töltő kör vége is, utóbbiba beleértve a töltőkábelt főleg, ami adott esetben nem enged át akkora töltőáramot, ami a 100%-ra töltéshez kéne, így 87%-on ragad a teló.
"Csináltam teljes data, cache, dalvik wipe-ot, feltettem újra BB72 romot, de még mindig ezt tapasztalom."
Még mindig kifejezetten valószínűtlen a szoftveres gond, de most majdnem ki is zártad. Az akku adatai viszont az nvram-ban vannak, ami lehet sérült, de ennek nagyon kicsi az esélye.
"Csak neten utánaolvasva: töröljem a batterystats.bin-t teljes feltöltés után?"
Ez az, aminek semmi értelme sincs. 100%-nál amúgy is törli ő maga és újat kezd. De nem befolyásolja a törlés az akku működését.
"Van még 2 másik battery file a system mappában: batterystats-chekin.bin, és batterystats-daily.xml ezeket hagynom kéne?"
"Bármilyen megoldás érdekel, mert így pár hónap után örülnék, ha nem veszítenék el alapból 20%-nyi töltöttséget"
Nem veszíted el, meg sem kapod. Kardinális különbség!
Jó tanács:
Fogj.egy.MÁSIK.kábelt.!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Lexus, Toyota topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest