Hirdetés
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dave855 #4439 üzenetére
Szia!
"Szerintem az akksim elállítódott"
Nem lehetséges....
"sajna több töltővel is töltöttem"
Irreleváns. Nem oszt, nem szoroz akku szempontjából mivel töltöd fel. Mármint: olyan értelemben, hogy fel lesz töltve. A élettartam az egy másik történet....
"Első körben leszedtem egy akku optimalizáló appot, ami legalább ezt a kamu %-ot javította valamelyest"
Az nem kamu %, ellenben kamu app. Egytől egyig hulladék mind. 87%-os töltést vesz fel az akkud fizikailag. Ez lehet az akku vége, a töltőelektronika vége és a töltő kör vége is, utóbbiba beleértve a töltőkábelt főleg, ami adott esetben nem enged át akkora töltőáramot, ami a 100%-ra töltéshez kéne, így 87%-on ragad a teló.
"Csináltam teljes data, cache, dalvik wipe-ot, feltettem újra BB72 romot, de még mindig ezt tapasztalom."
Még mindig kifejezetten valószínűtlen a szoftveres gond, de most majdnem ki is zártad. Az akku adatai viszont az nvram-ban vannak, ami lehet sérült, de ennek nagyon kicsi az esélye.
"Csak neten utánaolvasva: töröljem a batterystats.bin-t teljes feltöltés után?"
Ez az, aminek semmi értelme sincs. 100%-nál amúgy is törli ő maga és újat kezd. De nem befolyásolja a törlés az akku működését.
"Van még 2 másik battery file a system mappában: batterystats-chekin.bin, és batterystats-daily.xml ezeket hagynom kéne?"
"Bármilyen megoldás érdekel, mert így pár hónap után örülnék, ha nem veszítenék el alapból 20%-nyi töltöttséget"
Nem veszíted el, meg sem kapod. Kardinális különbség!
Jó tanács:
Fogj.egy.MÁSIK.kábelt.!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest