- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Vangelis #108 üzenetére
Öcsémnek is ASUS DVD olvasót vettem még tavaly, a típusára nem emlékszem, lehet, pont olyan, mint a tied, és tényleg _mindent_ beolvas, olyan reménytelen eseteket is, amit előtte 4 különböző meghajtóval( LG cd, LG cd-rw, SONY CD-RW, SONY DVD olvasó ) nem sikerült! Azt, hogy ki gyártja ezt a típust, nem tudom.
-
vjannus
aktív tag
válasz
Vangelis #101 üzenetére
nem akarlak cseszegetni nekem lg4081b-m van és mi az oka hogy princo-t nem zár le = Új firmware , de ha a most kapható lengyelről van szó azon semmi se segít, se lg, se nec semmi se fogja megírni normálisan. Tapasztalat amit mondok itt a cégnél és otthon is csak írok............írok.
-
echo001
aktív tag
hi
lehet hogy most elkuldesz melegebb eghajlatra de nem banom nem tudom mi bajod van az lg-vel pont a 82b vel itt a cegnel 3 db ot vettunk eloszor en is mondtam sok szepet es jot de kellemesen csalodtam sot !!!!!
a masik aki princo-ra ir annak meg ugy kell egyebent amit irtal hogy pont a lemezek vege nem jo pontosabban a 3.2 giga feletti resz az tipikusan princo hiba
ez par kulhoni forumon kitargyaltak, mar + probaltad a firware-t frissiteni azok pont ilyen problemak megoldasara valo szidod peddig nem is rossz karcolo eszkoz foleg az arahoz kepest....
itt is van nec azt meg en szidom mint a bokrot foleg az rw tamogatasa tragya.... -
Tonyk
veterán
Nézd ha ezekek alapján ítélkezünk, akkor a Pionner is szar, mert én nyegyededjére kaptam használható írót belöle! kb 1 havonta fosott be! (És nem szar princot tettünk bele). Egy LG meg azóta is gyönyörűen muzsikál. u.a. a lemezzekkel (másik gépben, 2 m-re tőle). Ezért nem állítom hogy szar a Pionner. Eccerűen belenyúltam egy hibás szériába és kész. Nem volt szerencsém, ami persze bosszantó, de nem hőbőrgök. Szal' akárki belenyúlhat akármelyik gyártó szar szériájába, ez van...
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
''a dréga jó princo lemezeimnek annyi''
Hogy a túróba tudod kiírni Princora, ami fontos? 200 forintért már viszonylag normális lemezeket lehet kapni.
A másik. Milyen lehet az a szofver, amin ennyire nehézkes állítani a sebességet? Nem lehet, hogy ott a kutya elásva?
(nem olvastam végig, lusta voltam, lehet, hogy már kérdezték:) )
Szerk.: a 4081B-vel én is csak 2x-esen írok, pedig bírná gyorsabban is (DiscJuggler, természetesen:P).
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
van egy Lg CD íróm, 8x, ott van a konfigomban milyen... két és fél éve használom és nem kevés CD-t megirtam. úgyhogy 1 pont az lg-nek.
keresztapámnak Lg DVD írója van, nem tudom melyik, de még egyet sem rontott el. a princot is bekajálta szó nélkül. szal nem annyira gáz az Lg. csak olcsó, emiatt sokan veszik ergo értelemszerűen több a meghibásodás. a plextorok miért nem hibásodnak annyira? vagy a Teac? mert az egyik drága, a másikat meg nem lehet kapni. Pioneert is ha szerencséje van az embernek akkor kap, de amugy a Nec meg az Lg ami jó eséllyel van a kinálatban. amugy állitólag a 4081 jó széria az Lg-ből -
csozsi
tag
Pedig épp a kooperáció tett jót nekik.
Régen a HP 8x4x32-es cd-írót kibontva mit láttál? LG electronics.
Na az pocsék volt.
Cd-írásra 12x-es Plextort használok, előtte Panasonic 2x-est.
Akkor használtam Princo lemezeket, ''mer' óccsó vót''
Az már mind olvashatatlan. Besárgult, vagy lejött a foncsor.
TDK, Maxell, BASF, és jópár Philips (volt rossz széria is), hibátlan. Ki érti ezt?
Barátom hozott filmeket Princon, meg felirat nélkülin is.
A másolat a Verbatimról szebb képet adott az asztali (teszkós) dvd-lejátszóban.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest