- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
nekem van asus cd romom és cd íróm is a dvd íróm is pio (az asus is ilyen belsővel gyártja a sajátját) tehát végülis most minden meghajtóm asus
de igazad van olyanokat is beolvas amit más semmi nem tudom hogyan csinálják de nagyon jól megoldották a dolgot
csak ajánlani tudom mindenkinek
ja és nem sok plusz de ez legalább ata 66 os csatoló felületű
olcsó és szerintem a legjobb
holnap hoznak egy uj samsung dvd romot
holnap tesztelgetem hogy mit tud -
Yom
aktív tag
Princo egyaltalan nem szutyok.en csak arra irok, mar rengeteget megirtam, es 1 sem lett rossz.van mar regi lemezem is, linux dvd, es nem tunt rola el az adat,mint ahogy paran mondtak a princo dvd forumban.
meg annyit: nem a princo dvd szar,hanem az irok valogatosak.ha pio/nec irot veszel az biztos, de ugy tudom a plextor/teac iro is ugy megirja,hogy utana nem lesz vele gondod se neked, se masnak.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
amit én láttam az 4x volt de nem tudom a tipusát
szerintetek mit szólnának a szervízben ha egy fejszével a fejében vinném vissza
egyébként ahol vettem nem fognak vacakolni a cserével mert havonta hagyok ott náluk jó sok manit
mindenkinek tőlük szerzem be a cuccot
már ismernek annyira hogy ha azt mondom hogy nem jó akkor ott tényleg gáz van
mert már én is segítettem ki őket egy párszor -
eddie303
őstag
Hidd el nem járnál rosszul Plex-szel, max az ember pénztárcája szívja meg. Nekem volt 8x-os Plexem, caddy-s SCSI, a hasonló kategóriás IDE egységeket xarráverte, 8x-osan röhögve grabbelte az audio-t stb... Szerintem jó választás, biztos, nem lesz válogatós lemez szempontból sem.
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elérhető a Fractal Scape
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple asztali gépek
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest