- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Ha az ember archivál a sarkalatos pontja a dolognak az adathordozó ára...
Azért nem mindegy hogy 90Ft/db-ért veszel lemzet vagy 500-ért....akkora különbség nincs köztük
Nem tom' haver most dobott ki vagy ~30 DVD-t, amit kb 4 hónapja írt mert olvashatatlanok lettek (Princo vs. NEC 2500). Még a ''gagyi'' Dimarson sem viszi őket... Én ezért nem merek 90 Ft-os princo-ra írni. Igaz nem is írok baromi sokat, de amit magamnak írok idehaza, azt csakis TDK-ra, ill. nekem nagyon bevállt a Primedisc is. És nincs gond velük... még... (kop-kop-kop) -
Tonyk
veterán
:)
Nekem egy 130E-s Samasung van itthon. Mint kisangyal olvas mindenféle szart. Ebből megint nem lehet kiindulni. (Egyébként a Sony -k nagyon érékenyek az alapanyagra... ) Csak hogy a másik végletet írjam, haver vett egy 20E Dimarsont. Érdekes módon az is olvassa a ''gagyi'' LG-vel 2-4x írt szutyok (princo) lemezeket.
(azért mondom mert kipróbáltuk) -
Tonyk
veterán
Nézd ha ezekek alapján ítélkezünk, akkor a Pionner is szar, mert én nyegyededjére kaptam használható írót belöle! kb 1 havonta fosott be! (És nem szar princot tettünk bele). Egy LG meg azóta is gyönyörűen muzsikál. u.a. a lemezzekkel (másik gépben, 2 m-re tőle). Ezért nem állítom hogy szar a Pionner. Eccerűen belenyúltam egy hibás szériába és kész. Nem volt szerencsém, ami persze bosszantó, de nem hőbőrgök. Szal' akárki belenyúlhat akármelyik gyártó szar szériájába, ez van...
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
Én 2 hónapja használok egy LG 4082B-t. Baromi sok DVD-t megírtam már vele. De egyetlen egy rontott nem volt közöttük... Nagyon meg vagyok vele elégedve, és nem bántam meg hogy ezt választottam. A DVD-RAM kezeléséről, meg nem mondanék le semi pénzért sem.
(van tapasztalatom az LG-vel, mert a családban van egy 4081B ill. 3 hete vett unokatesóm egy 4120B-t. Sehol semmi gond! Ők is nagyon bírják őket, és elég sok DVD írnak.)
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest