- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
evola
senior tag
boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect /KERNEL=ntosboot.exe
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS=''(Backup Line) Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect /KERNEL=ntsboot.exe
Megvolt A Reboot is, az utolsó sorba is beírtam, így már műxik.
Köszi a segítséget. -
evola
senior tag
Az rendben van, de a zip fájlban amit letöltöttem vannak még jpeg, bmp
kiterjesztéssel fájlok.
Ezek közt szerepel az új login is.
Ha csak a Newboot.exe-t másolom át, a System32 könyvtárba,
akkor nem műxik.Itt nem ír átnevezést.Igaz eléggé hiányos az angoltudásom.
Nem megkérdőjelezni akarom, egyszerűen csak segítséget szeretnék.
Method boot.ini (recommended)
You can add a new line to your boot.ini file, this giving you the choice to switch between the customized bootscreen and the original Windows XP bootscreen.
1) Download the ZIP package file to your computer (not necessary if you have my ''swissboy bootscreen collection CD-ROM'')
2) Extract the ntoskrnlSP.exe, ntoskrnlSP1.exe or ntoskrnl.exe to a directory other than %windir%system32 (most likely
C:windowssystem32 ), for example C:Temp.
3) Rename the ntoskrnlSP.exe, ntoskrnlSP1.exe or ntoskrnl.exe in your C:Temp directory to another name, in this example to ntosboot.exe
4) Move or copy your ntosboot.exe from your C:Temp directory to the %windir%system32 directory (most likely C:windowssystem32)
5) Modify your boot.ini file: Edit your boot.ini file by going to the Start button / System Control / System / folder Extended / Starting and Restore / Adjustments / Systemstart button / Edit -
evola
senior tag
Minden úgy csináltam, ahogy leírtad, de nem műxik.
Windows XP Professional SP1 van a gépemen.
''elég csak azt az exe file-t kimásolni a zip-ből átnevezni NewBoot.exe -re ez nagyon fontos! Ezután ezt a file-t bemásolni a Windows/system32 könyvtárba
''
nem esik szó az új logoról. Hova kell tenni?
Kicsomagolva a System 32 könyvtárba?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest