- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
moonman
titán
mit össze bonyolítjátok :) [L]http://www.stardock.com/products/bootskin/[/L]
-
Újfiú
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy a boot képernyőt hogy lehet visszaállítani az eredetire? Elég kitörölni a boot.ini -ből a /KERNEL=NewBoot.exe -t vagy valami mást kell csinálni? :F -
evola
senior tag
boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect /KERNEL=ntosboot.exe
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS=''(Backup Line) Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect /KERNEL=ntsboot.exe
Megvolt A Reboot is, az utolsó sorba is beírtam, így már műxik.
Köszi a segítséget. -
[w]
őstag
persze, mer boot.ini-ben at kell irni a benne levo sort ugy, hogy a .../fastdetect utan odairod /KERNEL=NEWBOOT.EXE
(a .jpg meg .bmp meg ne erdekeljen, azok csak mintakepek, a bootkepernyo nem abbol all.)
de javaslom olvasd el _ujra_ Ace baratunk franko leirasat, mert abban minden joool benne volt/van. -
evola
senior tag
Az rendben van, de a zip fájlban amit letöltöttem vannak még jpeg, bmp
kiterjesztéssel fájlok.
Ezek közt szerepel az új login is.
Ha csak a Newboot.exe-t másolom át, a System32 könyvtárba,
akkor nem műxik.Itt nem ír átnevezést.Igaz eléggé hiányos az angoltudásom.
Nem megkérdőjelezni akarom, egyszerűen csak segítséget szeretnék.
Method boot.ini (recommended)
You can add a new line to your boot.ini file, this giving you the choice to switch between the customized bootscreen and the original Windows XP bootscreen.
1) Download the ZIP package file to your computer (not necessary if you have my ''swissboy bootscreen collection CD-ROM'')
2) Extract the ntoskrnlSP.exe, ntoskrnlSP1.exe or ntoskrnl.exe to a directory other than %windir%system32 (most likely
C:windowssystem32 ), for example C:Temp.
3) Rename the ntoskrnlSP.exe, ntoskrnlSP1.exe or ntoskrnl.exe in your C:Temp directory to another name, in this example to ntosboot.exe
4) Move or copy your ntosboot.exe from your C:Temp directory to the %windir%system32 directory (most likely C:windowssystem32)
5) Modify your boot.ini file: Edit your boot.ini file by going to the Start button / System Control / System / folder Extended / Starting and Restore / Adjustments / Systemstart button / Edit -
evola
senior tag
Minden úgy csináltam, ahogy leírtad, de nem műxik.
Windows XP Professional SP1 van a gépemen.
''elég csak azt az exe file-t kimásolni a zip-ből átnevezni NewBoot.exe -re ez nagyon fontos! Ezután ezt a file-t bemásolni a Windows/system32 könyvtárba
''
nem esik szó az új logoról. Hova kell tenni?
Kicsomagolva a System 32 könyvtárba? -
Alvin_ti4200
félisten
BootXP a legjobb progi erre a célra, boot képernyőket meg a [L]http://www.themexp.org[/L] honlapon találsz.
-
Ace
tag
Szia Mania nagyon egyszerű dolgod van
de nagyon eltudod kúrni az oprendszered ha nem figyelsz szóval mindenképp tudnod kell hogy sima vagy SP1-es Windows XP van e a gépeden!!
Erre azért van szükség mert a két változatnál különbözik az ntoskrnl.exe file!!!
A jobb témafileokban megtalálható mind a két oprendszerhez való ntoskrnl.exe általában ilyen néven:
ntoskrnl.exe
ntoskrnlSP1.exe + képanyag hogy hogyan néz ki a bootscreen esetleg valami info txt...
Gondolom egyértelmű hogy azt az exe file-t kell használnod amilyen oprendszered változattal ''élsz'' ha ez megvan elég csak azt az exe file-t kimásolni a zip-ből átnevezni NewBoot.exe -re ez nagyon fontos! Ezután ezt a file-t bemásolni a Windows/system32 könyvtárba
ezután módosítani kell a Boot.ini-t legegyszerűbben sajátgkép-tulajdonságok-speciális-indítás és helyreállítás
ott lesz egy ehez hasonló sor
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect
vagy pont ez neked annyi a feladatot hogy mögé írd /KERNEL=NewBoot.exe
így fog kinézni:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect /KERNEL=NewBoot.exe
újraindítod és menni fog!! -
Mania
senior tag
Szvsztok!
Lecserélném megunt Bootképernyőm,de nem tudom hogy lehet,a témát már letöltöttem a Net-ről,de nem tudom aktívvá tenni.
Aki tud segíteni,vagy már csinált ilyet kérem segítsen!
Előre is köszönöm Nektek:)
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest