Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasa311

veterán

válasz kovsol #737 üzenetére

[link]

Én ezzel szoktam játszani.

Nem a legbrutálabb build, de a logika mögötte:

Mióta a dorans itemek drágábbak lettek és nem fér bele a HP poti azóta kb minden nem kaszternek a shield éri meg a regen miatt, hogy lanebe tudj maradni sokáig.

Ha nincs FB-d akkor első váráslásnál (~ 60 körüli creepkill - kb 10 minion wave) meg tudod venni a cipőt és a bowt, ami nagyot dob majd a DPSeden. Ha volt FB akkor a Wit's endet is. Az MR mindig segít - főleg ha kaszter a mid - és mióta mindenkire adja a +42 mgc dmg-et azóta ár-érték arányba állati jó item lett, tulajdonképpen 40% as, MR ÉS 42 AD.. És még a manáját is tudod szopni a kaszternek aki veled van szembe. 3 lövés 120 mana. Egy 400 manás malzaharnál sokat számít.

A scepter azért jó, hogy ne kelljen annyit visszamenni és a jungle buff szerzésben is segít.

A phage-t és majdnem mindenkinél használom, HP jó, slow jó.

Mire ennyi G összejön addigra vagy szétfarmoltad a lane-t vagy gankeltél párat, kell a cipő. Hacsak nem faceroll a játék akkor mercury. Ezzel a 2 itemmel majdnem 100 MR-ed van, nem is nagyon kell több ha nem heavy caster az ellen.

A többi meg dmg.
    1 dmg itemet ki lehet váltani egy armor itemre ha kell, de meleek elől a rocket jump általában megvéd. Ill. phage upgradelhető, ha kell még HP vagy 100% slow.

Új hozzászólás Aktív témák