Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
csipszikutya
üzenetére
Köszi! Én úgy tudtam hogy csak egyet, és csak az ap sebzést fogja fel.
Amúgy wukongnak Black Cleaver core item!! Próbáld ki úgy

-
csipszikutya
senior tag
válasz
Bowser
üzenetére
Már az "i dont undertunde" vagy, hogy irta akkor tudtam, hogy gg ez lose lesz, de hát istenem. Régen wukongoztam, gondoltam csak nem lesz annyira agyhalott, hogy tf-ben ha ultizok akkor ott lesz.
De hát ö csak akkor ultizott ha a tornádojával tudta fellökni az embereket, és azt is elmondta, hogy miért!!!
Mert ha a saját q-jára ultizik akkor több több life stealt kap. Csak én nem értem?!
Feedelt Lissát szétvertem a tank wummal, csak hát hiába. A néger volt még jo, de az enemy oly szinten kifokuszálta, hogy nem tudtunk mit csinálni, pedig 30 perctöl kezdve csak öt védtem, ahogy a poppy is. De flashelt a lissa is, annie is. Hát ez van.Imilenni: én ugy tudom, hogy ameddig kitart a shield. Ha 1 egységnyi is van rajtad akkor a kapott cc-t kivédi de már a dmg-t megkapod. Ugy tudom így müködik, javitsatok ki ha nem.
-
Imilenni
addikt
A Morgana spellshield csak 1 spell-t fog fel nem?
-
ChromeX
addikt
válasz
Kanczy
üzenetére
Ez azért van szerintem, mert ezek a champek feltünoen erősek ha snowballoznak és olyan mechanikájuk van ami ellen nagyon nehéz jatszani ha el van feedelve és egy kicsit jobban nyomja. = Jobban emlékszel rá benned marad a tüske: "Francba megint kikaptam és nem tudtam semmit se tenni ellene"
-
Bowser
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kemény az az amumu. Szar farmmal 4/11-es stattal annyit tud beböfögni, hogy "noobs".

-
-
Beni97
őstag
válasz
Bowser
üzenetére
Ezt én se értem, hogy van mindig a másik csapatban olyan yasuo aki ölhetetlen, nálunk meg ahogy észreveszik már halott. Mindig mondják hogy noob champ meg minden. Aztán játszani meg alig tudnak vele.
Enemy yasuo kb úgy néz ki, hogy ha el is verik lanen, midgamere úgy összekapja magát hogy vége onnantól a játéknak kb. És amiket buildelnek ellene. Egy armor cipőt nem képesek venni ha nem tankot hoznak ellene. Persze ha miden van akkor annyira nem is kell, de ha topon van akkor illene. Hiába visznek fiorát, jaxet, jayce, rivent.... Nem. Ők sebző karaktert hoztak, és sebzést fognak építeni kit érdekel mennyire feedelik el.
Aztán lategameben a tankok is pár alaptámadástól kifekszenek. -
Bowser
aktív tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
A Yasuo aki champ selectben könyörög, hogy dont bann Yasuo az mindig negatív statban vana meccs végére 2/15 meg ilyenek
99%-ban így van a tapasztalataim alapján.
Ha meg nem bannolod és enemy elhozza az persze carryzik

-
SkiDev
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Fed Lissandra. Azt hiszem ilyenkor folyik ki a szemem. Hogy azzal a hőssel én még nem láttam jó játékost, már amikor elhozzák 1000/1 meccsen.

-
Kanczy
veterán
Ezen a képen tökéletesen látszik, hogy a statok semmit nem mondanak. Centikre voltunk a vereségtől, és tudjátok ki carryzte le őket majdnem? A yasuo

-
SkiDev
őstag
-
stefyY
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
g4 promo 2/2 lose
Nem kezdek el sírni, pedig lenne rá okom. Majd következőre meglesz. -
csipszikutya
senior tag
-
kenwood
veterán
válasz
csipszikutya
üzenetére
Szerintem azert,hogy ne vigyek supportnak.
Egyebkent az mf ulti orianaval eleg csunya tud lenni
-
csipszikutya
senior tag
MF-et miért kellett nerfelni? Earlybe csak a Q volt ami ért is valamit de az is csak akkor ha éppen jól ki tudtad hozni a minionokat és ha a hülye enemy bot páros rossz helyre állt, baromi nehéz volt vele így is célozni... Erre nerfelni kell.
Lategameban ugyse Q-bol ütök ipari áram erösséget...Jaxra viszont kellett a látvány javitás, de a nida Q és fizz R hitboxa még mindig akkora egy kalap hulladék, hogy inkább nem mondom...
Csak én nem értem ezt? -
hugi0
őstag
Azt gondoltam a ket gyengito patch utan, hogy RITO jo utra tert. - tevedtem.

A hadúr vérszomja:
ÉLETLOPÁS AZ 1. SZINTEN 1%
ÉLETLOPÁS A 18. SZINTEN 50%byby exhaust
Mostantól nem csökkenti 30%-kal a célpont támadási sebességét.
Mostantól nem csökkenti 10 ponttal a célpont páncélját és varázsellenállását.Tobnyire kezdemenyezo, kamikaze embereknek kedvez most sokminden.
Gyerunk lehet pickelni az assasinokat.Kivancsi vagyok LCS-n vajon mit lepnek erre.
Szerk:
A 7.5-ös frissítés során a következő kinézetek jelennek meg:
Sárkánybűvölő ZyraEz hatalmas - mindent kiadnak magyarul, erre betesznek egy angol nyelvu kepet - nc

-
csipszikutya
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
kaptunk már ki FULL AP J4 ellen... luden+lich baneval nagyot ütött.
Nem tudom, hogy honnan volt ekkora dmg-je, de mégis megverte a midesünket, utána meg lehozta...
Jungelba az off j4et szeretem, colossusal. ütök mint az ipari áram, de mégsem halok meg ha esetleg kijönne 2312 millio heal meg shield valamelyik carrytöl. -
Bowser
aktív tag
Valaki nem tud egy pontos dátumot, hogy az új Zyra skin mikorra érhető el? Mert benne van már csak még "Nem elérhető".
Köszi! -
-
Bowser
aktív tag
válasz
SkiDev
üzenetére
Smurfot bárki kaphat

De megnéztem a Fiórát. Az accounton nem voltak olyan kiemelkedő meccsei.
Szóval egyszerű: Egy rendes Silver accon valaki smurfolt. De ha ő is csinálta volna az accountot akkor is mindegy lehet veled is és ellened is. Gondolom az nem gond ha a te csapatodban van, azért még soha nem láttam senkit se panaszkodni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az MF meg szerintem nem smurf. Lehet jó napja volt és ennyi. Se farm se a többi meccs nem olyan.
Vagy esetleg oda is beugrik néha egy smurf.Vannak a "beugrós" smurf playerek.
Egy példa: Haverom Dia 4 a main accountján. 7-8 barátja(jó barátok ismeri az összes belépési kódot) lolozik(Bronze, Silver és Gold többnyire) és mindig más accra lép be és boostolja őket néha néha.
És ez hatványozottan is igaz lehet többféle kombinációban. Olyat is ismerek aki Dia 5 és néha beugrik kis accra funolni "kiereszteni a gőzt".
MF-re aki 18/0-ban végzett is szintén ez lehet igaz. Furcsa, hogy egyik meccsen 2/9-es Zed a másik meccsen 33/6 Irelia meg 30/3-as Irelia. Túl nagy a szakadék...De ugye smurf sincs minden meccsen meg AFK sem, meg "tanulatlan" unraked sem. De ezekkel számolni kell mert bármikor előfordulhat,
-
SkiDev
őstag
Srácok egy gyors kérdés...
Hogy a fenébe kaphattam smurf ellenfelet Bronz I. -> Silver V. promóban?
Fiora volt, 32 perc alatt 325 farmos, közben jött mindenhova ölni, nem volt passzív, stb.
Azelőtti meccsen is kapok egy olyan MF adc-t, aki 18/0-ban végez, mert kb. mindegy milyen tank voltam, ultinak a felével lehitelt, meccs elején egy Q fél élet az ADC-mnek. Nekem Q+E és fél élet. Rúnája meg 23 sebzés + 5 páncél only?
-
Beni97
őstag
-
Bowser
aktív tag
válasz
csoki46
üzenetére
Ilyenkor már nem kell aggódni

Ha nem ölt senkit egy idő után ami elég valószínű, meg az is, hogy valamin felkapta a vizet és eladta mindenét és trollkodott(Elég gyakori Silverben, hogy döntetlen /vagy akár nagy eséllyel nyertes meccset/ felad egy játékos mert valaki beszólt neki/megölték/vagy csak ehhez van kedve, nincs is akkor igazából gond ennyi halál után az enemy már egy minionért is több goldot kap
És ilyenkor jön az, hogy vagy lelehet hozni 4vs5-ben vagy nem. De az átlag azt mutatja, hogy nem. A 4 játékos kedve elég hamar elmegy az adott meccstől

-
Imilenni
addikt
Hmm, két napja 1win - 1 lose wan YoloQ-rankedon..érdekes

Volt már így valaki? De vicces, mert a lose-ok olyanok hogy már másodjára kaptam afkot...magyarul megvan írva hogy az bizony lose lesz. -
kenwood
veterán
Sajnos Samux alig jobb Vardagsnal,Hylissang pedig amenyire zseialis altalaban,ugyanolyan durva feedeket vag le neha.
Exileh , Xerxe es Csacsi rendben van.
Szeretem oket,de az elso G2 meccs vizvalaszto volt,addig sokan hittuk,hogy tulleptek a "picit eros kozepcsapat" szintet.
A Misfits most nagyon egyben van, szerintem ok el fognak huzni a G2-val.
H2k valoszinuleg jon fejjebb,az Fnc-ben is van potencial (europai szinten)
A Splyceban is tobb van,mint amit eddig mutattak.
Igazabol nincs is most kozepcsapat europaban.
Vannak a listavezetok,es az alulteljesitok.
A tobbiek meg 1-2 winnel "buszkelkedhetnek" -
Beni97
őstag
-
Bowser
aktív tag
válasz
Kanczy
üzenetére
Pontosan.
Egyik meccsemen pár napja full AD Jarvan 2 ütésből bárkit kivégzett a tankon kívül.Ha van mellette egy Karma/Janna/Morgana 3 support itemmel akkor kb megállíthatatlan három embert simán kiszed az enemyből és még el se kezdődött a teamfight.
Kenwood:
A Pierce-es megállapítás jó
Mindig szezon végére kihúzzák Diáig a haverok kőzben meg Plat 5-ben szenved egész évben /egyedül/ -
kenwood
veterán
válasz
Kanczy
üzenetére
Persze,kemeny a dmg, egy tank jungler mellett nem is lett volna annyira gaz.
Igy viszont nem nagyon van frontline,es a shaconak kellett nem optimalisat bulidelnie.A vilag masodik legjobb csapata is szokott igy menni,de egy Smeb-Score-Pawn-Deft-Mata otos kb. barmit megengedhet maganak
Egyebkent a profiljat elnezve szoktak neki segiteni a haverok. Sztem o ugy gold,ahogy a Pierce plat/diamond

Nincs is 50% koruli hose.Vagy 60+, vagy 30 alatt -
csipszikutya
senior tag
válasz
Beni97
üzenetére
Nyugi, az én környékemen biztosan tudom, hogy nincs vegyész 100km-s körzetben és a városomban van 3 vegyipari cég is. hiába van már diplomám és csinálom levelezön az msc-t nem vesznek fel sehová. Bezzeg amig anyukám "nagyhatalmu" kormányszolga volt, nefélj álom munkám volt 1,5 évig, pedig akkor még a bsc se volt meg és nappalis voltam, vicces
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nagyon off, sry
de igy relative sok idöm van összeszedni még 50k ip-t, hogy meglegyen az összes champem
-
Sordoran
addikt
Itt a reworked Galio teaser. Egész durván néz ki, és úgy tűnik az ultija totál más lesz. Egy ilyen Pentheon ulti & Aatrox Q keverék.
-
hugi0
őstag
Navegre Seju URF - mingyart befigyelt az S is - full tank.

-
Sordoran
addikt
Nem hiába random, és sajna ez nem törvényszerű, hogy 22 champ (+10 ingyen) mind előjön 1-1x 34 meccsből. Nekem kicsit több mint 20 meccsem volt, de fiddle és janna 3x is előjött pl. míg sok hard carry hősöm nem. Persze nem panaszkodom, kaptam én is Evelynn-t, Jarvan-t (aki free most) illetve 2x LB-t is akik azért elég durvák ide.
Második LB-s meccsem mondjuk nem volt fényes, enemy Jarvan-nak magában volt annyi killje mint a mi egész csapatunknak, és vesztésre álltunk, de mocskos módon nyertünk.
Középső ösvényt végig toltam egyedül LB-vel inhib védő toronytól nexusig. Mire kapcsolt enemy (miközben vertem nexus védő tornyot ők nashoroztak) és hazajöttek négyen már fél hp-n volt nexus, de én nyugisan oldalra W, R+W majd vissza W-vel és beütöttem. Tudom hogy fun mód, nem a győzelem számít, de én szakadtam röhögéstől, hogy milyen béna győzelem lett.
Amúgy meg csúnyán kikaptunk volna ha fair módon harcolunk végig, szóval én örülök. -
csipszikutya
senior tag
nos hát, tegnap megint játszottan a macen és nem volt fps dropom, egy darab sem. elképzelhetö, hogy valami bug volt a frissitésbe?
-
Sordoran
addikt
Már jó ideje így van, hogy egymást követő 2 hétvégén is ugyanaz a játékmód érhető el. Jövőhéten és utána majd teleportokkal színesített Poroking lesz.
Ma egy kicsit amúgy felidegesített ez az arurf. Múlt héten első 8 meccsem végig win lett, ma pedig 4-ből csak kettő, ami nem is baj. Az már annál dühítőbb, hogy ezek a team kompozíción mentek el. Mindkettőn ilyen istentelenül broken hősöket kapott enemy, nálunk meg gyengébbek (pl. legtöbb lövész jóval gyengébb urf környezetben, pedig normálon is rossz a helyzetük). Persze ha nem random hősök lennének, akkor meg unalmas is lenne, szóval ennek is, annak is megvan a maga hátránya. Azért még így is fun, és tolom majd még.
-
hugi0
őstag
Megint URF ? - mi van ezzel a RITO-val ?
Akkor a hetvegen megint csak URF et nyomok.
-
Sordoran
addikt
válasz
Beni97
üzenetére
A cikk írója nem nagyon van otthon az új hősök/rework-ok menetrendjével.
Szóval az a hamarosan bekerül élő szerverre még 2 hét, PBE-re fog bekerülni jövőhét kedden vagy szerdán. És talán ma lesz egy videó már, legalábbis én ezt sejtem mivel tegnapi első EU LCS meccs előtt videót kiáltottak Pierce-ék, de nem jött semmi, és amúgy is NA LCS meccseknél van ilyen kis videó (az meg ma lesz). Kíváncsian várom milyen lesz, a kép elég badass.
Amúgy csak nekem fura, hogy ezen a teaser képen is ott van Lux? Ősszel a Star Guardian videónak is kb. ő volt főszereplő, aztán az Elementalist Lux, nagyon kedvelik a srácok RIOT-nál. -
Beni97
őstag
-
hugi0
őstag
A mai LCS-n eddig nem latott sok kill van, porgos merkozesek.
- RITO most boldog. -
FoLey-v
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
És nem is lehet megjavítattni?

-
ChromeX
addikt
Nálam meghalt a kliens teljesen.
-
Beni97
őstag
válasz
Bowser
üzenetére
Bocsi, hogy nem mondom, hogy grat, de ez nálad már alap hogy ilyen mmr-ed van. Inkább lehet beszólok majd hogy miért vagy még silverben.
Nekem valamiért olyan az mmr-em hogy egyel vissza kéne esnem. Most s2-ben vagyok és s3-at ír op.gg-n. Nem tudom mi kell ahhoz hogy jó legyen mmr, gondolom sok win ami most nincs nekem. Szenvedős lesz ez a silver.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
jerry311
üzenetére
szintén 64es win10, augusztus közepi, le kellett tiltani a frissitéseket, mert nem engedett be a win a jelszoval és random kifagyogatott mindenhonnan.
ha nincs fps korlát, minden maxon akkor tf-en kivül megvan a 150-120 csak tf-ben esik le olyan 100-80ig, ezért is állitottam fix 60ra.
legközelebb a szombat éjszakát játszom végig urfon, kiváncsi leszek -
Bowser
aktív tag
Annyit még lehagytam, hogy ez SoloQ és premade partner nélkül. Bár imádok hozzácsapódni ismeretlen ADC játékosokhoz 1-2 meccs erejéig

Mert véleményem szerint ha egy Support S+-t kap az nem , de ha egy győztes meccs után ahol az ADC is jól játszott és felvesz barátnak, hogy mennénk-e premadebe pár meccset az igazán jól tud esni
Szerintem ez a legnagyobb elismerés egy Supportnak. -
Bowser
aktív tag
Na remélem még elférnek a posztjaim, bár kicsit unalmasak

Meglett level 30 két nappal ezelőtt. 6 win 4 loose és S2-be dobott. Amúgy érdekes mert jobb lett volna ha S3-ba dob mivel MMR miatt ígyis-úgyis S1-be ugrottam volna. Cserébe S2-ben már Goldos ellenfeleket kaptam és nem élvezhettem ki a Silver adta előnyöket. Már most S1-ként is Plat 5 player van az én csapatomban meg az enemy csapatban is. Ez lehet az oka:
Nem tudom mi lehet velem mostanában, talán túlságosan is hozzászoktam a Level 20-30 közötti playerekhez ahol néha van smurf néha nincs de ezt sokszor nehéz volt megállapítani.
02.28 S2 0 LP
03.02 S1 72 LP
03.01 az kimaradt , voltak fontosabb dolgok is
Bár nem érzem kiemelkedőnek a csapatban a teljesítményt amit nyújtok (konkrétan sokszor sz*r vagyok, már inkább a defenzív játékot preferálom pedig Zyrával nem azt kéne )de azért próbálkozok, idő kell míg visszaszokok rankedre. 1,5 hónap szünet után nem új accountot kellett volna csinálni hanem folytatni ott ahol abbahagytam.
Majd meglátjuk.
-
jerry311
nagyúr
válasz
csipszikutya
üzenetére
Win10 x64, 3 napos uptime: átlag 300 FPS, min. 189, max. 540.
-
csipszikutya
senior tag
-
FoLey-v
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Intel mégsem halhatatlan cpu akik sokan állították? whehehe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enigma1945
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Én most gyenge géppel játszom, mióta meghalt az i3, de nálam nincsenek ilyenek.
2 magos amd athlon
hd 5670
5gb ram
full hd -
Plata
félisten
Nekem mióta Vsync ki van kapcsolva 120 stabilan.
Max a pingem megy néha 70-80 körülire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)