Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz hugi0 #50932 üzenetére

    Nem hiába random, és sajna ez nem törvényszerű, hogy 22 champ (+10 ingyen) mind előjön 1-1x 34 meccsből. Nekem kicsit több mint 20 meccsem volt, de fiddle és janna 3x is előjött pl. míg sok hard carry hősöm nem. Persze nem panaszkodom, kaptam én is Evelynn-t, Jarvan-t (aki free most) illetve 2x LB-t is akik azért elég durvák ide.
    Második LB-s meccsem mondjuk nem volt fényes, enemy Jarvan-nak magában volt annyi killje mint a mi egész csapatunknak, és vesztésre álltunk, de mocskos módon nyertünk. ;] Középső ösvényt végig toltam egyedül LB-vel inhib védő toronytól nexusig. Mire kapcsolt enemy (miközben vertem nexus védő tornyot ők nashoroztak) és hazajöttek négyen már fél hp-n volt nexus, de én nyugisan oldalra W, R+W majd vissza W-vel és beütöttem. Tudom hogy fun mód, nem a győzelem számít, de én szakadtam röhögéstől, hogy milyen béna győzelem lett. :DDD Amúgy meg csúnyán kikaptunk volna ha fair módon harcolunk végig, szóval én örülök.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák