- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXtase
tag
válasz
rumkola #2455 üzenetére
Nem nem .... sehol sincs... mintha inaktív lenne ez a funkció... ( pedig a kártya dobozán reklámozza magát a teletext logó , de semilyen módon nem akar müködni )
Mivel két gép van a lakásba , így a másikba is beraktam egy ugyanolyan kártyát , a jelenség ugyanaz... sehol semmi... két kártyábol nem lehet mindkettő rossz
A két kártyával a gépekben lévő régi tunereket akartam kiváltani , ami egy régi Delux , és társa Expert volt... valaki tudna segíteni? lehet volt már ilyen probléma másnál is , de az egész fórumot nehéz lenne kiolvasni... előre is köszönöm a segítségeket -
eXtase
tag
Hy all!
Van egy Global tunerem , 2 napja szereztem be , és a teletextet sehogy nem tudom belőni ... még a teletext.exe file-al sem , amit a leadtek honlapról töltöttem le... nah mind1
Kérdésem az lenne , hogy VISTA alatt próbálta e már valaki , müködik e a text...
előre is thx -
eXtase
tag
Sziasztok!
Tunerkártyát szeretnék venni , és már ki is néztem milyet szeretnék ,
viszont az a problémám , hogy a gyártó nem tünteti fel a Teletext szolgáltatást
külön
Ez egy WinFast PxTV1200 Tuner [link]
Vajon tudja a teletextet?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest