-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shakwill
csendes tag
Sziasztok! Ahhoz, hogy működjön rendesen a tv tunerem, w7 kompatibilis hangkártya meghajtót kellene levadásznom a netről. Ha tudnátok w7 divert, esetleg linket is ajánlani a letöltéshez az örömbódottság lenne. Egy órája keresem, de csak a sok reklám xart, meg az inkompatibilis driverek tucatjait találtam idáig. Az a baj, hogy jelenleg hulla fáradt vagyok, iq 20, de szexuál az ideg, hogy a hibát megjobbítsam.
A lényeg: Alaplapi hangkártya
Alaplap: Asus M2N
Hangkártya:nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller PCI
Előre is köszi a tippeket! -
shakwill
csendes tag
Hali! Az én hangkártya drájverem nem jó. Ez az oka a hibának. Most jutok el oda, hogy időt szakíthatok a megjobbításra.-A számítógép kiválóan alkalmas azon problémák megoldására, amelyek számítógép nélkül nem léteznének...A számítógép azt hajtja végre, amire utasítjuk, nem azt amit szeretnénk...
-
shakwill
csendes tag
Mer' annyit szoptunk a WDM drájverekkel, hogy a "v"-t mán duplán láttyuk....
-
shakwill
csendes tag
Végig elég zavaros volt amit előadtam, ezért most röviden összefoglalom a dolgot, hogy esetleg másoknak is segítség lehessen. Tehát: winfast tv 2000 xp expert kártyát kellett windows7 alá telepíteni. Előtte xp-ALATT kiválóan működött.
A gép amire telepíteni kellett: Alaplap neve Asus M2N; CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2500 MHz (12.5 x 200) 4800+(duplára felhúzva...); Memória 2GB DDR2; Videokártya Sapphire Radeon HD 2600 Pro;Alaplapi hangkártya: nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller I Oprendszer: Windows7 ultimate 32
Sok kínlódás és tanulás után végül sikerült.
A telepítő fájlok: Driver telepítő: Eaglext.6.0.109.7002 Innen töltöttem le: [link]
A kezelőprogram: WinfastPVR2-setup-20328
Innen töltöttem le:
[link]
Tanulságok: A windows által automatikusan installált eszközillesztöket le kell cserélni a legújabb, az eszköz gyártója-forgalmazója által kiadottra.
Végül: Piszok nagy szerencse kell, hogy rátalálj a megfelelő topikra (erre) és a két vén iszapszemű mélytengeri rájára segítsen, akik nekem is segítettek. Ha nem tévedek ide, most bután bámulva nyalogathatnám a tunerkártyámat.
Nah menek tévét nézni.... -
shakwill
csendes tag
Minden tökéletesen működik. Köszönöm a segítséget!
-
shakwill
csendes tag
Elírás volt ebben a tajtékos szituációban. Már van kép, csak a hangot kell még beállítanom. Eddig nagyon sokat segítettetek! Köszi!
-
shakwill
csendes tag
Nah, most felment a vas. A hang, video és játékvezérlők között winfast tv2000 xp expert (FM1216MK3) néven jelenik meg. Most egyetlen hardverként látja a Billy gyerek. Remélem ez működni fog. Viszont a pwr2000 telepítő megáll ";;7600.win7_rtm.090713-1255 üzenettel.
-
shakwill
csendes tag
több verziót is kipróbáltam. A 4.0.107.3210.vista.whql nál a tuner wdm telepítés 42. hibakóddal leáll. a crossbar .s a wdm captur felmegy. ugyanez a helyzet a windows7 7232 verziónál, a 6108 whql nál, tv2kxpex nél is. Hibakód 42.
-
shakwill
csendes tag
Salve!
Valószínűleg már sokan megoldották azt, hogy a Leadtek winfast tv 2000 xp expert tv kártya fusson win 7 alatt. Nekem még nem jött össze idáig. A (Leadtek oldaláról letöltött w7 drivert letiltja a win. kompatibilitási hibára hivatkozva. A pwr2 mindig lefagy. w7 32bit(ultimat) oprendszerem van. Utolsó nekifutásra a dv2000(win7x86)-ot telepítettem, de "alles scheisse".
Minden tanácsot szívesen fogadok. Végső esetben veszek egy másik tunerkártyát, amelyet hajlandó a w7 futtatni.
További jó napot mindenkinek! :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest